ya nurdanmmm cumartesi ve pazar menüm berbattı yazmayım bile su içtim spor yok ara öğünlerimde güzel ama ana öğünler ekmekler tatlılar pilavlar berbat haldee sporda yok ben olsam en fazla 2 boncuk verirdim karar senin tabiii cezaaaa istiyorummmm
tamam öyle olsun bakalım aaa ayşem:)senden ötürümü benden ötürümü bu yağlar
cumartesi ve pazara 2şer boncuk
valla inşallahhhh iyi geliriiz zaten donakaldım 60ta inemiyom bi türlü:26:
evet gelelim cezalara bugün itibariyle normal spordan hariç extra 1 saat yürüyüş koşu kardiyo bişeyler(ter atıcı)) yapacaksın tamammıdır
çok geçmiş olsun şikayetleri neydi oğlunun
benim oğlumda 3 aylık bi astım bronşit tedavisi gördü
İnşallah ilaçlar şifa olur
Canım çok geçmiş olsun en tehlikeli mevsim allerji için...Merak etme ilaçların yan etkisi olmuyor,önemli olan işi kortizon kullanımına kadar getirmemek...iyi bir tedavi ile azalıyor merak etme.Acil şifalar diliyorum...
canım geçmiş olsunnn acil şifalar diliyorummm
merhabalar ben döndüm nasılsınızz
lifegoeson tebrik ederim canım çok güzel kilo vermişsin ve tüm takımı tebrik ederim
tgull mezun olmuşsun tebrikler nasıl oldun gittin mi tekrar doktora neden sürekli sulu şeyler içiyorsun
pinup nerde takip edemedim
yarın yani salı günü kolonoskopiye gireceğim. kolonoskopi ön hazırlık diyetiymişmiş. 4gün önceden posalı yemek bırakılıyor katı gıda azaltılıyor ve son 48saatte sadece içecek türüne geçiliyor son günde berrak içecekler su,elma suyu,vişne suyu gibi bulanıklar olmayacaklarmış. fıttırmak üzereyimçok acıktıım. bu arada detox yapim desem böyle beceremem zorunlu olunca nasılda yapılıyo...
Canım çok zor bir diyet olduğunu biliyorum oğlum yaptığı için,2 kilo kesin vereceksin bu diyetle.İnşaallah kolonoskopi sonucu iyi çıkar,bize sonucu haber ver olur mu çok mereak ediyorum...İnşaallah iyi haber olacak,dualarım seninle....yarın yani salı günü kolonoskopiye gireceğim. kolonoskopi ön hazırlık diyetiymişmiş. 4gün önceden posalı yemek bırakılıyor katı gıda azaltılıyor ve son 48saatte sadece içecek türüne geçiliyor son günde berrak içecekler su,elma suyu,vişne suyu gibi bulanıklar olmayacaklarmış. fıttırmak üzereyimçok acıktıım. bu arada detox yapim desem böyle beceremem zorunlu olunca nasılda yapılıyo...
canım allah kabul etsin,inşaallah oğlun sayesinde daha çok sevap almışsındır,zor olan MAKBULDÜR unutma.Kolay olanı herkes yapıyor...arkadaşlarcok teşekkürederim hepinize cok güzeldi yorulduk ama inşallah allah kabul eder.diyeti bozdum pasta börek herseyı yedım ama cok hareket ettıgım için kılom aynı oglan bızı acayip yordu cok zor oldu kendıme hala gelemedim:93:
tamam sen bilirsin 2 olsun :)
ben bugün çok fena bişey yaptım ama neyse..
sabah: peynir salatalık domates, 1 dilim ekmekle bal
ara:1 dilim BAKLAVA
öğle: makarna
ara: dondurma
akşam: acıkmamıştım evdekiler balık ekmek yiyodu 2 kere kardeşiminkinden ısırdım o kadar.
su tamam spor yok yine. off bi spor yapsam dünyalar benim olcak
ama sende çok mu acımasız oldun spora zaman bulamıyorumki benbulursam söz yoksa 100 mekikte anlaşalım spor hariç :13: :82:
ya bide cicişim şok dyetmi yapsak bi kaç günlük ne dersin
Bak Lifegoeson yarın da spor yapmazsan sana ceza vericempinup nerde gerçekten? ben unuttum izinli miydi ki?
lifegoeson pazartesi
sabah:çeyrek simit arası peynir, bi dilim ekmekle bal
öğle: 2 parça tavuk nugget, çok az ekmek, salata
ara: 1 dilim muzlu pasta
akşam: zeytinyağlı fasulye, 1 kaşık kabak kızartma yoğurt
2.5 lt su, spor yok. yarın spor yapıcam söz
SAMANYOLU PAZARTESİ MENÜSÜ
SABAH 1 yumurta,1 bardak kefir
ARA 1 portakal
ÖĞLEN 4 köfte,salata,1 dilim ekmek
ARA tost,domates,salatalık,yeşil çay
AKŞAM 1 kase çorba,karnıbahar yemeği,2 kaşık yoğurt
GECE 1 elma
45 dk yürüyüş,2 litre de su içtim,hala da içiyorum:79:
tamam anlaştık
hemen menümü yazayım
sabah kızrmış bir yarım dilim kepek ekmek 1 yumurta peynir zeytin çay salatalık domates ceviz
arada 5 tane yulaflı bisküvi çay türk kahvesi
öğlen simit ayran
arada çay latte
akşam bir tabak mercimek yarım dilim kepek ekmek 2 kaşık salata yarım bardak vişne suyu
1de anne yapımı puding
2 lt su 50 dk pilates
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?