isimler|cmrt|Pazar|pzrt|Salı|çrşm|prşm|toplam
tgull |3 | 5|5| | | | |
banucan |4|5 | 5|5 | |5 | |
06an |5|4| | | |5| |
pinup | | | | | | | |
samanyolu |4|5|5| 3|5 | | |
vafers |3|4|5| 4|4 | | |
aliye |2|2|4| 2| 4| | |
lifegoeson |3 | 2|3 |3 |2 | | |
kraker | 4| 4| 4| | 4| | |
isimler|cmrt|Pazar|pzrt|Salı|çrşm|prşm|toplam
tgull |3 | 5|5| | | | |
06an |5|4| | | |5| |
pinup | | | | | | | |
samanyolu |||5| 3| | | |
vafers |3|4|5| 4|4 | | |
aliye |2|2|4| 2| 4| | |
tablomuz bu durumda boşlukları olanlar hemen acil boncukları bana göndersin yoksa bu şekilde kalıcak.
ama eşimin ve benim bütün boncuklarımız tamam persembe hariç bi hata var sanırım tabloda
menümü yazayım tgull cm
sabah peynr domatesli küçük sandvich
ara elma
öğlen çorba balk salata
ara 2 adet elmalı pasta
akşam portakal
su 2ltre olmadı henüz inş olur
spor
60 mekik
bu arada kilommu yazayım listeye yazmıyorum yanlışlık falan yapmayım diye
58.1/57.9/0.2/%0.34
60kg yum beni aynen yaz canım yarın değişiklik olursa yazarımzaten hasta olucam yarın offffffffff bugün varya yediğimin haddi hesabı yok içimden bir canavar çıkıyor hasta olacağım zaman
sabah güzeldi kızarmış kepek ekmek bir dilim peynir zeytin salatalık ceviz rutin kahvaltımı yaptım çay
50dk pilates
arada yarım dilim mango 1 dilim ananas kurusu 5i bir yerde çay(ara çok uzun oldu canım yemek yemek değil abur cubur istedi)2 tane biskrem yedim 1 avuç nohut yedim 2 tane haşlama patates bi parça peynir yedim 1 elma 1 puding zaten öğlenide yemiş oldum herhalde
sonra saat 4 gibi yarım ıspanaklı pide çeyrek kıymalı pide 3 kaşık yoğurt yedim
arada yine biskremler havada uçuştu gene(tamamen hasta olacağımdan kaynaklı
sonra artık akşam olarak bir tabak ıspanak yedim offffffffff yazarken yoruldum tamam haklısınız çok yedimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
2lt su
evet onun yanına geçici süre ayrıldı yazmak lazım geçen hafta bildirimden sonra mı gitmişti ki yada ben aceleye dikkat edemedim.ALİYE bu hafta yoktu ki nasıl tablo da yer aldı ,ben mi geldiğini görmedim acaba :26:
ben benimkini nasıl yaptım söylim gözünde büyütme basit çok basit bilgisayar kullanıyorsan hesap makinesinide kullanısın aynen şöylecanım ya sen bana kısaca değilde uzuncana anlatıversene anlamadım beeeeeeeeennnn:26:
tgullun kilosunu hesaplıyorum senin dediğin gibi çok alakasız bişey çıkıyooo:84:
sağol canım dediğim gibi 60ın altına inmek hep çok isterdim ondan hedef 59dedim ama zaten ideal kilo hesaplamada kilom 61çıkıyor 1de ben fazladan vermişken 38bedenede girebiliyorken çok da problem değil kalanı abartmamak lazım. dediğim gibi kolonoskopi süreci zaten beni hem diyeti ile hem stresi ile bitirecek...inşallah kötü bişi çıkmaz ama gerçekten çok çektim bir an önce bitsin ne varsa çıksında ne tedavi sürecine geçilsin istiyorum.kan tatlili? evet yaptırdım özele gittim orada yaptı bişi yok o anlık hata falanda karışmıştır önemli değil iyisin dedi rahatladım ama daha sonra şubat ayında başka bir hastanede genel cerrahi için verdiğin kan tahlili sonucuna baktım sonuç kötü olan sonuçlarım gibiydi ve yine kafamdan aşağı kaynar suylar döküldü acaba hangisi doğru? ikisi kötü biri iyi diyo hangisine inanacam...kadın doğumda anlattım oradada baktılar iyi çıktı değerler sınırın içine kıl payıda olsa girmişim sevindim. doktor bir süre yaşadığın rahatsızlıklardan olmuş olabilir ama toparlamışsın sorun yok dedi ama demir hapı ve vitaminede başladım. sorduğun için sağol ben bile unutmuştum.Canım ya sen sağlıklı ol da kilonu nasıl olsa verirsin.Kolonoskopi sonucunu bize bildir olur mu,merak ediyorum.İnşaallah kötü bir şey çıkmaz..
Kan sonuçların için tekrar tahlil yaptırdın mı? Mezun olsan da sonuçları bildir,bizi sakın unutma olur mu?
mezun olim de yine gelirim mezun olununca giriş kapıya atmıyolarya uğrarım vakit buldukça.hem acele olur mu kız az daha kalsm köklerimi sökemeyeceklerdi...beklesen biraz daha ne bu acele:18: Gitmesen biraz daha
geçmiş olsun miğdeni mi üşüttün yoksaben bu sabah patatesli omlet yedim, öğlen mantarlı spaghetti yedim ve yediklerimden daha fazlasını kustum. başka da bişey yiyemedim midem bomboş şu anda. kaç boncuk verirsin bilmiyorum :44:
bizim eksikleri koydumda pazartesi göremedim 06 pazartesine kaç boncuk vermiştim senin bulabilirsen ekleyelim..isimler|cmrt|Pazar|pzrt|Salı|çrşm|prşm|toplam
tgull |3 | 5|5|4 |3 | | |
06an |5|4| |4 |5 |5| |
pinup | | | | | | | |
vafers |3|4|5| 4|4 | | |
aliye |2|2|4| 2| 4| | |
ama eşimin ve benim bütün boncuklarımız tamam persembe hariç bi hata var sanırım tabloda
bu tablo geçen hafta benim yaptığım tablo değilmi
Canlarım merhabalar nasılsınız bakalım :) ben daha iyiyim çok şükür bugün tekrar doktora gittim belimdeki ağrı azaldı ama morluk duruyor
100 gram vermişim yani
76.2/100 gram x 100 = 10000 / 76.2 = 131.2
İlk defa hesaplıyorum doğrumu?
S_A canım 100 gram verince 100 diye yazmıyoruz. 0.1 olarak yazıyoruz. ben düzeltip yazdım listeye
***3. TAKIM 204. ETAP***
hatice_84 (54.7 /// % )
samanyolu ( 65.8/65,5/0.3/0,46%)
pinup ( 60 /// %)
vafers (60/60/0/0%)
tgull (59.9/59.8/0,1/1.17%) mezun olmak istiyor
ali_ye ( 64.5 /// %)
esraersoy(69.3///%)
lifegoeson ( 53.5 ///% )
06an (58.1/57.9/0.2/0.34%)
banucan1975 (87.5///%)
Krakker(75.7/// %)
S.A(79.2/79.1/0.1/ 0.13%)
3.TAKIM TOPLAM KİLO (788.2/// %)
;18941027]bizim eksikleri koydumda pazartesi göremedim 06 pazartesine kaç boncuk vermiştim senin bulabilirsen ekleyelim..isimler|cmrt|Pazar|pzrt|Salı|çrşm|prşm|toplam
tgull |3 | 5|5|4 |3 | | |
06an |5|4| |4 |5 |5| |
pinup | | | | | | | |
vafers |3|4|5| 4|4 | 4| |
aliye |2|2|4| 2| 4| | |
yok pazartesi işte bende görmedim. aliye yokki tabloda yahu???
bu tablo geçen hafta benim yaptığım tablo değilmi
tablo zaten sabit canım sayıları değiştiriyorum.
ooo sen bişi yememişin bu gün çok iyi az az ve dengeli suyun tamamlandığını varsayıyorum vee
beş boncuuk
bende son menümü paylaşayım;
kahvaltı yumurta bal 2dilim tahıllı ekmek
ara püsküt
öğlen patlıcan yemeği yarım pilav 2kemal paşa tatlısı
ara püüsküt
akşamkuru fasülye,tarhana çorba,yarım pilav(akşam pilav yemezdim ama komşumdaydım ve mükemmel pilav yapar)
son ara aaa yok ama elma suyu içtim 1litre suda az kaynamış 1elmanın suyu....
su içtim ve sporda yaptıım...
harika menün canmmmmm kesinlikle
tgull un pazartesi boncukları
5
06an ın pazartesi menüsü
kahvaltı peynr zeytn çokaz bal çay
öğlen kuru fasulye bulgur pilavı cacık ekmek yok
ara 2adet bisküvi
akşam tavuklu pilav ekmeksiz ve bulgur ayran
su tamam spor yarım saat yürüyüs sadece
buda pazartesi boncuklarımmay kaç defa cevap yazıp bir türlü yollayamadım üf...
ara öğünden kırıyorum sadece4boncuk
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?