EVet spor çokkk önemligecen hafta 80.4
bu hafta 79.9
yüzde 0.6
hepsi regl yüzünden
dün akşamda bu sabahta aynı k,iloydaydım akşamdan bu yana bişey yemedim sadece içtim buna rağmen gram oynhamadı,benim kesinlikle spor yapmam lazım.
Evet akşama bi ayarlama yapayımrakip olarak eşleşelim mi?
Tamm hoşgeldin canımsahgull okudum kabul ediyorum
Eliptik i ekstra yaparsın canım yürüyüş ya da 3 mile leslie istiyorum ve fotoğraf çek sporunu yaparken
kiz hemen bastan cadilik yapma ayagi alissinEliptik i ekstra yaparsın canım yürüyüş ya da 3 mile leslie istiyorum ve fotoğraf çek sporunu yaparken
Galiba şuan yorgunluktan ölmek üzereyim
Evet çarşamba perşembe liste yazamadım kızlar bu hafta çok çok yoğunum dün de çocuğu uyutayım yazayım derken uyuyakaldım çalışan anne +kış hazırlıkları çok yoruluyorum bu hafta
Ammmmaaa diyetim süper devvvammmEvet çarşamba perşembe liste yazamadım kızlar bu hafta çok çok yoğunum dün de çocuğu uyutayım yazayım derken uyuyakaldım çalışan anne +kış hazırlıkları çok yoruluyorum bu hafta
Ahhhhh pretty_rose nice yıllara güzel yaşlara iyi ki doğdunKızlar bugün benim doğum günüm
iiiyh basssakk burcu hec sevmemKızlar bugün benim doğum günüm
Sen de platese başlasan artık diyorumkiz hemen bastan cadilik yapma ayagi alissin
İF yapıp çok kilo veren var canım dikkat et sütün etkilenmesinKızlar napıyorsunuz ? Nasıl gidiyor ben yarın if e başlayacağım güzel sonuç alıyorum
Bende düşünüyorum aslında çok da aç kalıyorum saat olarak ama gözüm kesmiyorKızlar napıyorsunuz ? Nasıl gidiyor ben yarın if e başlayacağım güzel sonuç alıyorum
Canım yoğunum demişsin de inan hepimiz yoğunuz çoğumuzun bebesi , çocuğu var biriniz yeni ev taşıdı birimiz tr den evine döndü vs vsBende düşünüyorum aslında çok da aç kalıyorum saat olarak ama gözüm kesmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?