• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kurban-bayrami-resimli-mesajlari-2.webp

+90 dan ve 7.takımdan saygılar sevgiler ve daha bir cok şey....:KK200:

Kızlar çok kaçırmıyoruz demi bayramda
Nasıl geçiyor
Kaptanim sıfır tatliyla kapadım ben bayramı:KK6: sadece sabah kahvaltılarımda esnek yedim biraz.Hamur işi, kızartmaya değil de bal, tereyağ falan yedim doğal el yapımı olunca. Bi de dalından meyve yeme konusunda biraz abartmış olabilirim. Akşamları dengeledim ama :)

Kaptanim sıfır tatliyla kapadım ben bayramı:KK6: sadece sabah kahvaltılarımda esnek yedim biraz.Hamur işi, kızartmaya değil de bal, tereyağ falan yedim doğal el yapımı olunca. Bi de dalından meyve yeme konusunda biraz abartmış olabilirim. Akşamları dengeledim ama :)
Harikasın canım okadar olur

Evet kızlar yavaş yavaş toparlanalım yarın itibari ile menülerimizi yazalım
Ve yarın evinde olanlar mutlaka tartılsın cumaya tartı var cünkü özellikle listedekiler gerekirse detoks yapılabilir

Günaydın kızlar
tatil biter işler güçler başlar.
Bayram da dikkat etmeye çalıştım tatlı yemedim. Mutlaka biraz kaçırdığım vakitler oldu.. Ama bugün itibari ile ipler yeniden ele alındı..

Kızlar mrb,bayramla yıllık iznimi birleştirdim şu an tatildeyim tartı günü tartılamıcam şimdiden haberınız olsun.

günaydın
kimsecikler yok ama ben menümü yazayım
Sabah
1 fincan nescafe
Ara
Türk kahvesi
Öğle
4 yk bulgur pilavı
4 yk yoğurt
1 şeftali

Akşam
yarım kepçe tarhana çorba
1 küçük biber dolma
2 yk et kavurma
2 lt su
spor yok

günaydın
Sabah
1 fincan nescafe
Ara
Türk kahvesi
Öğle
4 yk bulgur pilavı
4 yk yoğurt
1 şeftali

Akşam
1 küçük biber dolma
2 yk et kavurma
2 lt su
spor yok
Kahvaltisiz kahveyi ben hic icemiyorum midem bi garip oluyor

günaydın
Sabah
1 fincan nescafe
Ara
Türk kahvesi
Öğle
4 yk bulgur pilavı
4 yk yoğurt
1 şeftali

Akşam
1 küçük biber dolma
2 yk et kavurma
2 lt su
spor yok
Kahvaltı eksik sadece onun dışında ölçülü olmus ama senin menülerini biliyorum canım kısa sürede toparlarsın

Back
X