Afiyet olsun canım güzel menüIyi geceler kızlar:) bugün ki menüm
Sabah
1 sb süt+3 yk yulaf+1 yk kakao dan yulaf lapası
1 minik muz
1 minik havuç
Öğle
6 yk taze fasulye
Ara
9 çiğ badem
1/2 seftali
1/2 elma
Akşam
4 ızgara köfte
Bol Salata
1 sb ayran
Su 2-2.5 lt arası spor yok ama 15 bin adım attım.
Hamur işi yemenin pek bahanesi olmuyor ama bende öyle avuttum kendimi :/ normalde hafta da iki gün yüzmeye gidiyorum diye diğer günler pek bir şey yapmıyordum, kacamaklarin onune gecene kadar daha çok vakit ayiricam yürüyüşeCanım gene iyi tutmussun kendini sporunda var yakmıssındır inşallah
Tamaaam
Amin inşallah :) aile büyükleri sen hiç tatlı yemiyosun nasıl süt olcak dese deee sütüm bebeğime yetiyor maşallahÇok güzel canım afiyet olsun bol bol süt olsun
canim vucudundaki yag oranini olcturdun mu peki? mesela bi sure kullandiktan sonra aradaki farki gormus olursun-oluruz:)(Canım aslında ASPİR YAĞI özeti direkt yağları parçalayıp vücuttan hızla atılmasını sağlıyor, detayları
Aspir yağı ile zayıflama konusunda şimdiye kadar kaydedemediğiniz bir ilerleme kaydedebilirsiniz. Aspir yağı doymamış yağ asitleri bakımından doymamış bir özelliğe sahiptir. Doymamış yağ asitleri ise yapısı sayesinde vücuttaki yağları azaltmada yardımcı olacaktır. Aslında bu özellik ne yapar yani aspir bitkisi neler yapar da yağlar yanar? Aspir yağı, vücutta büyük parçalar halinde bulunan yağların küçük parçalara ayrılmasına neden olur. Küçük yağ parçaları da önceki hallerine göre vücutta daha kolay yakılırlar ve vücuttan daha kolay atılırlar.
Aspir yağının tek faydası zayıflatması değildir, aynı zamanda sağlığımıza da çok faydalı olacaktır. Gün boyu dinç olmanızı sağlar, midenizi arındırır ve güçlendirir.
Kahvaltıdan, öğle yemeğinden ve akşam yemeğinden yarım saat önce bir yemek kaşığı aspir yağını tüketmeniz gerekiyor. Aspir yağı zayıflamak için harika bir tariftir fakat yemeklerde ne yiyeceğiniz de oldukça önemlidir. Diyet yapıyormuşçasına bir menüye gerek yok fakat zayıflayacağım zaten diye de rahat rahat yemek yememelisiniz. İşte bu ince çizgi çok önemli. Zayıflamanın mantığı karbonhidratı kesmekten geçer, bu yöntemle tamamen bırakın demiyoruz ama karbonhidrat içeren gıdaları yavaş yavaş azaltın. Daha çok sebze ağırlıklı ve et ağırlıklı yemekleri tercih edin.
Bol sıvı almak da aspir yağının etkisini hızlandıracaktır. Günde en az 2 litre su tüketin. Çayı kahveyi ise şekersiz tüketin.
Bunları harfiyen uygularsanız zaten matabolizmanızın hızlandığını ve zayıflamaya başladığınızı göreceksiniz ( ben günde iki kez birer tatlı kaşığı şeklinde tüketmeyi planlıyorum eş zamanlı çörek otu yağı da 1 çay kaşığı şeklinde )
canim vucudundaki yag oranini olcturdun mu peki? mesela bi sure kullandiktan sonra aradaki farki gormus olursun-oluruz:)(
Kizlar dun menumu yazamamistim simdi paylasayim ins
Sabah
2 yk kiymaya yumurta kirdim
2 dilim ekmek
1 kk oeynir
4-5 zeytin
ogle
1 buyuk kase corba
yarim ttli tabagi salata
aksam
2.5 kofte ve patates firinda
1 kase fasulye
2 lt su. 40 dk yuruyus
Afiyet olsun menüler gayet güzel:)Merhabalar, dünkü menümü paylaşayım.
Sabah kepekli tost, şekersiz çay ve salatalık
Öğle 1 Hasanpaşa köfte (püresini yemedim) yoğurt
Az şekerli Türk Kahvesi
Ara 1 armut 3 ceviz
Aksam 3-4 yk taze fasulye ve dolma ve yoğurt
2 bardak Şekersiz çay (yemekten sonra)
2lt su
Gündüz öğle arası ve biraz akşam 7000 adım toplamda 40-50 dk falan sanırım yürüdüm.
Akşam hareket edemedim kayinvalidemdeydik eve geç döndük.
Afiyet olsun canımMerhabalar, dünkü menümü paylaşayım.
Sabah kepekli tost, şekersiz çay ve salatalık
Öğle 1 Hasanpaşa köfte (püresini yemedim) yoğurt
Az şekerli Türk Kahvesi
Ara 1 armut 3 ceviz
Aksam 3-4 yk taze fasulye ve dolma ve yoğurt
2 bardak Şekersiz çay (yemekten sonra)
2lt su
Gündüz öğle arası ve biraz akşam 7000 adım toplamda 40-50 dk falan sanırım yürüdüm.
Akşam hareket edemedim kayinvalidemdeydik eve geç döndük.
Canım pilavlar olmamış bence bi süre uzaklaşmalısın pilavdanSabah
1haslanmis yumurta
1 kk peynir
1 sb süt
1 kuru kayisi
Öglen
kuzu tandir
salata ve pilav(((
aksam
1 kase corba
az salata
1.5 yk etli pilav
Yuruyus 30 dk. Spor 35 dk. Su ins 2 olur
Süper canım afiyet olsunHemen bugünkü menümü paylaşıyorum. yarını merakla ve heyacanla bekliyorum:)
07.00 kahvaltı 1 kk beyaz peynir, patatesli omlet, 2 ceviz, salatalık, 1 fincan emziren anne çayı
10.30 ara 1 fincan papatya çayı, 1 hurma, 10 çiğ fındık
12.30 öğle 200 gr kadar haşlanmış tavuk göğüs, 1 kase yoğurt
16.00 1 fincan emziren anne çayı
18.30 akşam 1 sb süt+2yk yulaf ezmesi+ 2 kuru kayısı pişirdim 1 tk chia tohumu 5 çiğ fındık ve biraz tarçın ekledim.
Su 4lt. 2 fincan rezene çayı 30 dk hafif tempo yürüyüş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?