• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Aksamı erken yedim bugün
Menüm
Kahvalti(10:00)
Ton balıklı omlet
Avuc ici kadar ekmek
4 zeytin
Yarim kk peynir
2 fincan çay
Domates salatalik

Ogle(15:00)
1 bardak süt

Aksam(17:30)
6 kaşık tavuk sote
5 kaşık karabuğday pilavı
2 bardak ayran

Su yatana kadar 2 litre olur sahgull sahgull
Afiyet olsun canım

Ne geçmeyen ağrı halsizlik bu anlamadım

Saat 9.30
2 tereyağlı yumurta
2 wasa
Az peynir zeytin

Saat 14
Bi kase süt yulaf meyve kuruyemiş karışımı

Saat 19
Bi tabak tavuk sote
Salata

Su 2.5 olmuştur
Spor ağrı geberikliğinden ev işi bile yapamadım :KK14:
Bu regl ağır geçiyor biraz her zaman böyle olmazdı ya her şey kadın a eziyet yatıp dinlenemiyosun bile :KK34:

Saat 9.30
2 tereyağlı yumurta
2 wasa
Az peynir zeytin

Saat 14

Saat 19
Bi tabak tavuk sote
Salata

Su 2.5 olmuştur
Bu regl ağır geçiyor biraz her zaman böyle olmazdı ya her şey kadın a eziyet yatıp dinlenemiyosun bile :KK34:
guzel menu
aynen sistitim goz kirpiyo yumurtaliklarim agriyo. kadinlik eziyet. cocuklar anlamiyo ki suram agriyo
anneee anneee yiyolar basimi :D

guzel menu
aynen sistitim goz kirpiyo yumurtaliklarim agriyo. kadinlik eziyet. cocuklar anlamiyo ki suram agriyo
anneee anneee yiyolar basimi :KK70:
Benim oğlan muayene etti beni sağolsun evde karnım ağrıyor başım ağrıyor diye gezince önce gelip karnına bakiim anne dedi göbeğimi açtı sonra sırtıma tren rayı soktu ağzıma da kaşıkla baktı teşhis yok henüz onu da bi ara yapar heralde :KK53:

12.30
2yumurta kabak kapya az süt yulaf kepeği ile kpep
1kk peynir 5zeytin

17.00
1.5 bardak süt

19.00
2kaşık et
2kaşık bulgur
1kaşık salata yarım kaşık yoğurt

sahgull sahgull
Afiyet olsun canım

Saat 9.30
2 tereyağlı yumurta
2 wasa
Az peynir zeytin

Saat 14

Saat 19
Bi tabak tavuk sote
Salata

Su 2.5 olmuştur
Afiyet olsun canım
Kadınlık artı annelik olunca 2 kat zor vallahi

Selamlaaar

Hanımlar ben artı ile başlıyorum yeni haftaya daha regl de olamadım stres mi yaptım naptım bilmiyorum
sahgull sahgull kaptanım geçen hafta 61.6 dü bugün 62 çıktım artık haftaya mı alınırım listeye nasıl olur bilemiyorum
Moralim de bozuldu yaa koyveresim var..
Bari regl olsaydım puff:KK51:

Selamlaaar

Hanımlar ben artı ile başlıyorum yeni haftaya daha regl de olamadım stres mi yaptım naptım bilmiyorum
sahgull sahgull kaptanım geçen hafta 61.6 dü bugün 62 çıktım artık haftaya mı alınırım listeye nasıl olur bilemiyorum
Aynen cnm artı alamam yeni üyeyi haftaya güzel bir kilo ver dereceyle listeye gir inşallah

Günaydın tombul kuşlar :KK200: möhteşem bir eksi gördüğüm içün möhteşem bir kahvaltıyla sizi selamlıyorum :kk77:

IMG_20190906_094833.webp

Selamlaaar

Mutlu olacaksan ye canım ama mutlu değilsin ki burdasın hemencik birlikte vereceğiz bi regl içün esiriklenme hemen daha ne regller göreceuukk şuan takımda herkes ya reglli ya da sen gibi bekliyor kan götürüyor takımı sen kendü derdündesün ehuheheh :KK53: :KK53:

Back
X