Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

benim de çok bol gelenler bi garip olmuş daralınca, giyilir ama sevmedim
alcam artık yenisini, ama nerden baksan 5-6 tane almam lazım işe hep pantolon giyiyorum
okadar pantolonu bulup beğenip alması da dert, okul da açılıyo

sabah protein yersen daha hızlı kilo veriliyo, yumurta peynir vs. denedim onayladım

canımya haklı olabilirsinde ben hiç yumurta yemiyorum hele haşlanmış asla:37:
çocuklara yapıyorum her sabah onun kokusu bile beni deli ediyo yumurtaya dokununca bile ellerimi defalarca yıkıyorum zaten evlenene kadarda hiç dokunmamıştım yumurtaya daha sonra mecburen yemek yapmaya başladığım içinde dokunabildim bide çocuklar olunca dahada sık oldu bu:)))
ama asla yiyemem.
onun dışında peynir süt falan içiyorum bazen sabahları ama genelde geç kaldığım ve çocuklarada kahvaltı yaptırmak zorunda kaldığım için yetişemeiyorum arada ağzıma ne atarsam onla kalıyorum işte bi düzene girebilseydim şimdi çocukların okuluda başladı marotona başlıyoruz gene:)) bundan sonra işim dahada zorlaşıyo :43:

eşimin izni daha bitmedi artık ondan sonra ben iyi bi programa sokarım kendimi şimdi ne kadar uğraşsam başarılı olamıyorumya akşam yemeğinde mantı yaptık 1 çorba kasesi yedim tabi bunlada kalmadık yemekten sonrada puding yapıp yedik:((((
ağlasammı ne yapsam ben?

suhan yumurta hiç yemiyosan bişey diyemiycem kendini zorlamak kötü olur.
karataya uymaya çalışıyorum ben bi haftadır, bikaç gün tam uymadım ama kahvaltıyı ona göre yapıyorum
5 saat hiç acıkmıyorum
kalhvaltıda 2 yumurta var

eşimin izni daha bitmedi artık ondan sonra ben iyi bi programa sokarım kendimi şimdi ne kadar uğraşsam başarılı olamıyorumya akşam yemeğinde mantı yaptık 1 çorba kasesi yedim tabi bunlada kalmadık yemekten sonrada puding yapıp yedik:((((
ağlasammı ne yapsam ben?

pudingi akşam değil gündüz yemeye çalış.
bir de yedikten sonra pişman olma, o enerjiyi hissediyo bedenimiz, yediysem yedim sefam olsun de
ertesi gün biraz dengelersin ya da hareket et yatmadan.

selam kızlar nasılsınız?
ipekcim bu arada doğum gününü kutluyorum canım ne güzel en güzel yaşları yaşıyosun şuanda emin ol 30 dan sonra doğum günleri hiç beklenmiyo:)))

teşekkür ederiiim 19 bitti çok mutluyum :)

doğum günün şimdiden kutlu olsun, suhanın dediği gibi senin yaşlarda doğum günleri de bi başka olur :D tadını çıkar
çiroz olmadın di mi kilo verip de:1:
küçük beden bulmak da sıkıntıdır, ama alışırsın, iyi hissettiğin kiloda olmak en güzeli gerisi olur gider

çok sağol canımmmm
yok yok çiroz olmadım çünkü boyum kısacık zaten :) benim boyumda olup 45 kilodan az olunca çiroz olunuyo :)

ipek sakın mezun olma biz ne yaparız sensiz:))
koçsuz takım olurmu hiç?

ama 49 kilo olmuşum hedefe 1 kilo kaldı napıcam :)))

banucan ve gülay kilosunu söylediyse ben göremedim :44:
mattika ve kendimi tebrik ediyorummmm. o 60lardan kurtulduu ben de 50lerden :65:

**3.TAKIM 222. ETAP**

lifegoeson ( 50.8 / 49 / 1.8 / 3.54%)
banucan1975 ( 85.8 / 85.8 / 0 / 0% ) bildirim yapmadı
Krakker( 74.4 / 74.4 / 0 / 0% )
suhan2 (53 / 53 / 0 / 0%)
karanfill83 (96.1 / 96.1 / 0 / 0%) bildirim yapmadıS.A (79 / 79 / 0 / 0%)
mattika (60.1 / 59.2 / 0.9 / 1.50%)

3.TAKIM TOPLAM KİLO (499.2 / 496.5 / 2.7 / 0.72% )

Bence bu hafta 1. olucazzz :65:

Son düzenleme:
kızlar üzggünüm evde değildim kaldığım yerde de net yoktu giremedim

ipek halletmişsin gene saol...

nasıl bir yoğunluk bilemezssiniz

a e olun kızlar...

İştee bunlar yarışmaya ilk katıldığım halim. 38 beden giymem gerekirken ısrarla 36 giymeye çalışıyodum. Belli oluyodur zaten elbisenin nasıl dar olduğu.

$176409_10150095552007314_570692313_6412852_3098428_o.webp $IMG_2948.webp

Veee bu da en yeni fotoğrafım. Çok kilo farkı yok alt tarafı 5 kilo verdim ama görünüşte nasıl fark edilmiş. O üstümdeki pembe elbise 34 beden. Motivasyon olsun size :)))

$304788_2360867988305_1448470234_32755555_939772749_n.webp

ipek canım güzel olmuşsun maşallah, peki boyun kaç?
tam anlaşılmıyo fotoğraflardan ayakta olanda da uzaksın. yeni fotolar isteriz.

slm kızlar

nasıl gidiyor

sabah tost meyve suyu

öğle kısır salata tramisu

akşam çorba 1 köfte 3 4 dl patetes

1 şekerpare

su ve spor tamam...

a e olunnn...

bugünkü menüm

Sabah:
2 yumurta
1 avuç içi peynir
3 zeytin
4 ceviz, 3 gün kurusu
1 tk tahin, 1 tk pekmez
Domates

akşam:
1 küçük kase mantı
Bol yoğurt
Yarım sb ev yapımı vişne suyu

20 dk koştum koşu bandında
su 2-3 litre

ipek fotoğrafların başka başka kişiler gibi:27:

hahaha nasıl oldu ben de anlamadım cidden görünüşte fark ediyomuş çok da vermedim ama.
saçlarımı sürekli değiştiriyorum belki ondan farklı gelmiştir ilki doğal halim, ikincisi permalı, üçüncüsü boyalı :60:

ipek canım güzel olmuşsun maşallah, peki boyun kaç?
tam anlaşılmıyo fotoğraflardan ayakta olanda da uzaksın. yeni fotolar isteriz.

boyum 1.58 o yüzden 1 kilo bile versem belli oluyo. daha yeni zayıfladım fotoğrafım yok ki :) çekildikçe koyarım belki :)

Back
X