- 30 Mayıs 2017
- 394
- 515
- 53
Aynen badem ya da fındıktan biri olsaydı iyiydievet canım akşamki ara fazla olmuş daha dikkat etmen lazım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen badem ya da fındıktan biri olsaydı iyiydievet canım akşamki ara fazla olmuş daha dikkat etmen lazım
Evet canım aynenAynen badem ya da fındıktan biri olsaydı iyiydiçay sohbet ortamı olunca kaçırdım biraz
günaydın bakalım güzel bi gün olur inşGünaydın kızlar
Az kalorili bol hareketli bir gün olsunn inşallah
@olvidos C Ciftligininhanimi20_KELEBEK
nes1988mum
oluyo oyle ya bizde yavas yavas canlaniyoruZ. Bende iyim sukur zayiflamaya calisiyoruz iste :)Aleykümselam canım
İyiyiz çok şükür bayram tatili sonrası bi durgunluk var onu aşmaya çalışıyoruz
Sen nasılsın
Hoşgeldin canımAslinda kwndi gunlugumde var burda ama grupta olmanin daha cok hirs vericegini dusunuyorum 27 yasimda evliyim 2,5 sene oldu 52 kiloydum evlenmeden once isten ayrildim evde olmak sıkıntilar sonuc olarak balik etliyim simdi ama cok selulit catlak var bir yandanda bakim yapmaya calisiyorum
Genel olarak güzel canım sadece islim köfte kızartma olduğu için ağır birazkızlar dünkü menüm
sabah 200ml süt kuru yemiş(ceviz kaju üzüm falan kavrulmuş değil)
öğlen çorba islim köftesimi sanırım adı patlıcanlı salata
akşam 1 dilim kepekli ekmek döner yoğurtlu patlıcan
1 ceviz kendi yaptğım muzlu dondurma (muz yoğurt incir )
Aynen canım bizde toparlıcaz inşallaholuyo oyle ya bizde yavas yavas canlaniyoruZ. Bende iyim sukur zayiflamaya calisiyoruz iste :)
Süper menün canımmGÜNAYDIN
menüm
Sabah
kepek ekmek ile peynirli domatesli tost
ayran
Ara
Türk kahvesi
Öğle
Kıymalı patates yemeği 4 yk kadar
yoğurt
bir kaç tane üzüm
Ara
Türk kahvesi
Akşam
4 yk kadar taze fasulye
1 kase cacık
1 saat eliptik
3 lt su
Tmm canım zaten henüz listede değilsin döndüğünde yazarsınSn,Kaptan
Bayramdan beri giremedim ozür dilerim fakat köydeyim tarti yok ve tel cekmiyor ayin 25 ine kadar köyde kalacagim sanirim izin alsam daha verimli olacagim cünkü giremiyorum...
Bilginize
Ben yokum ya canım ondanHerkese günaydınlar çok sessizleşmiş bu grupp
Tabiki yarışmada olmak insanı daha disiplinli yapıyor cnmAslinda kwndi gunlugumde var burda ama grupta olmanin daha cok hirs vericegini dusunuyorum 27 yasimda evliyim 2,5 sene oldu 52 kiloydum evlenmeden once isten ayrildim evde olmak sıkıntilar sonuc olarak balik etliyim simdi ama cok selulit catlak var bir yandanda bakim yapmaya calisiyorum
Maşallah tatlım çok güzelNasıl olmuş kizlar