• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kızlar dünkü menüm

sabah 200ml süt kuru yemiş(ceviz kaju üzüm falan kavrulmuş değil)
öğlen çorba islim köftesimi sanırım adı patlıcanlı salata
akşam 1 dilim kepekli ekmek döner yoğurtlu patlıcan

1 ceviz kendi yaptğım muzlu dondurma (muz yoğurt incir )

tatil kardeşimin düğünüyle birleşince öyle zor oldu ki anltamam pazar geceden beri 3 makina çamaşır yıkadım kuruyanları katladım akşam bir sürü yemek yaptım ki bu hafta biraz olsun rahatlayım dedim
akşam spor yapamadım malum ev işleri birazda bi yorgunluk var üzerimde anlamadım geçerr inş

GÜNAYDIN
menüm
Sabah
kepek ekmek ile peynirli domatesli tost
ayran

Ara
Türk kahvesi

Öğle
Kıymalı patates yemeği 4 yk kadar
yoğurt
bir kaç tane üzüm

Ara
Türk kahvesi

Akşam
4 yk kadar taze fasulye
1 kase cacık

1 saat eliptik
3 lt su

Aslinda kwndi gunlugumde var burda ama grupta olmanin daha cok hirs vericegini dusunuyorum 27 yasimda evliyim 2,5 sene oldu 52 kiloydum evlenmeden once isten ayrildim evde olmak sıkıntilar sonuc olarak balik etliyim simdi ama cok selulit catlak var bir yandanda bakim yapmaya calisiyorum

Aslinda kwndi gunlugumde var burda ama grupta olmanin daha cok hirs vericegini dusunuyorum 27 yasimda evliyim 2,5 sene oldu 52 kiloydum evlenmeden once isten ayrildim evde olmak sıkıntilar sonuc olarak balik etliyim simdi ama cok selulit catlak var bir yandanda bakim yapmaya calisiyorum
Hoşgeldin canım
İlk sayfada kurallarımız okuyup kabul etmen gerekiyor
Çatlaklar oluyor malesef bende de var tamamen geçmiyor ama azaltılır sanırım

kızlar dünkü menüm

sabah 200ml süt kuru yemiş(ceviz kaju üzüm falan kavrulmuş değil)
öğlen çorba islim köftesimi sanırım adı patlıcanlı salata
akşam 1 dilim kepekli ekmek döner yoğurtlu patlıcan

1 ceviz kendi yaptğım muzlu dondurma (muz yoğurt incir )
Genel olarak güzel canım sadece islim köfte kızartma olduğu için ağır biraz

GÜNAYDIN
menüm
Sabah
kepek ekmek ile peynirli domatesli tost
ayran

Ara
Türk kahvesi

Öğle
Kıymalı patates yemeği 4 yk kadar
yoğurt
bir kaç tane üzüm

Ara
Türk kahvesi

Akşam
4 yk kadar taze fasulye
1 kase cacık

1 saat eliptik
3 lt su
Süper menün canımm

Sn,Kaptan
Bayramdan beri giremedim ozür dilerim fakat köydeyim tarti yok ve tel cekmiyor ayin 25 ine kadar köyde kalacagim sanirim izin alsam daha verimli olacagim cünkü giremiyorum...
Bilginize

Kızlar nasılsınız? İştahım çok arttı durdurun beni. Ama çok şükür eksideyim kilo almadım almamam için beni şöyle bi azarlayin bi kendime getirin. Şuan 72.4 kilodayim. Şu bir buçuk haftada en azından 2 kilosunu vereyim ayın 23 de yeğenimin nişanı var ve kilo vericem derdine hala elbise almadım. Bu cumartesi almak için gidicem model beğenmiyorum geçen gittim 1 tane denedim ama rengi çok koyuydu ve üzerimde nasıl durdu bilemedim size resmini atayim bi baki nasıl olmuş kizlar

Nasıl olmuş kizlar

Eklentiler

• 2017-09-12 13.58.42.webp
    2017-09-12 13.58.42.webp
    12 KB · Görüntüleme: 45
Tabiki yarışmada olmak insanı daha disiplinli yapıyor cnm

Nasıl olmuş kizlar
Maşallah tatlım çok güzel
Biraz daha kilo verince fıstık olursun :)

Back
X