Diyorum ya bayağı uzakmışEski adese yeni ucuzluk pazarı açıldı ya onun üst katılilyum in garden
Teleferik mi kursanız acebaÇok uzak çokelinde bile taşınır eşya
Olmaz canım neden olsunevet evet kabul ediyorum ancak şöyle birşey var ben if (aralıklı oruç) yapıyorum o yüzden sabah kahvaltım olmuyo sıkıntı olmaz dimi ?
Nasıl yapıyorsun canım kahvaltısız. Ben de if yapmaya çalışıyorum sabah 10 da kahvaltı 18:00 de akşam yemeği yiyorum.evet evet kabul ediyorum ancak şöyle birşey var ben if (aralıklı oruç) yapıyorum o yüzden sabah kahvaltım olmuyo sıkıntı olmaz dimi ?
Ben böyle bile yapamadımNasıl yapıyorsun canım kahvaltısız. Ben de if yapmaya çalışıyorum sabah 10 da kahvaltı 18:00 de akşam yemeği yiyorum.
Ben de bayramdan önce 1 hafta yaptım çok güzel kilo verdim bu hafta yine başladımBen böyle bile yapamadım
Ne iradesiz bi hatun oldum yaaa
Tatil yaramadı bana
Olsun olsun eksi gelsin de nasıl gelirse gelsinBen de bayramdan önce 1 hafta yaptım çok güzel kilo verdim bu hafta yine başladım
foto zorunlu değil basıl istersen canımeveet maalesef
sahgull ben tartılırım yarın sabah beni listeye alabilirsin
tartı fotosu atılıyo mu nası oluyo kızlar..?
hiç sıkıntı yokevet evet kabul ediyorum ancak şöyle birşey var ben if (aralıklı oruç) yapıyorum o yüzden sabah kahvaltım olmuyo sıkıntı olmaz dimi ?
Afiyet olsun harika kahvaltıKızlar kahvaltımı yeni yapıyorum daha oğlandan ötürüEki Görüntüle 2300680
Peki if nedir canım merak ettim ?foto zorunlu değil basıl istersen canım
Ahh keşke ama 2 hafta deneme süren var cnm
hiç sıkıntı yok
Bende if yapıcam 2 öğünlü geç kahvaltı öğlen yemeği gibi olcak bi nevi
Afiyet olsun harika kahvaltı
Nasıl yapıyorsun canım kahvaltısız. Ben de if yapmaya çalışıyorum sabah 10 da kahvaltı 18:00 de akşam yemeği yiyorum.
Canım aralıklı oruçPeki if nedir canım merak ettim ?
foto zorunlu değil basıl istersen canım
Ahh keşke ama 2 hafta deneme süren var cnm
Aynen canımha öyle mi
tamam o zaman 2 hafta düzenli bildirimde bulunuyorum sonra takımdayım inşallah
Yarın başlıyorum tekrar if
Başta biraz zorluyor ama mide küçüldükçe rahat yapılıyor
Duraklamalar oluyor illaki onuda detokslarla kırabilirsin cnmben hiç yapmadım aslına bakarsan gençken yapıyomuşum farkında olmadan kahvaltı yapmayı hiç sevmezdim..
ama şimdi kahvaltı keyif veriyo ve benim için vazgeçmek çok zor ama 1 öğün atlamadan kilo vermek imkansizlaştı benim için de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?