Canım bu hedef kiloyu en son lisede gördüm :) ama 60 çok iyi duruyor ben 57-58 olsam da öyle olur diye düşünüyorumHakikaten öyle kaptanım
Bir de ehliyete de bu islenecekmis
Tüm ehliyet alma aşkım bitti
Hos geldin canım
Hedef çok değil mi
Yakışmaz sanki o kadar zayıflık
Ben de 172 cm yim
Afiyet olsun kaptanım
Ya bugün tam bi fiyasko menü kaptanım
Hep dışarıdayız eşime onu yemiyim ben desem çocuk gibi küsüyor
Bu hafta bari yapma diyet diye napcam bilemedim
Al işte zenginin malı zügürdün çenesi yorarOooooo kaptanım pro olmuşsun hayırlı olsun
Ben bu boyla (1,58) hedef kilom 60Canım bu hedef kiloyu en son lisede gördüm :) ama 60 çok iyi duruyor ben 57-58 olsam da öyle olur diye düşünüyorum
Hoş buldum canım :) sen iki minnoşla biraz da gayretle rahatça verirsin hepimize başarılar:)Hoşgeldin canım ben de kedi
Benim de 2.5 yaş ve 4 aylık iki bebem var ankaradayım, ideal kilona hemencik ulaşırız inşallah başarılar
Formundasın geneAl işte zenginin malı zügürdün çenesi yorar
Yooo asla bozmayalım hedefe odaklanalımBen bu boyla (1,58) hedef kilom 60
Psikolojimizi bozmayınız lütfen
Verir o ne kedikiHoş buldum canım :) sen iki minnoşla biraz da gayretle rahatça verirsin hepimize başarılar:)
Aman kedi tatil deyip açılma sonunu düşün ben tatilden +3 kiloyla döndüm çok pişmanım sen etmeVerir o ne kediki
Hele bide gaza geldi mi off
Neyseki tatilde 2 haftada şişkolar biraz
Zengin ve morsun gaptanım kaç dolar bi proluk hee kaç dolarFormundasın gene
Bugün hangi ildesin soğuk diye sesin çıkmıyo gittin herhalde mersine
Yok dikkat ediyom tatlı ve ekmek yemiyom dün bi top dondurma yedim iki top yerdim mesela, bugün wasa dahil ekmek vs türevi yemedim ama akşam 1 lahmacun yedim salatayla.Verir o ne kediki
Hele bide gaza geldi mi off
Neyseki tatilde 2 haftada şişkolar biraz
Ağaya beleşZengin ve morsun gaptanım kaç dolar bi proluk hee kaç dolar
Mersindeyiz bildin ama esiyuur burası da çok güzel hava
Yok kaptanım ya bitmedi hala anca yapıyorumervanazlim cnm bitmedimi kış hazırlıkları hadi adapte ol artık
Enerjimi listeye girdikten sonraya saklıyorumsahgull kaptanım listedekilerin performanslarını beğenmedim hiç gelmiyorlar hiç sohbet muhabbet menü spor hiç bişi yok zoppanı eline Alsan iyi olacak
Aynen yaaaKız minik şişko kendin kısa olunca herkes sana uzun geliyor dimi ehuheheh
Kız yeter yapmaki yemeyesinYok kaptanım ya bitmedi hala anca yapıyorumbugün kaçamak yapmadım sabah bir yumurta peynir
Öğlen yoğurt iki kaşık makarna sadece
Akşam 3 kaşık zeytinyağlı fasülye
Bir tane taze incirsahgull
AynenAl işte zenginin malı zügürdün çenesi yorar
Ben de kezzap bidonumu bulamEnerjimi listeye girdikten sonraya saklıyorum
Nerdeydi benim elentrikli sandalyem
Yuvarlanıp gidiyoruz un vücut bulmuş halisin ehuheheheAynen yaaa
Bacaklarım 3cm bşle daha uzun olsaydı iyiydi bide kilo olunca hepten yuvarlak görünüyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?