Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

toplam kiloyu bende topladım şimdi 599.7 çıktı? aliye gittiği için toplama katılmıyor ama senin toplam çok daha fazlası bir daha kontol et istersen

çünkü o toplam hatice ve esra varken toplanmış haliydi düzeltmeyi unuttum ay tgull sen olmasan ne yapıcam. ayrıldı olanları eklemiyo muyuz toplama yani? of of öğreniceğim çok şey var.

***3. TAKIM 204. ETAP***
samanyolu ( 65.8/65,5/0.3/0,46%)
pinup ( 60 /60/0/ 0%)
vafers (60/60/0/0%)
tgull (59.9/59.8/0.1/0.17%) Mezun olmak istiyor
ali_ye ( 64.5 /// %) Geri dönmek üzere ayrıldı
lifegoeson ( 53.5/50/3.5/6.54% )
06an (58.1/57.9/0.2/0.34%)
banucan1975 (87.5/87.5/0/0%)
Krakker(75.7/75.2/0.5/ 0.66%)
S.A(79.2/79.1/0.1/ 0.13%)

3.TAKIM TOPLAM KİLO (599.7/595/4.7/ 0.78%)

anladım en eski toplamdı yani neyse olur böyle...geri döneceklerin gittikleri zaman yanına yazıyorum yönetimden püsküt kenli tuttuğu listeye işliyor sonraki haftalar koymuyoruz daha listeye taki gelene kadar...listeye gideni bilgi amaçlı yazdığımız için kilosunuda toplama yazmıyoruz. öğrenirsin zamanla oturur karşılaştıkça böyle farklı şeylerle öğreniyor insan...
hadi şimdi git paylaşıma ekle bizi renklere dikkat hazırladıktan sonra ön izlemeye tıklayıp paylaşmadan son haline bak olur mu..

Tamam teşekkür ederimm bu haftayı da atlattık :) Peki bi şey sorucam şimdi sen gidince yerine sılagül'ü çağırıyoruz di mi?

ben özelden mesaj attım kendisine ama henüz geri dönmedi bana.
daha önce takıma katılmak istedi ama takımda yer yoktu yer olunca gelirim dedi tabi gelince kaptanımızda sen ol gibi bir mevzu olmadı ama sılagül zaten çok yardımcı gittiğinde bile biz bildirimleri yapacağımız zaman girip yardım etmeye çalışıyordu. hani kaptanlık istemesede zamanı varsa çalışmıyorsa kesin yardımcı olur zaten...
ama hepsi için geri dönmesi lazım:))

Tamam sılagül gelince konuşuruz o zaman onu, hem o tecrübeli olduğu için bizi toparlayacak birileri lazım. şu anda 1.yizz bakalım herkes bildirim yapınca da böyle kalırız inşallah

bende şimdi paylaşım sayfasına bakıyordum evet şimdilik birinci biziz tabi verdiğin 3,5kilo sayesinde:)
ama herkes paylaşmamış henüz inşallah geçen olmaz.
bu arada tebrik ederim senden öncekiler takımını eklerken hatalı yapmış rekleri falan sen hepsini düzeltmiş doğru yapmışsın eline emeğine sağlık..

afiyet olsun :) ya ben hala şaşırıyorum nasıl 3.5 verdim spor da hiç yapmamıştım oysaki. bu hafta genel olarak hiç bi şey yemedim ondan heralde. :44: neyse bakalım bunu sabit tutabilmek lazım :82:

5. takım 11.3 kilo vermiş

Son düzenleme:
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 204. ETAP SONUC LİSTELERİ
22 nisan - 29 nisan

TAKIM DERECELERİ

BİRİNCİ .................5. TAKIM
İKİNCİ ....................3. TAKIM
ÜÇÜNCÜ ................4. TAKIM :87:

BİREYSEL DERECELER

BİRİNCİ 3. takımdan.............lifegoeson.................6.54%
İKİNCİ 5. takımdan.............ferihan......................3.30%
ÜÇÜNCÜ 5. takımdan.............takyon .....................2.50%

kızlar tüm takımı tebrik ederim..
tabi alkışların en büyüğü katkısından dolayı lifegoeson a

2. olmuşuz bravo bizee her hafta böyle dereceye gireriz inşallah
buyrun yeni eşlerimizz... tgull seni de yazdım ama sen mezun oluyosun o yüzden senin yerine gelecek kişiyi koyarız yerine.

banucan - S_A
esraersoy - ali_ye
06an - vafers
lifegoeson - samanyolu
pinup - krakker
hatice - tgull

tablomuz pinuptan olucaktı ama sanırım fazla giremiyo o yüzden 06an sıra sende canımm sen hiç yapmamıştın galiba dimi?

Aaaa nasıl 3ç5 kilo verdin 1 haftada Lifegoeson..Çabuk sırrını paylaş bizimle.Bekliyorum bak kaçma:60
BRAVA CANIM HARİKASIN...Artık verecek kaç kilon kaldı merak ettim ben..Bu hafta eşiz bana da kilo verdir olur mu?

Son düzenleme:

1. olmuşsun tebrik ederim :86:

darısı bizim başımıza

nasıl yaptım söyleyeyim, bütün hafta çok çok az yiyip midemi küçülttüm, son gün gereğinden fazla makarna yiyince miden kaldırmadı 3.5 kilo kustum

nasıl yaptım söyleyeyim, bütün hafta çok çok az yiyip midemi küçülttüm, son gün gereğinden fazla makarna yiyince miden kaldırmadı 3.5 kilo kustum

ayyy deli çok güldüm Allah korusun bidaha yapma öyle şeyler sen zaten bişey yemedin bütün hafta öyle bi kere kusmayla gitmedi o kilolar ama maşallah diyelim tebrikler canım darısı benim başıma bende takıldım kaldım ne hikmetse bende yürüyüş kardiyor yapmıyorumda ondan pilates yapıyorum oda haliyle vücudu topluyor sıkılaştırıyor totalde zayıflama olmuyor
neyse bütün takımı tebrik ederim ben yerimde saysamda yürüyüp gidenler var bravo hepsine

06an ankaraaaa ayşeydi dimi canım naber?
hemen menümü yazayım
sabah sütle K flaks yedim
sonra 50 dk pilates yaptım ama bugün esneme günüydü.
arada 3 badem 1yeşil çay 2 dilim mango kurusu yedim,yarımda puding
öğlende simit ayran
arada 5-6yulaflı bisküvi çay türk kahvesi(ara uzun oldu gene)
akşam çiğ köfte 6 tane falan yarım lavaş ve marulla vede ayran
2lt su

ama ben? neyse haticede izinde zaten...girerse de tek kalmasın eş olurum biri gelene kadar...

ama ben? neyse haticede izinde zaten...girerse de tek kalmasın eş olurum biri gelene kadar...

zaten ona göre ayarladım izinli olanları birlikte yaptım esrayla aliyeyi birlikte yaptım mesela. seni de ondan haticeye verdim.

gelmişken günümü yazayım bugün şımardım biraz ama yine az yedim.

sabah: burnumun büyüklüğünde tahinli ekmek (burnum da küçüktür) yarım kk peynir, yarım salatalık
ara: 2 kuşburnu
öğle: yarım tabak makarna
ara: 1 top dondurma
akşam: bi tane lahmacun

su tamam spor yok

günaydın kızlar çok güzel bir gün olsun hepimiz için ben bugün yarın giremeyebilirim yine küçük bir ziyaretim olacak
beni özleyin anacım byeeeeee

SAMANYOLU CUMARTESİ MENÜSÜ
SABAH 2 dilim ekmek,peynir,domates,1 bardak süt
ÖĞLEN ıspanak yemeği,yoğurt,salata
AKŞAM 6 tane bulgurla yapılmış çiğ köfte,salata,1 açma
GECE zerde
1 saat yürüyüş,2 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…