Ya eskiden bi program yapılırdı beslenmedeEkmek arası sadece kaşara izin var
Krep yapıyorum falan öyle hazıra izin vermiyorum sadece alcak olursam da okulun yanında ev yapımı şeyler var ordan alıyorum
Dondurucuya koyuyorum evet iyi oluyo
Benim kız geçen sene dondurucudan çıkana bozuktur diye yimemişti deli
Başka neler olabilir hiç aklıma gelmiyo varsa aklında iyi olur
aaa kek borek pogaca miHala un almadım eve üşenmem de yaparsam dayanamıcağımı biliyorum
İşin kötüsü pazartesiden itibaren asiyeye beslenme hazırlancak hergün kek börek poğça gibi oyyyy ohyyy ozaman nası dayancam ki diğerininki yemekli Allah dan
cayi bile sekersiz icemiyorum kiO huyundan vazgeçsen akacak kilolar da işte
Şeker orucu yapsana sen tam senlik
Bi liste vardı ama hep kek poğca kurabiye o tarz dinlemeyen tost çiğ köfta dürüm getir oda diğerleri üzülüyo sonuçta yani zor oluyo ben en azından kendim yapayım içim rahat olsun dedim ama iyi olmuyo çocuk yemekden soğuyo 15.30 gibi yiyolar ama 7de gelince yemek yemek istemiyo bu sene nasıl olur bilmiyorum belki yemek yer gider yanında meyve kuruyemiş götürür hoş onları da sevmez amaYa eskiden bi program yapılırdı beslenmede
Herkes onu getirirdi
Şimdiki düzen hiç hoş değil
Yemek yapsan goturemez hatta yiyemez o kadar çocuk içinde
Mecbur fast food a kaçıyor ama
En azından sağlıklı
Sandviç kaşarlı tost hamburger gibi şeyler olabilir uykucu
Aynen yemek getirirdi evi uzak arkadaşlarım ilk öğretimde ortaokulda taşımalı olduğum için yemek vardıaaa kek borek pogaca mi
o ne bicim beslenmeymis
biz eskiden yumurta kofte falan goturur efil efil kokuturduk her yeri
Kız wasayı yedin 2tane ekmeği niye yiyonsabah
yumurta
1 dlm tb ekmek
4 zeytin
2 wasa arasi beyaz peynir
domates
sutlu kahve
ogle
1 dlm tb ekmek uzeri 1 kk kasar
5 dlm sucuk
ara 1 elma
aksam
bamya yemegi 4-5 kasik
yarim dlm ekmek
1 armut
sutlu kahve
su 1.5
spor yok
Kendini değişime zorlaman lazım bacım çaya şekeri dedeler atıyor artıkcayi bile sekersiz icemiyorum ki
Dün döndüm canım çocuklarla bir daha tövbe tek gidersem perişan oldum Tirebolu görele oraları gezdik canımervanazlim balımm evine döndün hani nerdesin mini tatil için nereye gitmiştiniz bakiim ?
canım 5 yılda 3 cocuk dogurdum ilk defa bu sene sabah 9dan sonraya uyudum.annelik böyle,kabullenınce daha kolay oluyor.beklenti olunca cok yıpratıyor.Günaydın kızlar her gün olduğu gibi yine zabahın köründe kalktık gece de sürekli uyandı bu bebeler bi gün yüzü görmedim deliksiz uyku uyuduğum 3 yıldır hiç olmadı
benimde parmaklar dolma regl arefesi.gunaydin
tarti yuzumu guldurmedi
bugun ozel biseyler yapmam lazim
benimde parmaklar dolma regl arefesi.
maydonoz ye regl siskinligine iyi gelir belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?