- 5 Şubat 2018
- 7.775
- 24.713
- 298
- 34
Cumadan sonra yapcam ben yarışada faydası olurYa aslında bi Detoks yapsam iyi olacak
gram gram vermelerden bıktım
Canim biz 2 yil once degistirdik o zaman annemin fotografi cekilirken fotoğrafçı yardim etti yuz hatlari belli olacak sekilde cekiliyor zaten siyah beyaz fotoğrafHatunlar yeni kimlik kartı çıkaran oldu mu
Esarpliyken bazen olmuyomuş
Esarpli olan nasıl yaptı biyometrik cektirenlere soruyorum
Cnm oluyorHatunlar yeni kimlik kartı çıkaran oldu mu
Esarpliyken bazen olmuyomuş
Esarpli olan nasıl yaptı biyometrik cektirenlere soruyorum
Listeye girelimde yapalımYa aslında bi Detoks yapsam iyi olacak
gram gram vermelerden bıktım
Aynen kaptanımListeye girelimde yapalım
Arınma diyetiyle başlıycam ben
Çok kötü yapmışlar esarplari netten baktım daCnm oluyor
Fotoğrafcı biliyor zaten
Kaşlarının bitimi tam görünecek ona dikkat et yeterli
Tutarsın tutarsınNasıl gidiyor hatunlar sabah çok hafif geçirdim ben öğlen sütlü sade kahveyle geçireceğim akşam da zeytinyağlı fasülye var menü de ay makarna yapıyorum inşallah tutarım kendimi saldırmam
Zaten bu biometriğin güzeli yokki at hırsızı gibi çıkıyonÇok kötü yapmışlar esarplari netten baktım da
Tamam artık iyi yedik içtik gezdikNasıl gidiyor hatunlar sabah çok hafif geçirdim ben öğlen sütlü sade kahveyle geçireceğim akşam da zeytinyağlı fasülye var menü de ay makarna yapıyorum inşallah tutarım kendimi saldırmam
Pişirrmeli mi bu kaptanım ben cacık gibi yiyecektim soğuk soğuk buğday bulursam ben de atayım iyi fikirCanım
Haş nohut
Haş mercimek
2 salatalık rendesi
Yoğurtla koyu çorba yapıpyorum miktarı kendine göre ayarla 2 saatte bir kase yenecek şekilde
Sabahta haş yumurta domates salatalık 1 dlm ekmek yeşillikle kahvaltı 10 gibi
Sonra 12 itibari ile 2 saatte bir kase çorbadan içilicek
Kahve meyve yok
Tuz yağ yok
Üstüne pul biber nane dökülebilir
Ben mercimek yerine yarmayla da yapıyorum
Yok kız soğuk cacık gibiPişirrmeli mi bu kaptanım ben cacık gibi yiyecektim soğuk soğuk buğday bulursam ben de atayım iyi fikir
Yok cnm malzemeleri haşla soğuk karıştırPişirrmeli mi bu kaptanım ben cacık gibi yiyecektim soğuk soğuk buğday bulursam ben de atayım iyi fikir
Afiyet olsunEki Görüntüle 2299769 öğlen mi desek aramı bilemedim
Eki Görüntüle 2299769 öğlen mi desek aramı bilemedim
Bak unuttum onuKavun pek edebli meyve değildir canım diyet için ayranla tüketeydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?