Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Sabah: 12:30
1 kase sütlü tatlı
1 dilim pide
1 çk tereyağı
2 tk pekmez-tahin
1 kk peynir
Domates, salatalık

Öğle: 15:30
3 biber dolması
Yoğurt
1 hurma

Ara: üzüm

Akşam: 20:00
3 biber dolması
Yoğurt
1 hurma
1 muz
2 top dondurma

bugün ben sapıttım yaa reglin ilk günü sürekli canım bişiler istiyo:56::56:
bi tatlı bi tuzlu ne olursa
neler neler geldi gözümün önüne de evde ne bulabilirsem onu yedim allahtan
aklımdan geçenleri alsaydım vay halimee:47::47:

herkes nerde biri beni durdursunnn:14:

boşver canımya arada ye bişey olmaz yoksa bak benim gibi olursunşimdi istesemde yiyemiyorum yesemde çıkıyo:(((

ay canım benımm..ben regli dönemindeyim oruçlu değilim..son bi kaç gündürde yoğundum..ne yedim ne yemedim bende bilmiyorum..bugun müsaitim bakalım aksama nasıl bir liste vericem..ama iyi başlamadımm :( ...bu reglim zor geciyor 6. günüm ama en zor günüm..benim bazı aylar 8 bazı aylar 12 gün sürüyo kızlar yaa bi sorun var ama anlmadım..doktora gittim..bi sorun cıkmadı tekrar 3 boyutlu ultrasona girmem gerekiyomus..aman yaaa bu kadınlık ne zorr...Allah yardım etsin hepimizee.....

vallaha ihmal etme bi ayrıntılı ultrasona gir gülaycım bendede tam tersi bi sorun var gecikiyove kısa sürüyo.

ay canım benımm..ben regli dönemindeyim oruçlu değilim..son bi kaç gündürde yoğundum..ne yedim ne yemedim bende bilmiyorum..bugun müsaitim bakalım aksama nasıl bir liste vericem..ama iyi başlamadımm :( ...bu reglim zor geciyor 6. günüm ama en zor günüm..benim bazı aylar 8 bazı aylar 12 gün sürüyo kızlar yaa bi sorun var ama anlmadım..doktora gittim..bi sorun cıkmadı tekrar 3 boyutlu ultrasona girmem gerekiyomus..aman yaaa bu kadınlık ne zorr...Allah yardım etsin hepimizee.....

canım regl 12 gün mü kesinlikle tekrar doktoro görünmelisin insan dayanırmı ya dediğin gibi kadınlık çok zor

ramazandan sonra daha düzenli olucağımızı düşünüyorum suan kilo verme durdu sadece almamaya bakalım :37:

suhancım sonunda kendini hasta etmeyi başardın hemen doktoro görünmelisin korkuyorum valla zayıflamak uğruna sağlığımızdan da olmayalım

suhancım sonunda kendini hasta etmeyi başardın hemen doktoro görünmelisin korkuyorum valla zayıflamak uğruna sağlığımızdan da olmayalım

vallaha canım gerçekten öyle oldu ama neyseki geceye ve sabaha göre birazdaha iyi hissediyorum
eve gittim öğlen ilaç aldım makarna yaptım kendime yedim şimdilik sanki birazdaha iyi gibiyim.
arkadaş limon tuzu yut iyi gelir dedi isale onu yuttum bakalım umarım geçer.

şöyle bi şey yapmaya karar verdim, her gün kimin ne kadar paylaşım yaptığını not alıcam. haftanın sonunda burda günlük ortalama mesaj sayılarını yazıp en az mesaj atan kişiye ceza vericem. 3 yada 5 kere üst üste sonuncu olan kişiyi diskalifiye etme konusunda kararsızım onu size soruyorum bu kuralı uygulasak mı?

sadece 1 kişi cevap verdi buna

evet canım olabilir ama 5 olsun...yoğun olup giremeye biliriz ....5 ideal bence.. yada her hafta en düşük yorum yazan seçilsin 3 kere üst üste tekrar ederse diskalifiye olsun...

suhan limon tuzu yutmak nedir canım yaa
belki iyi gelir de bilmediğimiz bi etkisi de varsa nolcak..

doktora gitmiyceksen de bol bol su iç.. vücudun kaybettiği suyu yerine koymak önemlidir ishalde. yoksa halsizlik olur.
çeşme suyu fln da içme.
yazın çok olur böyle sudan ya sa sebzeden bulaşan ishal yapan hastalıklar..
eğer akşama geçmezse dr.a git mutlaka

su iç..

suhan limon tuzu yutmak nedir canım yaa
belki iyi gelir de bilmediğimiz bi etkisi de varsa nolcak..

doktora gitmiyceksen de bol bol su iç.. vücudun kaybettiği suyu yerine koymak önemlidir ishalde. yoksa halsizlik olur.
çeşme suyu fln da içme.
yazın çok olur böyle sudan ya sa sebzeden bulaşan ishal yapan hastalıklar..
eğer akşama geçmezse dr.a git mutlaka

su iç..

içiyorum canım ilaçta aldım şuan daha iyiyim çok sağol.

[/RIGHT

SLM KIZLAR NASILSINIZZZ

ben eh işte pek moralim yok ama mutlu olamaya çalışıyorum

az önce tartıldım 85.8 çıktım tartıda

sukaybındanmı yağdanmı opnu bilemem ama öyle çıktı

liste yoktu paylaşımda o yüzden ekleyemedim

bir zahmet benide ekleyin olurmu kızlar

suhan geçmiş olsun arkadaşım acil şifalar

paylaşım ve ceza olayına gelince olabilir tabikide

ama girilemeyen günlerde hak verilsin mesela haftada 1

paylaşımı arttırabilir bu uygulama deneyelim bakalım

hrs hyrlı iftarlar

a e olunn...​

Şu anda benimle birlikte 5 kişi kabul etti bu uygulamayı, 1 kişi daha kabul ediyorum derse yeterli olucak. Benim işim zorlaşıcak herkesi takip etmem gerekicek ama en azından paylaşım artar. Yani umarım :97:

Suhancım geç kaldım ama çok geçmiş olsun, ben de bundan korkuyodum :( Şimdi iyiymişsin sevindim ama yine bir rahatsızlık hissedersen doktora git bekletme

Sabah:
1 dilimden az denge ekmek
2 kk peynir
2 zeytin
2 tk reçel
Domates, salatalık

Öğle:
3 yk esmer bulgur pilavı
1 kase yoğurt

Akşam:
1 kepçe ezogelin çorbası
3 tane küçük biber dolması