Evet akşam dışında çok güzel :) akşam da yine kabul edilebilir bence belki miktarı azaltsan daha iyi olurdu.sonuçta yanlış bilmiyorsam vücut alınan fazla enerjiyi hemen yağa dönüştürmüyor yakmak için 24 saat bekliyor. Bugün daha fazla protein ve su tüketirsen sorun olmaz sanki :)Selam arkadaşlar. Ben dünkü menümü paylaşayım.
Sabah: 1 kk beyaz peynir, 5-6 tane yeşil zeytin, 2 tane salatalık ve 2 dilim kepekli ekmek
Ben sabah ara öğünü genelde yapmıyorum çünkü işyerinde yemek saati 12.00 de başlıyor.
Öğle çorba, sebzeli tavuklu patlıcan yemeği, yoğurt ve 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara 16.00 da yarım salkım beyaz üzüm ve 3 tam ceviz
Akşam (zurnanın zırt dediği yer) malesef 2 adet marul ile birlikte lahmacun. Kızım yemek isteyince bende dayanamadım. Ama sonra sadece şekersiz çay içtim. Hareket ettim evi süpürdüm. Midem rahatsız olmuştu. Bin pişmanım onu yediğime.
2 lt şu içtim.
Gündüz 40dk yürüdüm.
Ama bugünden itibaren kesinlikle yasaklı yiyecekler yok
Canım tam olarak ne işe yarıyor? Ödemmi atıyor?
canim corekotu yagi nasil kullaniliyor ve zayiflamada ne gibi etkisi oluyor? paylasirsan sevinirim
Aynen o şekilde yaptım bugün canımEvet akşam dışında çok güzel :) akşam da yine kabul edilebilir bence belki miktarı azaltsan daha iyi olurdu.sonuçta yanlış bilmiyorsam vücut alınan fazla enerjiyi hemen yağa dönüştürmüyor yakmak için 24 saat bekliyor. Bugün daha fazla protein ve su tüketirsen sorun olmaz sanki :)
Kendi cezasını biçen mahkum :) eh kolay gelsin o zamanKızlar ben nefsime hakim olamadım ve bir dilim hamur işi yedim. Kendime ceza verdin akşam sporumu 20 dk fazla yapıcam.
Cezalandırayım ki bir daha yapmiim. Ama vucudum karbonhidrat diye bağırıyor resmenKendi cezasını biçen mahkum :) eh kolay gelsin o zaman
@yuksekokceler_2016 canım şimdi spordan geldim. Sordum senin için. Daha önce ataşehirde şube varmış ama kapanmış. Anadolu yakasında kangoo dersleri veren merkez yokmuş. Ama spor salonlarında grup dersleri olarak yapanlar olabilirmiş ama bildikleri bi yer yokmuş. Pek yardımcı olamadım sanırım
Kaptanım kusura bakmayın gerçekten okul o kadar yoğun başladı ki telefonu elime bile alamıyorum gün içinde . Bi kaç gündür de arkadaşlarımla görüşüyorum aksamları. Sabah 6 da kalkicam eve geç geldim ama gözümden uyku akmasına rağmen kahvaltımı,öğle yemeğimi ve ara öğünümü hazırladım. Vakitsizlikten agzima tıkıstırarak yesem de asla sağlıksız şeylere yönelmiyorum :)
Börek cezanı kendin kesmişsin canım gayet güzelGünaydın kızlar; hemen menümü paylaşıyorum
sabah : klasik kahvaltım
öğlen :
1 tabak ıspanak
1 kase yoğurt
1 dilim börek
akşam:
1 kase mercimek çorbası
1 kase yeşil salata
su : 2 lt
spor: 45 dk kangoo jumps
45 dk yürüyüş ( börek yediğim için kendime cezam)
Canım gene iyi tutmussun kendini sporunda var yakmıssındır inşallahGünaydin herkese.. dün ki menüm
Sabah; klasik haslanmis yumurta peynir zeytin domates salatalık biber
Öğlen; 1kase çorba 4 tane mercimek köftesi Yesillik ayran
Ara; 1 bardak kahve yanında 2hurma 2kuru kayisi 7 tane çiğ badem
Aksam yemegi icin arkadaslarima gitmistim onlarda bol mayonezli garnitürlü makarna salatasi,kurabiye,peynirli patatesli minik minik poğaçalar,çerez,cips olan bir masa hazırlamışlar kendimi cok zor tuttum yaa bol cay ictim bir peynirli poğaça ve bir tane de kurabiyeden yedim
3lt su içtim 1 saat de yuruyus yaptım.
Çok güzel canım afiyet olsun bol bol süt olsunBen de fırsat bulmuşken menümü yazayım :)
07.00 kahvaltı 1 dilim çoktahıllı ekmek, 1 parça omlet, 1 kk kaşar, 1 kk beyaz peynir, 2 ceviz
11.00 ara 15 çiğ fındık, 1 fincan emziren anne çayı (200 ml i 36 kalori)
13.00 öğle 5yk bulgur pilavı, 6 yk ıspanak yemeği
15.30 ara 1 Medine hurması, 2 ceviz
19.00 2 yumurtalı ıspanaklı omlet, 1 fincan emziren anne çayı
Su 4.2 lt 2 fincan rezene çayı. 20dk yürüyüş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?