Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Merhaba arkadaşlar
Günlük menümü yazayım
Öğlen simit domates biber 1 filim baklava 1 küçük kare çikolata
Akşam çerkes mantısı ve 1 dilim cheescake
Maalesef yediklerime dikkat edemiyorum
45 dk pilates ve 7600 adımım da var arkadaşlar

Hoşgeldin canım biz tanışmadık kedi ben verilecek 9-19 kilom var 2 bebem var emziriyorum ankaradayım.
Menün de oldukça iyi kilo almak istiyorsan tabi hem simit hem baklava mantı cheesecake ohh diyet yapanları sabote edercesine hain gaddar ve fettan bir menü

Merhabalar bende aranıza katılabilir miyim?
Merhabalar aktif katılım doyasıya kilo vermek istiyorsan neden olmasın canım kaptancığım gelene kadar ben refekat edeyim sana ilk sayfayı okuyup onaylaman ve kendinden de bahsetmen gerekir. Yaş boy kilo vs gibi

Merhabalar aktif katılım doyasıya kilo vermek istiyorsan neden olmasın canım kaptancığım gelene kadar ben refekat edeyim sana ilk sayfayı okuyup onaylaman ve kendinden de bahsetmen gerekir. Yaş boy kilo vs gibi
Tamam teşekkür ederim hemen dolduruyorum

İlk sayfada katılım formu göremedim ama

İlk sayfada katılım formu göremedim ama
Kendi fiziksel özelliklerinden yaş aile durumu gibi şeyler canım
Ben 30 yaşındayım evliyim iki çocuğum var 2.5 yaş ve 4.5 aylık ankarada yaşıyorum kamu da çalışıyorum ama şuan bebeklerden ötürü izindeyim. Doğum kilolarımı vermeye uğraşıyorum boyum 165 58-55 bandına inersem tadından yenmez bir hal alacağım

Aha bunu bende yazmadım ama özelliklerimiz aynıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…