- 5 Şubat 2018
- 7.775
- 24.713
- 298
- 34
Bizde erkenci bi büyük kız diğer ikisi ben kalkmadan kalkmazz3 bebeyle geç nasıl kalkıyon laaa hele beben var minnak Allahımm bana da ver böyle yatıp kalkmayan bebe
Önemli olan o ikisi zatenBizde erkenci bi büyük kız diğer ikisi ben kalkmadan kalkmazz
Aynen büyüğün doğum günü için yemeğe gittik bende vedalaştım arkadaşlarlaBen bugün menü yazmayım
Vedalaşmam gereken şeyler vardı
Sabah kahvaltı tabağımla sizleyim
Aynen ortanca fena benim ömrümü yidiÖnemli olan o ikisi zaten
Onlar uyanırsa zor yatan
Ay ben de akşam akşam gerildimAynen ortanca fena benim ömrümü yidi
Biz aslında ikindin geç yedik benim kız delirdi doğum günüm ne zaman kutlancak diye maluö her sene gecikmeli kutlanıyo nasıl hazırlanıp çıktık bilmiyom neyse diyet öncesi atlattım iyi de olduAslında ben yazacaktım ama zalim bebeler Sag olsun 10 buçukta yiyebildim yemegi
Aksam akşam zopa yimiyim kaptanımdan didim
Iyi olmuş iyi aradan cikmisBiz aslında ikindin geç yedik benim kız delirdi doğum günüm ne zaman kutlancak diye maluö her sene gecikmeli kutlanıyo nasıl hazırlanıp çıktık bilmiyom neyse diyet öncesi atlattım iyi de oldu
Benim gibi evhamlısınAy ben de akşam akşam gerildim
Bi de oğlanın damağı kanattik bayilacaktim
Yok ay ben hep boyle birakmamBenim gibi evhamlısın
Biz heralde yaşlansakta peşlerindrn ayrılmayız gibime geliyo
Bende gircem şimdi mutfağa sabah ola hayrolaNasıl geç kalkmayayım yaw sabah kalkmak bilmiyoz da gece de yatmak bilmiyoz uyutayım sıpaları da mutfakta 10dk işim var sonra yastığımla aşk yaşıcam
Uyuz ya öğlene kadar yatiyom diye hava atiyoHanin zabağnan pardon öğlen görüşürüq
Gel de ortalığı sil süpür toz olmuştur her yer kaç aydırUyuz ya öğlene kadar yatiyom diye hava atiyo
Neyse ben senin yerine sabahın köründe gelirim
Öyle yapıyım dimiGel de ortalığı sil süpür toz olmuştur her yer kaç aydır
Yagmurlu günde ne gezmesi anacimHatunlar nerelerdesiniz
Pazar diye herkesler gezmelerde zaar
Koca şahsının iş olmadı evde tepemde dikiliyo kahvaltıyı hazırlayayım da gitsinHatunlar nerelerdesiniz
Pazar diye herkesler gezmelerde zaar
Kaptanım burası da soyuk çok soyuk hem deYagmurlu günde ne gezmesi anacim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?