- 5 Şubat 2018
- 7.775
- 24.713
- 298
- 34
Nasıl oldunuz iyi misiniz dahaBilmiyorum ki durdum yere halsizlik mide bulantısı
Oğlan geceden beridir hasta bulaşan bir şey mi hiç bilmiyorumsleepy angel
Az zayıf olsan neyse ne o etli butlu havluylaİki gündür komedi yaşıyoz
Pazar eşimi aradım açmadı geri aradı meğer motordalarmış cebinde kendiliğinden aramış dinledim baaya bi tatile gidemedik falan filan muhabbeti derken mesaj attım falan farketti bu gülüyo neyse dün akşam da
Ben önden yedim onlara hazırladım misafir gelcek ya duş alıyom babam aradı bişey vercem aşşa gel banyodan bağırıyom duymuyolar resmen o sinirle havluyla gitcem içeri neyse ben ıslakça giyindim gittim kavga ediyom duymuyonuz mu diye
Oda ne misafirler gelmiş az daha çıplak gidivecekdim havluylan
Misafir de eşimin amca kızı eşiyle yabancı değil
Aşk olsunAz zayıf olsan neyse ne o etli butlu havluyla
Bana etli butlu diyene bakGünaydınburanın ekmeği tam bir dehşetü vahşet bırakamıyorum yani öyle böyle değil kızlar anlatamıyorum
Eşim hasta şimdi de yav hepimizden kötü o da erkek değil mi işte salıveriyor kendiniNasıl oldunuz iyi misiniz daha
Cnm saçmalama ne ekmeği artık listedesinGünaydınburanın ekmeği tam bir dehşetü vahşet bırakamıyorum yani öyle böyle değil kızlar anlatamıyorum
Ayy bu erkeklerin hastalığı çekilmiyo vallaGünaydın kızlar dün de herüf hastalandı mide baarsak
Evde hastalık olması ne zormuş yav iki bebeyle allahımmm onlara geçmeez inşallah diyorum
Geçmiş olsun nasıl bulaştırdıysan artıkınEşim hasta şimdi de yav hepimizden kötü o da erkek değil mi işte salıveriyor kendini
Ben geleyim miDışarda da işlerim var pazara gidip bol sebze ve yeşillik alcam salata canım istiyo kaç gündür
Hadi toplanın da yardıma gelin yardıma
Yok kaptanım ya ben acemimiyimCnm saçmalama ne ekmeği artık listedesin
Menülerini bekliyorum
Kurallar geçerli izne ayırırım kilo alıp gelirsen cuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?