Afiyet olsun kaç gördün kedicikGünaydın tombul kuşlarmöhteşem bir eksi gördüğüm içün möhteşem bir kahvaltıyla sizi selamlıyorum
Eki Görüntüle 2304844
ooo afiyet olsun o eksiler bizimde başımıza.Günaydın tombul kuşlarmöhteşem bir eksi gördüğüm içün möhteşem bir kahvaltıyla sizi selamlıyorum
Eki Görüntüle 2304844
Perşembe günleri böyle brownilere bisküvilere ekstra kızarlar canım hiç olmamış sen de manken olunca yersin bunlardangünaydınnnn.
dünkü menümle başlayayım
sabah
yok
öğle 1 yumurta
3-4 halka yagsız pişmiş sucuk
yeşillikler
kapya biber
akşam
kapya biber peynir 4yk yeşilk fasulye
yarım diyet paket cavdar biskuvi
ufff iş cok yogun geciyor
okullar açılacak toplantılar eğitimler..
haftasonu kendime hazırlık yağpmam lazım böyle sürekli geçiştiriyorum,bi düzene giremedim
günün kaçamağı bi parca brownieyanımda incecik manken gibi çalışma arkadaslarım var hapur hupur götürdüler dayanamadım .cezamı kesin.
En son paylaşacauum şu reglli halimle hepinizi geçmişimdir eminimAfiyet olsun kaç gördün kedicik
Bu şişko bizimlen eğlenüür kaptanım
pikiPerşembe günleri böyle brownilere bisküvilere ekstra kızarlar canım hiç olmamış sen de manken olunca yersin bunlardan
1 saat tempolu yürüyüş ya da 3 mile leslie cezan var ama fotoğraf atacaksın göreceuum spor bakanının cezası bu devlet başkanımız görünce ayrıca ceza bildürebülürsahgull
tartımı saat 12 çeyrekte eve geçince bildirsem olur mu?
Sağol kuzum insallahgecmis olsun bi an once atlatir insallah
HarikaGünaydın tombul kuşlarmöhteşem bir eksi gördüğüm içün möhteşem bir kahvaltıyla sizi selamlıyorum
Eki Görüntüle 2304844
Canım paketli ürün hicbir zaman tercih etmegünaydınnnn.
dünkü menümle başlayayım
sabah
yok
öğle 1 yumurta
3-4 halka yagsız pişmiş sucuk
yeşillikler
kapya biber
akşam
kapya biber peynir 4yk yeşilk fasulye
yarım diyet paket cavdar biskuvi
ufff iş cok yogun geciyor
okullar açılacak toplantılar eğitimler..
haftasonu kendime hazırlık yağpmam lazım böyle sürekli geçiştiriyorum,bi düzene giremedim
günün kaçamağı bi parca brownieyanımda incecik manken gibi çalışma arkadaslarım var hapur hupur götürdüler dayanamadım .cezamı kesin.
Geçmiş olsun canımSlm hatunlar
Kızın ateşini bekliyorum
Bu gece nöbetçiyim yani pöfff
Bi buyuseler hayırlısıyla sağlıkla
Bendede artı var bu regli şişirdi bu sefer beniSelamlaaar
Hanımlar ben artı ile başlıyorum yeni haftaya daha regl de olamadım stres mi yaptım naptım bilmiyorum
sahgull kaptanım geçen hafta 61.6 dü bugün 62 çıktım artık haftaya mı alınırım listeye nasıl olur bilemiyorum
Moralim de bozuldu yaa koyveresim var..
Bari regl olsaydım puff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?