Evet ya ben de bu sebeple öğlen sadece kısır akşamda toplamında 3 kaşık yemek yedim ama bütün gün tek dilim ekmek yediğim için hafif hissediyorum kalori olmamıştır inşallahAfiyet olsun canım
Bana çok geldi nedense helva kısır grisini miktar az da olsa irmik belki kısırdan daha fazla kalorili çünkü bol yağ şekerle yapılıyo
Bana kalsa hiç et tüketmiyicem de ağır anemiyim o sebepten az az yemeye çalışıyorumBende kırmızı eti sulu yaparsam ekmeksiz yiyemem kuzu etini hiç yemem çok nadir mangalda güzel yapılırsa
Bendede aşırı kansızlık var yimiyodum hamileliğimde dr da ebe de ye diye diye ben yinede yiyemiyodum ama baktım çocuklar da yemiyo ben yemezsem yiyorum artıkBana kalsa hiç et tüketmiyicem de ağır anemiyim o sebepten az az yemeye çalışıyorum
Bak bizim kedi kinoalı yapıyo kısırı hiç fark yok diyo denicem bendeEvet ya ben de bu sebeple öğlen sadece kısır akşamda toplamında 3 kaşık yemek yedim ama bütün gün tek dilim ekmek yediğim için hafif hissediyorum kalori olmamıştır inşallah
Aa ben de karnıbahar kısırı yapıyorum çok lezzetli oluyor hem de sağlıklı kinoalıyı da deniyicem.Bak bizim kedi kinoalı yapıyo kısırı hiç fark yok diyo denicem bende
Öğlen kısırı yiyince akşamı daha da hafif geçirsen olabilirdi
Tamam canım iyi gecelerOğlan da uyıdu sonunca
Haydi ben kaçar uyuyayım
Harikaasahgull canim cezamı çektim 45 dk yürüdüm hatta üzerine 10000 adıma tamamladım ohh içim rahat uyuyabilirim
BariKahvaltı :haşlanmış yumurta
Bir dilim peynir
1 dilim ekmek
Domates biber salatalık
Akşam :balık salata ve yarım dilim ekmek
Yarım bardak kola cezaya razıyım 45 kalori kadar
2.5 litre kadar su
Afiyet olsun cnm11.30
2yumurtadan omlet
1kk süzme peynir
6siyah zeytin
2tb çay
15.30
Karpuz peynir
19.30
2parça tavuk göğüs tost makinesinde
4kaşık şehriyeli bulgur pilavı
2kaşık yoğurt
sahgull
Spor yapamadım misafir de gelince az squat yaptım 20 tane ama puanlamaya gerek yok @kedilovic
Kk ne girilmiyor kitlenmiş o yüzden sessiz olabilir. SABAH:3 kaşık yulaf +1 bardak süt+12 adet taze üzüm ARA ÖĞÜN: Şekersiz kahve+irmik helvası(çay tabağı kadar komşumun ikramı kıramadım) ÖĞLE:1 kase kısır(ekmeksiz) ARA ÖĞÜN:Şekersiz çay+2adet kepekli grisini AKŞAM:2 kaşık etli patlıcan yemeği+1 kaşık bulgur pilavı+1 dilim ekmek ŞİMDİ: Sade maden suyu+küçük elma
Bende hangı sandalyeye oturyum diye sormaya geldim diHarika afiyet olsun
Cnm güzel ama ekmeği dengelemelisin
Mesela başka bir karbonhidrat varsa ekmek yok
Birinden birini tercih etcen
Pilav varsa ekmek yok
Patates varsa ekmek yok
Çorba varsa ekmek yok
Vs
Vs
Yok görümcedeyim
Ama yemedim valla
Akşam yemek bile yemedim 6 da bitane haşlanmıs mısır yedim sadece
Cnm dlm kastı diyette avuç içi kadar ince
Ondan fazla değilse sorun yok
Kadayıfa kadar gayet iyiymiş
Nasıl oldun toparladın mı biraz
Böreği yakmıssındır temizlikle
Sert düz zeminde olmaz
Ohh maşallah konyalı gömmüşsün
45 dk spor cezan var cnm
Yap beni etiketle
Gayet güzel
Sizide kendi aranızda birincinizi seçicem
Listeye sonraki cuma girebiliyorsunuz
Tmm cnm yerleşmeden defet şu kiloları
Dün babamla mutfak ve vitrin kolilerini götürdükEn sevdiğim şey mutfak eşyasını önceden yerleştirmek ohh dünyalar benim olur
Kolay gelsin canım bebeler ne yapıyor şimdi bi de onların alışma süreçleri olacak sorunsuz halleddersiniz inşallah
Canım bizim ev çıkacaktı uzadıBu arada ne kadara aldınız evi canım apar topar birden gelişti olaylar sanki?
Kolay gelsin canimYüklüğü boşalttım bu kadar yorganı niye diktirmişlerki hiç anlamam
Balkona serdim herşeyi dolabi sileyim yerleştireyim
Hiç canım istemiyo
Amin amin inşallah canimhayirli olsun ya gule gule oturun huzurla
enee lady gelmis baksana senle hep ayni gidiyoruz 71 kiloyum ben de
gecmis olsun
yerlesiyorum hala makine makine camasir yerlestiriyorum
herif ev dagildikca cinlenip cinlenip perileniyor nolsun
Canım ben felix smarta kullaniyorumKızlar tartı olarak hangi marka önerir siniz
Ben cvs aldım 2tane var benim ikiside cvsKızlar tartı olarak hangi marka önerir siniz
Afiyet olsun kaptanımMenü
Kahvaltı 10:00
Çeyrek simit
Domates salatalık
Biraz peynir
Akşam 17:00
Taze fasulye
Salata
1 dlm ekmek
2 lit su
13 bin adım atmısım baya kosturmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?