Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

VAFERS çok teşekkür ederim canım

SAMANYOLU PERŞEMBE MENÜSÜ
SABAH 2 dilim ekmek,peynir,domates,1 bardak süt
ARA 3 kayısı
ÖĞLEN çorba,balık,salata,helva:78geç bir öğün olUnca ara öğün yapmadım)
AKŞAM 6 kaşık bezelye,salata,2 kaşık yoğurt
GECE MEYVE YİCEM
45 DK YÜRÜDÜM.2 LİTRE SU TAMAM....

menümü yazayım tgull cm
sabah peynr domatesli küçük sandvich
ara elma
öğlen çorba balk salata
ara 2 adet elmalı pasta
akşam portakal

su 2ltre olmadı henüz inş olur
spor
60 mekik

bu arada kilommu yazayım listeye yazmıyorum yanlışlık falan yapmayım diye
58.1/57.9/0.2/%0.34

Canlarım merhabalar nasılsınız bakalım :) ben daha iyiyim çok şükür bugün tekrar doktora gittim belimdeki ağrı azaldı ama morluk duruyor

100 gram vermişim yani

76.2/100 gram x 100 = 10000 / 76.2 = 131.2

İlk defa hesaplıyorum doğrumu?

ooo sen bişi yememişin bu gün çok iyi az az ve dengeli suyun tamamlandığını varsayıyorum vee
beş boncuuk

bende son menümü paylaşayım;
kahvaltı yumurta bal 2dilim tahıllı ekmek
ara püsküt
öğlen patlıcan yemeği yarım pilav 2kemal paşa tatlısı
ara püüsküt
akşamkuru fasülye,tarhana çorba,yarım pilav(akşam pilav yemezdim ama komşumdaydım ve mükemmel pilav yapar)
son ara aaa yok ama elma suyu içtim 1litre suda az kaynamış 1elmanın suyu....
su içtim ve sporda yaptıım...

ben bu sabah patatesli omlet yedim, öğlen mantarlı spaghetti yedim ve yediklerimden daha fazlasını kustum. başka da bişey yiyemedim midem bomboş şu anda. kaç boncuk verirsin bilmiyorum :44:

hahah olsun ben senden daha kötüyüm canım yaa
vafers perşembe

Son düzenleme:
S_A canım 100 gram verince 100 diye yazmıyoruz. 0.1 olarak yazıyoruz. ben düzeltip yazdım listeye

***3. TAKIM 204. ETAP***
hatice_84 (54.7 /// % )
samanyolu ( 65.8/65,5/0.3/0,46%)
pinup ( 60 /// %)
vafers (60/60/0/0%)
tgull (59.9/59.8/0,1/1.17%) mezun olmak istiyor
ali_ye ( 64.5 /// %)
esraersoy(69.3///%)
lifegoeson ( 53.5 ///% )
06an (58.1/57.9/0.2/0.34%)
banucan1975 (87.5///%)
Krakker(75.7/// %)
S.A(79.2/79.1/0.1/ 0.13%)

3.TAKIM TOPLAM KİLO (788.2/// %)

ALİYE bu hafta yoktu ki nasıl tablo da yer aldı ,ben mi geldiğini görmedim acaba :26:
evet onun yanına geçici süre ayrıldı yazmak lazım geçen hafta bildirimden sonra mı gitmişti ki yada ben aceleye dikkat edemedim.

canım ya sen bana kısaca değilde uzuncana anlatıversene anlamadım beeeeeeeeennnn:26:

tgullun kilosunu hesaplıyorum senin dediğin gibi çok alakasız bişey çıkıyooo:84:
ben benimkini nasıl yaptım söylim gözünde büyütme basit çok basit bilgisayar kullanıyorsan hesap makinesinide kullanısın aynen şöyle
eski kilo(59.9)-yeni kilo(59.8)=verdiğim kilo(0.1)
farkı bulunca yüzdelikte aynen şöyle hesaplanıyor
verilen kilo(0.1)x100=10
10/eski kilo(59.9)=sonuç%
bu kadarcık...küsürat çok ya elde zor ama telefonla bilgisayarla halledersin.
farkı yani verdiğim kiloyu önce 100ile çarpıp sonra çıkan sonucu eski kilona böleceksin yüzdelik çıkacakk...

sağol canım dediğim gibi 60ın altına inmek hep çok isterdim ondan hedef 59dedim ama zaten ideal kilo hesaplamada kilom 61çıkıyor 1de ben fazladan vermişken 38bedenede girebiliyorken çok da problem değil kalanı abartmamak lazım. dediğim gibi kolonoskopi süreci zaten beni hem diyeti ile hem stresi ile bitirecek...inşallah kötü bişi çıkmaz ama gerçekten çok çektim bir an önce bitsin ne varsa çıksında ne tedavi sürecine geçilsin istiyorum.kan tatlili? evet yaptırdım özele gittim orada yaptı bişi yok o anlık hata falanda karışmıştır önemli değil iyisin dedi rahatladım ama daha sonra şubat ayında başka bir hastanede genel cerrahi için verdiğin kan tahlili sonucuna baktım sonuç kötü olan sonuçlarım gibiydi ve yine kafamdan aşağı kaynar suylar döküldü acaba hangisi doğru? ikisi kötü biri iyi diyo hangisine inanacam...kadın doğumda anlattım oradada baktılar iyi çıktı değerler sınırın içine kıl payıda olsa girmişim sevindim. doktor bir süre yaşadığın rahatsızlıklardan olmuş olabilir ama toparlamışsın sorun yok dedi ama demir hapı ve vitaminede başladım. sorduğun için sağol ben bile unutmuştum.
canım mezun oluyorum terki diyar etmiyorum ya girerim arada yine sonucuda bildiririm.

beklesen biraz daha ne bu acele :18: Gitmesen biraz daha
mezun olim de yine gelirim mezun olununca giriş kapıya atmıyolarya uğrarım vakit buldukça.hem acele olur mu kız az daha kalsm köklerimi sökemeyeceklerdi...

ben bu sabah patatesli omlet yedim, öğlen mantarlı spaghetti yedim ve yediklerimden daha fazlasını kustum. başka da bişey yiyemedim midem bomboş şu anda. kaç boncuk verirsin bilmiyorum :44:
geçmiş olsun miğdeni mi üşüttün yoksa

;18941027]

olmadı yawww

75.7-75.2=0.5

0.5x100=50

50/75.7= bundan sonrası olmuyoo:84:

sabahın bu saatinde bakın nelerle uğraşıyomm uyku tutmadı

yeni kilom 75.2

BİRİNİN UYANIP BANA YARDIM ETMESİNİ BEKLİYCEM MECBURRR:84:

S.A senin kilon kaç canım yaaaa

yukarda 76.2 yazmışsın listede 79.2

en iyisi 06 nın verdiği kilo üzerinde çalışayımm:84:

***3. TAKIM 204. ETAP***
hatice_84 (54.7 /// % )
samanyolu ( 65.8/65,5/0.3/0,46%)
pinup ( 60 /// %)
vafers (60/60/0/0%)
tgull (59.9/59.8/0,1/1.17%) mezun olmak istiyor
ali_ye ( 64.5 /// %)
esraersoy(69.3///%)
lifegoeson ( 53.5 ///% )
06an (58.1/57.9/0.2/0.34%)
banucan1975 (87.5///%)
Krakker(75.7/75.2/0.5/ 0.66%)
S.A(79.2/79.1/0.1/ 0.13%)

3.TAKIM TOPLAM KİLO (788.2/// %)

HAYIRLI CUMALAR KIZLARR

TGULL sende gidersen kim topluycak bizim arkamızı :26:

normal yeme düzenini az çok bildiğim için ayrıca ekmekte yemediğin için bıraz fazla ama iyi sayıyorumm veee 5 veriyorummmmm sekerimm

bu pazartesi menümm

ay kaç defa cevap yazıp bir türlü yollayamadım üf...
ara öğünden kırıyorum sadece4boncuk
.
buda pazartesi boncuklarımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…