- 25 Kasım 2018
- 2.370
- 3.376
- 83
Ben bu akşam hazırlayayım o zaman bunu kullanırken etkilerini yazarımÇok sağlıklı görünüyor canım biz de yapalım bence
Heh artık beni bu cehaletle idare edin olur muKavrulmamış olan sağlıklı canım kavrulan kuruyemiş trans yağa dönüşüyor ekstra kalori ve faydası eksiliyor. Kavrulmamış öneriliyor diyette
Her şeyi sorabilirsin canım sor öğren araştır et derken hepimize yeni şeyler katıyoruz faydalanıyoruz zayıflarken eğleniyoruz şenleniyoruz halay çekiyoruz ehuhehe konu neree gidiyorHeh artık beni bu cehaletle idare edin olur mu ❤
Konu içinde kalalım lüffen en az 15 kilo vermem lazım çünküHer şeyi sorabilirsin canım sor öğren araştır et derken hepimize yeni şeyler katıyoruz faydalanıyoruz zayıflarken eğleniyoruz şenleniyoruz halay çekiyoruz ehuhehe konu neree gidiyor
Hoşgeldin canım biz tanışmadık kedi ben verilecek 9-19 kilom var 2 bebem var emziriyorum ankaradayım.Merhaba arkadaşlar
Günlük menümü yazayım
Öğlen simit domates biber 1 filim baklava 1 küçük kare çikolata
Akşam çerkes mantısı ve 1 dilim cheescake
Maalesef yediklerime dikkat edemiyorum
45 dk pilates ve 7600 adımım da var arkadaşlar
kaptanim yarin ac karna tartilma sansim yok gibi olursa ancak tok olur.ŞişkolatamSismaniye
Ayy alışamadım şu nicikine
Şimdi seni yarın alayım mı listeye
Tartılabilcekmisin
Baya da varmışKonu içinde kalalım lüffen en az 15 kilo vermem lazım çünkü
Merhabalar aktif katılım doyasıya kilo vermek istiyorsan neden olmasın canım kaptancığım gelene kadar ben refekat edeyim sana ilk sayfayı okuyup onaylaman ve kendinden de bahsetmen gerekir. Yaş boy kilo vs gibiMerhabalar bende aranıza katılabilir miyim?
Tamam teşekkür ederim hemen dolduruyorumMerhabalar aktif katılım doyasıya kilo vermek istiyorsan neden olmasın canım kaptancığım gelene kadar ben refekat edeyim sana ilk sayfayı okuyup onaylaman ve kendinden de bahsetmen gerekir. Yaş boy kilo vs gibi
İlk sayfada katılım formu göremedim amaMerhabalar aktif katılım doyasıya kilo vermek istiyorsan neden olmasın canım kaptancığım gelene kadar ben refekat edeyim sana ilk sayfayı okuyup onaylaman ve kendinden de bahsetmen gerekir. Yaş boy kilo vs gibi
O farz canım arada kaçarızBaya da varmışşimdi konu içinde kalsak daha bi sıkılırız arada çıksak iyi olur
Kendi fiziksel özelliklerinden yaş aile durumu gibi şeyler canımİlk sayfada katılım formu göremedim ama
Diyetün farrzını kıldığımıza göre sıra sünnetindeO farz canım arada kaçarız
Aha bunu bende yazmadım ama özelliklerimiz aynıymışKendi fiziksel özelliklerinden yaş aile durumu gibi şeyler canım
Ben 30 yaşındayım evliyim iki çocuğum var 2.5 yaş ve 4.5 aylık ankarada yaşıyorum kamu da çalışıyorum ama şuan bebeklerden ötürü izindeyim. Doğum kilolarımı vermeye uğraşıyorum boyum 165 58-55 bandına inersem tadından yenmez bir hal alacağım
Ben onu bilmiyorum hocam . Dan , e sizden öğreniciimDiyetün farrzını kıldığımıza göre sıra sünnetinde
Diyetin sünnetin nelerdir yavrum say bakiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?