- 7 Ekim 2008
- 1.090
- 1.203
- 658
Harikasın canımben pilates yapıyorum hemen her gün 45-60 dk sürüyo..
bugün öğle aramda da yürüdüm 6000 adım atmışım bile
Harika canım Afiyet olsunKızlar kahvaltımı yeni yapıyorum daha oğlandan ötürüEki Görüntüle 2300680
Harikasın canım
Ahh ya bende geçen sene yaptım pilates harika toparlıyor vücudu ama tasınınca burda yok o imkan
Artık trambolinim var onunla yapıcam spor
Yürürüm
Bise öğrendiğim harketleri yaparım pilateste
Evde yapabiliyorsan yeterli canımBen de evde ebru şallıyla yapıyorum canım pilatesi spor salonuna gitmem mümkün değil 2 çocukla
Evde yapabiliyorsan yeterli canım
Ben de kışın leslie yapmıştım sürekli
Türk kadını olarak genelimiz basen ve kalçadan sikayetciyiz sanırımaynen buna şükür devamı gelirse süper zaten ciddi anlamda sıkılaştırıyor pilates
benim alt vücut problemli skinny jeans workout unu yapıyrm
Afiyet olsun canım fındıklar Kavrulmamış dimiEki Görüntüle 2300770 bunuda şimdi içiyorum acıkmadım çocuğa koştururken akşam yicem artık bişeyler
Hangi program mı ayy çok iyiymiş çok sevdim
Ben tıkandıkça protein atak yapıyorum canım bir ya da iki gün saf protein metabolizmayı hızlandırıyor daDoğru söylüyorsun bugün bi araştırıp başlayayım ben eğer önerebileceğin birşey varsa seve seve yaparım
Bende 90 kilodan geldim buralara senin kilolarına insem daha da birşey istemem
Evet canım eşim kavrulmamış diye getirdi fark eder mi ? (Diyetle hiç alâkam olmadı da :))Afiyet olsun canım fındıklar Kavrulmamış dimi
Bende onu soracaktımHangi program mı ayy çok iyiymiş çok sevdim
İpohonenin kendi şeysi cnmHangi program mı ayy çok iyiymiş çok sevdim
Kavrulmamış olan sağlıklı canım kavrulan kuruyemiş trans yağa dönüşüyor ekstra kalori ve faydası eksiliyor. Kavrulmamış öneriliyor diyetteEvet canım eşim kavrulmamış diye getirdi fark eder mi ? (Diyetle hiç alâkam olmadı da :))
Telefonun kendisinde var canım program indirmedim
O nasıl oluyor canım bende bunu buldum yapsam mı? Eki Görüntüle 2300794
Fakir kedi ne bilsin ayfon mayfon pro bile değilimİpohonenin kendi şeysi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?