Off 1 hafta benim ki de dikilecek tepemdeKoca şahsının iş olmadı evde tepemde dikiliyo kahvaltıyı hazırlayayım da gitsin
Benimki sabah 4.30 da gidiyo öğlenleri gelip yatıyo hergün tepemde de bugün hava şartları nedeniyle iş olmayınca bıt bıt kayınna midali tepemdeOff 1 hafta benim ki de dikilecek tepemde
Kaptanım akşam menümü yazarım Harika gidiyorum şimdilikYaaa ne sandın
Hadi bakalım
Çabuk toparla
Listedesin ne freesiKaptanım akşam menümü yazarım Harika gidiyorum şimdilikekşi mayalı ekmekle başım dertte kurtarın beni ama ben listede mitim free miyim
Teşekkürler kedicikGünaydın hanımlar az kalorili bol muhabbetli kahkahalı pazarlar
Eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek böyle oluyor demekListedesin ne freesi
Aman diyim ben o ekmekten kilo aldım bilecikte
Salça sür sür ye
Sakın
Bi yiyim salçalı ekmek diyosunEşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek böyle oluyor demeksalçalı ekmek yememiştim de kaptanım cıma günkü kilolarla yarışmaya başlayacağız haftaya değil mi ? Bu hafta yarışmada değiliz
Cnm cuma listedeyiz hepimizEşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek böyle oluyor demeksalçalı ekmek yememiştim de kaptanım cıma günkü kilolarla yarışmaya başlayacağız haftaya değil mi ? Bu hafta yarışmada değiliz
son ozgur haftam ondan sonra hedefe kadar aglasam da sizlasam da bana izin yazma kaptansahgull
ohhh takim acildi ya artik hedefe ulasagima dair umutluyum
Hava buzz donduk canim gezemeden ciktik yola maalesefTeşekkürler kedicik
Başladın mı gezmeye
Herüfü değiştir sen herüfüson ozgur haftam ondan sonra hedefe kadar aglasam da sizlasam da bana izin yazma kaptansahgull
ohhh takim acildi ya artik hedefe ulasagima dair umutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?