- 5 Şubat 2018
- 7.775
- 24.713
- 298
- 34
Afiyet olsun canımKahvaltı 11.00
2 yumurtadan omlet
Domates 1.5 tb
Çay
14.30 2 dilim karpuz(kavun dicektim canım çekti galiba) az leblebi
16.30 sade kahve
2ceviz
18.00 2kaşık karabuğdaylı bulgur
3kaşık taze fasulye
2parça tavuk
2kaşık yoğurt
1dilim tb
sahgull
Oooooo kaptanım pro olmuşsun hayırlı olsunEee hanımlar menüler
Artık yavaş yavaş alışkanlık haline getirin lütfen
Sağol canımOooooo kaptanım pro olmuşsun hayırlı olsun
Hoşgeldin canımMerhaba kızlar ben de aranıza katılıyorum inş:)
Hoş buldum canım, hayır ilk defa böyle bi gruba dahil oldum. Bir buçuk yaşında bebeğim var hamileyken 21 kilo aldım doğumdan sonra iradeli bi şekilde 27 kilo verdim :) ama bi senedir hiç dikkat etmiyorum ve ne bulsam yiyorum sonuç 9 kiloyu geri aldım ve çok kararlıyım umarım en kısa zamanda geri veririm , hikayem böyle:))Hoşgeldin canım
Biraz kendinden bahsedermisim
Daha önce yarıstın mı herhangi bir takımda
Hoşgeldin canımHoş buldum canım, hayır ilk defa böyle bi gruba dahil oldum. Bir buçuk yaşında bebeğim var hamileyken 21 kilo aldım doğumdan sonra iradeli bi şekilde 27 kilo verdim :) ama bi senedir hiç dikkat etmiyorum ve ne bulsam yiyorum sonuç 9 kiloyu geri aldım ve çok kararlıyım umarım en kısa zamanda geri veririm , hikayem böyle:))
Hoş buldum canım aynen hep birlikte vereceğiz inşallah, evet boyum uzun ama istediğim fiziğe kavuşmam lazım, senin boy kilo kaçHoşgeldin canım
Boyun da uzunmuş maşallah
Hepbirlikte vericez inşallah
1.58 canımHoş buldum canım aynen hep birlikte vereceğiz inşallah, evet boyum uzun ama istediğim fiziğe kavuşmam lazım, senin boy kilo kaç
Maşallah ne güzel vermişsinHoş buldum canım, hayır ilk defa böyle bi gruba dahil oldum. Bir buçuk yaşında bebeğim var hamileyken 21 kilo aldım doğumdan sonra iradeli bi şekilde 27 kilo verdim :) ama bi senedir hiç dikkat etmiyorum ve ne bulsam yiyorum sonuç 9 kiloyu geri aldım ve çok kararlıyım umarım en kısa zamanda geri veririm , hikayem böyle:))
Hakikaten öyle kaptanımZaten bu biometriğin güzeli yokki at hırsızı gibi çıkıyon
Hos geldin canımMerhaba kızlar ben de aranıza katılıyorum inş:)
Afiyet olsun kaptanımMenüm
Kahvaltı 11:00
Kavurmalı yumurta biraz
Salatalık domates az tulum peyniri
2 dlm tb ekmek
Ara 14:30
Türkkahvesi
Akşam 18:00
1 kase cacık
1 tabak patlıcan oturtma
Az pilav
1 litre su ( artacak bu su)
Bu hafta çok abartmadan takıl canımHakikaten öyle kaptanım
Bir de ehliyete de bu islenecekmis
Tüm ehliyet alma aşkım bitti
Hos geldin canım
Hedef çok değil mi
Yakışmaz sanki o kadar zayıflık
Ben de 172 cm yim
Afiyet olsun kaptanım
Ya bugün tam bi fiyasko menü kaptanım
Hep dışarıdayız eşime onu yemiyim ben desem çocuk gibi küsüyor
Bu hafta bari yapma diyet diye napcam bilemedim
Oo tam zamanında gelmişim öyleyse, ben yoğurt diyeti ile başlayıp bir hafta sonra normal diyete geçeceğim bunu ilk kez yapacağım bakalım başarılı olabilecek miyimMaşallah ne güzel vermişsin
9 kilo ne ki onu verirsin kısa zamanda
Ozaman aramıza hoşgeldin
2 hafta deneme süren var
Bizde zaten takımcak izindeydik yeni açtık takımı cuma listeye giricez hepbirlikte adapte olur devam ederiZ
Hoşgeldin canım ben de kediHoş buldum canım, hayır ilk defa böyle bi gruba dahil oldum. Bir buçuk yaşında bebeğim var hamileyken 21 kilo aldım doğumdan sonra iradeli bi şekilde 27 kilo verdim :) ama bi senedir hiç dikkat etmiyorum ve ne bulsam yiyorum sonuç 9 kiloyu geri aldım ve çok kararlıyım umarım en kısa zamanda geri veririm , hikayem böyle:))
Tamam kaptanımBu hafta çok abartmadan takıl canım
Cuma listeye girdikten sonra tam dikkat istiyorum ama
Geç saatte genede yeme
Porsiyonu kontrollü tut
Koruma moduna al en azından
Kız minik şişko kendin kısa olunca herkes sana uzun geliyor dimi ehuhehehHoşgeldin canım
Boyun da uzunmuş maşallah
Hepbirlikte vericez inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?