Tartildim ben bugun malum okulun ilk gunu cok yogundu kilom 68Kızlar babannem hastanede onunla uğraşıyoruz bugun o yüzden uğrayamadım
Herkes tartıldı mı
@20_KELEBEK C Ciftligininhanimi @olvidos
Sizler tartılmadınız mı
Çok geçmiş olsun canım. Allah acil şifalar versin.Kızlar babannem hastanede onunla uğraşıyoruz bugun o yüzden uğrayamadım
Herkes tartıldı mı
Sizler tartılmadınız mı
Geçmiş olsun canım, umarım ciddi bişey yoktur. Dikkat et kendine sağlık olsun da gerisi halledilir inşallah.Selam kızlar dün diyetimi uygulayamadim. Dün kahvaltıdan sonra evde öğlen canım birsey istemedi. Akşamüstü bir şekersiz çay ile simit yedim. (Dun 4 saat kadar kuafordeydim.) Aksamda misafir vardı eşim balık kızartması istedi.ama çok az yağda kizarttim hafifti. Fakat dün 8000 adım atmışım bayağı yürüdüm. Dün 2lt su icmisimdir.
Bugunde hastanede tahlil yaptırıyorum şu an sabah kahvaltısı yapamadım bu yüzden. Hastanede yemek getirdiler şimdi onları yedim. Neyseki benim diyet yemeklerime uygundu. Şimdilik hastanedeyim isim uzun sürecek galiba kan sonuçlarına göre kan serumu takılacak. Neyse kızlar görüşürüz kendinize iyi bakın
Kaptanim ben arkadaslarimda kaldim haftasonu ordan da okula gectim sabah bugün tartilamadim. Yarın sabah tartilicamKızlar babannem hastanede onunla uğraşıyoruz bugun o yüzden uğrayamadım
Herkes tartıldı mı
Sizler tartılmadınız mı
Evet fatkindayim canim((Canım gün içinde çok fazla bulgur tüketmişsin şişkinlik yapar
Öğlen hele hem ekmek hem bulgur çok çok fazla
bu yeni mi sahgull? bilmiyordum pazartesi tarti olayiniİyi geceler kızlarr
Pazartesi tartısını unutmayınız
gecmis olsun canim kansizlik mi vardi?Selam kızlar dün diyetimi uygulayamadim. Dün kahvaltıdan sonra evde öğlen canım birsey istemedi. Akşamüstü bir şekersiz çay ile simit yedim. (Dun 4 saat kadar kuafordeydim.) Aksamda misafir vardı eşim balık kızartması istedi.ama çok az yağda kizarttim hafifti. Fakat dün 8000 adım atmışım bayağı yürüdüm. Dün 2lt su icmisimdir.
Bugunde hastanede tahlil yaptırıyorum şu an sabah kahvaltısı yapamadım bu yüzden. Hastanede yemek getirdiler şimdi onları yedim. Neyseki benim diyet yemeklerime uygundu. Şimdilik hastanedeyim isim uzun sürecek galiba kan sonuçlarına göre kan serumu takılacak. Neyse kızlar görüşürüz kendinize iyi bakın
Canım haftasonu kaçamaklarını engellemek veee cumaya tedbir alabilmek için yakım içi uyguluyoruzbu yeni mi sahgull? bilmiyordum pazartesi tarti olayini
Güzel canım afiyet olsunIyi akşamlar kızlar:) menüm
Sabah
1 haş yumurta
1 dilim ekmek
1 tk tahin pekmez
1 sb süt
Öğle
1 adet zeytinyağlı biber dolması
Ara
Elma
8 badem
Akşam
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
Su 2.5 lt
Cok zorlama canım iş yogunluğuda varBugunde detox m ama cokkkk zor olduuuu spor okulda nobetciydimmahvoldumm
Canim detoxunu bize de anlatir misin?Bugunde detox m ama cokkkk zor olduuuu spor okulda nobetciydimmahvoldumm
Kızlar babannem hastanede onunla uğraşıyoruz bugun o yüzden uğrayamadım
Herkes tartıldı mı
Sizler tartılmadınız mı
Sağol canım. Bir sürü rahatsızlık var bende troid, insülin direnci,kansızlık, karaciğer yağlanması daha birsürü şey. Doktor iyi idare ediyorsun dedi.Geçmiş olsun canım, umarım ciddi bişey yoktur. Dikkat et kendine sağlık olsun da gerisi halledilir inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?