Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Afiyet olsun canım güzel menü

Canım gene iyi tutmussun kendini sporunda var yakmıssındır inşallah
Hamur işi yemenin pek bahanesi olmuyor ama bende öyle avuttum kendimi :/ normalde hafta da iki gün yüzmeye gidiyorum diye diğer günler pek bir şey yapmıyordum, kacamaklarin onune gecene kadar daha çok vakit ayiricam yürüyüşe

canim vucudundaki yag oranini olcturdun mu peki? mesela bi sure kullandiktan sonra aradaki farki gormus olursun-oluruz:)(

Kizlar dun menumu yazamamistim simdi paylasayim ins
Sabah
2 yk kiymaya yumurta kirdim
2 dilim ekmek
1 kk oeynir
4-5 zeytin

ogle
1 buyuk kase corba
yarim ttli tabagi salata

aksam
2.5 kofte ve patates firinda
1 kase fasulye

2 lt su. 40 dk yuruyus

herkese merhaba yarın tartılıyoruz bakalım nasıl sonuçlar alacağız bu akşamı hafif geçirmeyi unutmayınız

Merhabalar, dünkü menümü paylaşayım.
Sabah kepekli tost, şekersiz çay ve salatalık
Öğle 1 Hasanpaşa köfte (püresini yemedim) yoğurt
Az şekerli Türk Kahvesi
Ara 1 armut 3 ceviz
Aksam 3-4 yk taze fasulye ve dolma ve yoğurt
2 bardak Şekersiz çay (yemekten sonra)
2lt su
Gündüz öğle arası ve biraz akşam 7000 adım toplamda 40-50 dk falan sanırım yürüdüm.
Akşam hareket edemedim kayinvalidemdeydik eve geç döndük.

Kizlar dun menumu yazamamistim simdi paylasayim ins
Sabah
2 yk kiymaya yumurta kirdim
2 dilim ekmek
1 kk oeynir
4-5 zeytin

ogle
1 buyuk kase corba
yarim ttli tabagi salata

aksam
2.5 kofte ve patates firinda
1 kase fasulye

2 lt su. 40 dk yuruyus

Afiyet olsun menüler gayet güzel:)

Hemen bugünkü menümü paylaşıyorum. yarını merakla ve heyacanla bekliyorum:)
07.00 kahvaltı 1 kk beyaz peynir, patatesli omlet, 2 ceviz, salatalık, 1 fincan emziren anne çayı
10.30 ara 1 fincan papatya çayı, 1 hurma, 10 çiğ fındık
12.30 öğle 200 gr kadar haşlanmış tavuk göğüs, 1 kase yoğurt
16.00 1 fincan emziren anne çayı
18.30 akşam 1 sb süt+2yk yulaf ezmesi+ 2 kuru kayısı pişirdim 1 tk chia tohumu 5 çiğ fındık ve biraz tarçın ekledim.
Su 4lt. 2 fincan rezene çayı 30 dk hafif tempo yürüyüş.

Selam arkadaslar, birbirimizi pek bilmiyor muyuz bana mi oyle geldi
Bayanlar, karin bolgesindeki yaglar icin tecrube ettiginiz bir yontem var mi acaba?
Mekik YAĞLARDA işe yariyor mu?
Bir de arkadaşlar verilen kilonun tekrar alinmasiyla ilgili en buyuk hatalar neler? Ama bilimsel cevaplar istiyorum)) Diyetisyeninizin vs soyledigi bi sey var mi mesela?

Sabah
1haslanmis yumurta
1 kk peynir
1 sb süt
1 kuru kayisi

Öglen
kuzu tandir
salata ve pilav(((

aksam
1 kase corba
az salata
1.5 yk etli pilav

Yuruyus 30 dk. Spor 35 dk. Su ins 2 olur

Afiyet olsun canım

Süper canım afiyet olsun

3. TAKIM YENİ ÜYELER

Kedigelin : (65,3///%) yeni üye , başlangıç tarihi 13/09/2017 , başlangıç kilosu 65,3, hedef kilosu 55

nil u mihr : ( 73/// %) ye üye , başlangıç tarihi 12/09/2017 , Başlangıç kilosu 73, hedef 57,Kendi isteğilye ayrılan Afife lale isimli üye geri döndü

Habiska : (86,5///%) yeni üye , başlangıç tarihi 13/09/2017, başlangıç kilosu 86,5 , hedef kilosu 55

Yuksekokceler_2016 : ( 63,4///%) yeni üye, başlangıç tarihi 14/09/2017, başlangıç kilosu 64, hedef kilosu 56

Mely30: (77,3///%) 500. Etapta hamilelik nedeniyle izne ayrılan üye geri döndü , yüzdesi 35 'E bölündü

TuRuNCu : ( 82///%) yeni üye başlangıç tarihi 14/09/2017, başlangıç kilosu 82, hedef kilosu 65

nyxasia : (57,2///) yeni üye başlangıç tarihi 17/09/2017, başlangıç kilosu 57,2 , hedef kilosu 48

***3. Takım 536.Etap***

ciftligininhanımı : (55,4///)
olvidos : (67,9///%)
20_KELEBEK : (56.1///)
Mely30: (77,3///%) 500. Etapta hamilelik nedeniyle izne ayrılan üye geri döndü , yüzdesi 36 'ya bölündü

Sahgull : ( 66,7 / / / % ) 9. Takımdan transfer oldu , 504. Etapta izne ayrılan üye geri döndü,ekstrem durum 2.madde , yüzdesi 32'ye bölündü
3.Takım ortalaması : %

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…