Ay ben de yikiycaktimÇocukları yıkayıp yatırayım hemen geliyoruö
Bana da bana da3 bebeyle geç nasıl kalkıyon laaa hele beben var minnak Allahımm bana da ver böyle yatıp kalkmayan bebe
Ben tatilden size el sallayacaum deniz kum güneşLusi pisicik sen girmiyo musun bu hafta listeye
Aslında ben yazacaktım ama zalim bebeler Sag olsun 10 buçukta yiyebildim yemegiBen bugün menü yazmayım
Vedalaşmam gereken şeyler vardı
Sabah kahvaltı tabağımla sizleyim
64 ten 100 gr asagi olursan giremiyonBen tatilden size el sallayacaum deniz kum güneş
Hem baktınız mı ben ne durumda girebiliyom listeye
Ben tatilden size el sallayacaum deniz kum güneşLusi pisicik sen girmiyo musun bu hafta listeye
Heee olmam heralde daha ya sabah 66.6 çıktım tatilde de dikkat edecem tabi de iddialı olamıyorum eve dönünce girerim muhtemelen64 ten 100 gr asagi olursan giremiyon
Izin kilosunun %5 i artı olman lazımBen tatilden size el sallayacaum deniz kum güneş
Heee olmam heralde daha ya sabah 66.6 çıktım tatilde de dikkat edecem tabi de iddialı olamıyorum eve dönünce girerim muhtemelen
Welcome to Konya babysiYolda tel çekmiyor zaar abuk ubuk gitmiş mesajlar hep
Varsak da yatsak yav gözüm topraaa bakıyorWelcome to Konya babysi
Arabayla mı geldinizVarsak da yatsak yav gözüm topraaa bakıyor
Kış geldi kız ne tatiliBen tatilden size el sallayacaum deniz kum güneş
Biz buyuz işteKış geldi kız ne tatilidonuyoz valla kapadım pencereleri
Arabasız tuulete gitmeyiz biz kız neyle gelelim başkaArabayla mı geldiniz
Yolculuk mahvediyo yaa
Hiç sevemedim yola cikmayi
Adana Mersin yaniyurr yaniyurKış geldi kız ne tatilidonuyoz valla kapadım pencereleri
Biz de o korkudan gezemedik bacım bu yazArabasız tuulete gitmeyiz bi kız neyle gelelim başka
Sen arabadan in bi deAdana Mersin yaniyurr yaniyur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?