bende aynıyımSağol canım. Bir sürü rahatsızlık var bende troid, insülin direnci,kansızlık, karaciğer yağlanması daha birsürü şey. Doktor iyi idare ediyorsun dedi.
diyetisyenim böyle durumlarda yeşil çay tarçınlı çay veya biraz ceviz tavsiye etmişti bana sende bi dene istersen tokluk hissi veriyomuş.Günaydın herkese.. dün ki menü
Sabah haslanmis yumurta peynir zeytin domates salatalık biber
Öğlen bir kase corba 6 kaşık bulgur pilavı ayran
Akşam bir porsiyon köfte salata
2lt su
1 saat de yüzme
Yüzmeden 22.30 gibi geldiğim de kendimi biraz aç hissettim bir bardak sütlü kahve yanında da bir muz yedim
Arkadaşlar ben bu durumun önüne geçemiyorum ya bir şey aklıma gelince yemeden duramıyorum bunu aşamadim mesela dün akşam yüzme sonrası geldiğim de yatıp uyuyabilecekken ben o kahveyle muzu yemeden uyumadım bu tarz şeyleri çok sık yapıyorum
Gece atıştırması dışında bence mükemmel :) yemek istediğin şeyi kokla 1 bardak su iç yemezsen ne kaybedeceğini düşün ve 20 dk bekle. Bende işe yarıyor ama arkadaşın tarçınlı çay önerisi de çok yerinde.Günaydın herkese.. dün ki menü
Sabah haslanmis yumurta peynir zeytin domates salatalık biber
Öğlen bir kase corba 6 kaşık bulgur pilavı ayran
Akşam bir porsiyon köfte salata
2lt su
1 saat de yüzme
Yüzmeden 22.30 gibi geldiğim de kendimi biraz aç hissettim bir bardak sütlü kahve yanında da bir muz yedim
Arkadaşlar ben bu durumun önüne geçemiyorum ya bir şey aklıma gelince yemeden duramıyorum bunu aşamadim mesela dün akşam yüzme sonrası geldiğim de yatıp uyuyabilecekken ben o kahveyle muzu yemeden uyumadım bu tarz şeyleri çok sık yapıyorum
Teşekkür ederimdiyetisyenim böyle durumlarda yeşil çay tarçınlı çay veya biraz ceviz tavsiye etmişti bana sende bi dene istersen tokluk hissi veriyomuş.
Teşekkür ederim tavsiyen için denicem bunları :)diyetisyenim böyle durumlarda yeşil çay tarçınlı çay veya biraz ceviz tavsiye etmişti bana sende bi dene istersen tokluk hissi veriyomuş.
Teşekkür ederim çayı denicem mutlaka bu fikir de hoşuma gitti tüm günü sorunsuz geçirip geceyi böyle kapatmak hiç hoş olmuyor gerçektenGece atıştırması dışında bence mükemmel :) yemek istediğin şeyi kokla 1 bardak su iç yemezsen ne kaybedeceğini düşün ve 20 dk bekle. Bende işe yarıyor ama arkadaşın tarçınlı çay önerisi de çok yerinde.
Teşekkür ederim çayı denicem mutlaka bu fikir de hoşuma gitti tüm günü sorunsuz geçirip geceyi böyle kapatmak hiç hoş olmuyor gerçekten
Canım tam olarak ne işe yarıyor? Ödemmi atıyor?Hanımlar daha önce bahsetmiştim size Aspir yağı ve Çrek otu yağı sipariş ettim diye, az önce elime ulaştı bugün itibari ile başlıyorum , kullanan ve faydasını gören çok kişiye tanık oldum inşallah etkisini görüp sizlere de tavsiye edeceğim
Görsellerini de paylaşıyorum, Eki Görüntüle 2046722 Eki Görüntüle 2046724
Çok gecmis olsun canimSelam kızlar gece girebildim ancak
Babannemi çıkardık hastaneden eve gelince ateşlendi bütün gün onunla uğraştık baya yaşlı oldugu için hastanede de çok tutmuyorlar rabbim çektirmesin yaşlılık çok zor gerçekten
Şimdi uyuyor rahatladı baya ama anı anını tutmuyor eve gidicem gideniyorum içim rahat etmiyor yarın daha iyi olursa dönücem evime inşallh
canim corekotu yagi nasil kullaniliyor ve zayiflamada ne gibi etkisi oluyor? paylasirsan sevinirimHanımlar daha önce bahsetmiştim size Aspir yağı ve Çrek otu yağı sipariş ettim diye, az önce elime ulaştı bugün itibari ile başlıyorum , kullanan ve faydasını gören çok kişiye tanık oldum inşallah etkisini görüp sizlere de tavsiye edeceğim
Görsellerini de paylaşıyorum, Eki Görüntüle 2046722 Eki Görüntüle 2046724
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?