Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ya eskiden bi program yapılırdı beslenmede
Herkes onu getirirdi
Şimdiki düzen hiç hoş değil
Yemek yapsan goturemez hatta yiyemez o kadar çocuk içinde
Mecbur fast food a kaçıyor ama
En azından sağlıklı
Sandviç kaşarlı tost hamburger gibi şeyler olabilir uykucu

aaa kek borek pogaca mi
o ne bicim beslenmeymis
biz eskiden yumurta kofte falan goturur efil efil kokuturduk her yeri

sabah
yumurta
1 dlm tb ekmek
4 zeytin
2 wasa arasi beyaz peynir
domates
sutlu kahve

ogle
1 dlm tb ekmek uzeri 1 kk kasar
5 dlm sucuk

ara 1 elma

aksam
bamya yemegi 4-5 kasik
yarim dlm ekmek

1 armut
sutlu kahve

su 1.5
spor yok

Bi liste vardı ama hep kek poğca kurabiye o tarz dinlemeyen tost çiğ köfta dürüm getir oda diğerleri üzülüyo sonuçta yani zor oluyo ben en azından kendim yapayım içim rahat olsun dedim ama iyi olmuyo çocuk yemekden soğuyo 15.30 gibi yiyolar ama 7de gelince yemek yemek istemiyo bu sene nasıl olur bilmiyorum belki yemek yer gider yanında meyve kuruyemiş götürür hoş onları da sevmez ama

aaa kek borek pogaca mi
o ne bicim beslenmeymis
biz eskiden yumurta kofte falan goturur efil efil kokuturduk her yeri
Aynen yemek getirirdi evi uzak arkadaşlarım ilk öğretimde ortaokulda taşımalı olduğum için yemek vardı
Şimdi kokan şeyler yasak hayır ben koymasam kantinden alıyo diğerleri gerçekten beslenme dert bizim için

sabah
yumurta
1 dlm tb ekmek
4 zeytin
2 wasa arasi beyaz peynir
domates
sutlu kahve

ogle
1 dlm tb ekmek uzeri 1 kk kasar
5 dlm sucuk

ara 1 elma

aksam
bamya yemegi 4-5 kasik
yarim dlm ekmek

1 armut
sutlu kahve

su 1.5
spor yok
Kız wasayı yedin 2tane ekmeği niye yiyon
Ne bu karbon bolluğu
Kilo almaya mı çalışıyon vermeye mi

sahgull kaptanım lesli yaptım dün 45 dakika
Dün kaçamak yapmadım ama neler attım ağzıma tam hatırlamıyorum da altı üstü iki gün gittim bir ton çamaşır yıkadım kurumuyor da burada ya

Günaydın kızlar her gün olduğu gibi yine zabahın köründe kalktık gece de sürekli uyandı bu bebeler bi gün yüzü görmedim deliksiz uyku uyuduğum 3 yıldır hiç olmadı
canım 5 yılda 3 cocuk dogurdum ilk defa bu sene sabah 9dan sonraya uyudum.annelik böyle,kabullenınce daha kolay oluyor.beklenti olunca cok yıpratıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…