Bi boyumuz aynı kız neyimiz aynı gençsin bebenin biri büyük benden şişkosun ooÖhöm ben yarışmamıza Konya'dan katılıyorum boyum 165 kilom 75 biri 4 yaşında biri 3 aylık iki bebem var şimdilik ev hanımıyım yaşım 25 efenim saygılar
Aferüm çocuum o yarınki konumuz olsun ben de bi araştiriimBen onu bilmiyorum hocam . Dan , e sizden öğreniciim
Taam ya ayrıntıyı kaçırmışım boy olarak dedimBi boyumuz aynı kız neyimiz aynı gençsin bebenin biri büyük benden şişkosun oo
76 kiloymuşsun kız nesi ayrıntı bunun kocaman büyük big huge bir olay buTaam ya ayrıntıyı kaçırmışım boy olarak dedim
Hemsehrim nerdensinsenÖhöm ben yarışmamıza Konya'dan katılıyorum boyum 165 kilom 75 biri 4 yaşında biri 3 aylık iki bebem var şimdilik ev hanımıyım yaşım 25 efenim saygılar
E senin de başlangıç o ondan ötürü76 kiloymuşsun kız nesi ayrıntı bunun kocaman büyük big huge bir olay bu
Merkezden canım özalkent sen neresindenHemsehrim nerdensinsen
Hosgeldin
Ehuhehe pikii benim bebe 2.5 yasında seninki 4 bunu nereye bağlıycanE senin de başlangıç o ondan ötürü
Bende akşamı yazmayı unuttum ya sorun olur mu kiKızlar bugün menu yazmasam olar mı
Simdilik emniyetin ordayimMerkezden canım özalkent sen neresinden
Bebeyi salliyordum şaşı görmüşümEhuhehe pikii benim bebe 2.5 yasında seninki 4 bunu nereye bağlıycan
Aferüm canım puanlamalar haftaya başlıyor bugün yaptığın sana kar1.5 saat kesintisiz yürüdüm spor bakanimLusi
Daha yazabilirsin tatlımBende akşamı yazmayı unuttum ya sorun olur mu ki
Çok iyi bende plazaya yakınım kiracıyım heran her yere gidebilirimSimdilik emniyetin ordayim
Adliyeye tasincam
Tamam şindi olduBebeyi salliyordum şaşı görmüşüm
Olmaz point istiyomAferüm canım puanlamalar haftaya başlıyor bugün yaptığın sana kar
Adliyeye beklerim o zamanÇok iyi bende plazaya yakınım kiracıyım heran her yere gidebilirim
ya ya ne demezsinFakir kedi ne bilsin ayfon mayfon pro bile değilim
Afiyet olsun cnnBugün yediklerim;
Sabah lorlu iki yumurtadan omlet
Saat 4 te meyve
5 te yeşil çay kuruyemiş
6:30 da körili tavuk
Kızzz bu neMerhaba arkadaşlar
Günlük menümü yazayım
Öğlen simit domates biber 1 filim baklava 1 küçük kare çikolata
Akşam çerkes mantısı ve 1 dilim cheescake
Maalesef yediklerime dikkat edemiyorum
45 dk pilates ve 7600 adımım da var arkadaşlar
Hoşgeldin canım tabikiMerhabalar bende aranıza katılabilir miyim?
Haftaya hayatta almam derece yapicizzkaptanim yarin ac karna tartilma sansim yok gibi olursa ancak tok olur.
haftaya yuzde duser diye almamazlik yapmayacaksan haftaya olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?