- 11 Kasım 2010
- 19.124
- 34.014
- 798
Olsun canım tatili eksiyle atlattın daha ne olsunkilom 56,6
çok fark yok sanırım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun canım tatili eksiyle atlattın daha ne olsunkilom 56,6
çok fark yok sanırım
Merhaba canım nasılsın bakalımHerkese merhabalar
Tesekkurler kaptanim cocuklarla ugrasmaya devam sen nasilsinMerhaba canım nasılsın bakalım
canım kardeşimin düğünü varrdı perşembe kına cumartesi düğün yazmıştım sana daha önce dün gece döndük bugün bildirimlere başlıyorum inşC Ciftligininhanimi @Anneoldumben @olvidos20_KELEBEK @fahriyeaba @sismaniye
nes1988mum evet kızlar tatil bitti menüleri yazalım eksiksiz
Güzel menü canımIyi akşamlar kızlar dün sabahtan akşama kadar doğa yürüyüşüne çıkmıştık arkadaşlarımla. Akşam da yorgunluktan bayılmışım resmen. Dün ki menüm de pek iyi değil abur cubur yemedim ama sürekli atistirdi ve baya karbonhidratlıydıbugün de toparlamaya çalıştım biraz
Sabah
2 haş yumurta
3 yk lor
1 dilim peynir
Yarim dilim ekmek
Bol sal-dom-biber-yeşillik
Öğle
300 ml süt
2 küçük mürdüm eriği
2 tam ceviz
Akşam
6 yk taze fasulye
1 kase yoğurt
Su 3 lt 2 fincanda kiraz saplı yeşilçay içtim.
Tamam canım menülerini bekliyorum takımımızı canlandıralım biraz tatiller çok etkiledicanım kardeşimin düğünü varrdı perşembe kına cumartesi düğün yazmıştım sana daha önce dün gece döndük bugün bildirimlere başlıyorum inş
menüm
sabah
bir dilim peynir
1 yumurtadan omlet
salatalık domates
Öğle
2 adet kepek ekmek ile
1 dilim hindi füme marul domates ile sandwiç
yanında yeşil çay
Ara
Filtre kahve
Akşam
100 gr ızgara et
bol limonlu salata
su 1,5 lt
spor
1 saat tempolu yürüyüş
30dk fitnes
evet canım akşamki ara fazla olmuş daha dikkat etmen lazımIyi aksamlar kizlar:) her sabah tam motive başlayıp akşama biraz bocalıyorum ama yine de elimden geldiğince zararlı şeylerden uzak durmaya devammenüm
Sabah
1 haş yumurta
4 yk lor
2 tam ceviz
2 kucuk mürdüm eriği
Bol sal-dom-biber-maydanoz
Öğle
4 yk tam bugday makarna
1 kase yoğurt
1 biber
Akşam(kursum oldugu için 16.30 da yemiştim)
5 yk taze fasulye
Ara(19.30)
10 fındık
10 badem
3 kuru hurma
2.5 lt su 2-3 kupa yeşilçay
Aleykümselam canımSelamlar kizlar ben 6. Takimdan elif. Bir selam vereyim dedim. Nasilsinz