Çok çok güzel bi his değil mi ayyy devamı da gelsin canım inşallahKızlar ama kilo verdiğmi herkes söylüyo nasıl güzel bi duygu
ayyy cok iyi bilirim o duyguyuKızlar ama kilo verdiğmi herkes söylüyo nasıl güzel bi duygu
Mutlu ve sağlıklı yaşlara canimKızlar bugün benim doğum günüm
Cuma | C.tesi | Pazar | P.tesi | Salı | Ç.ba | P.be | Toplam | ||
| 140 puan | ||||||||
| |||||||||
| |||||||||
| |||||||||
| |||||||||
| |||||||||
S Salty | |||||||||
| |||||||||
|
Tamm hoşgeldin canım
Kurallara uyarsan iki hafta sonunda listedes inşallah cnm umarım sorun yaşamayız birlikte başarırız
Hosbulduk cnm Insallah zayıflama yi çok istiyorumhoşgeldin canım bende yeniyim.beraberce hedefe ulaşırız inşallah
Eline koluna sağlık canım bugünkü sprımu yazarım kızlar arkadaş o kadar emek vermiş boşa çıkarmayın sporunuzu yazın günlük ben menümü de yazayım kaptanım
Cuma C.tesi Pazar P.tesi Salı Ç.ba P.be Toplam Lusi 140 puan sahgull sleepy angel Sismaniye Hepfitim ervanazlim S Salty murya07 pretty_rose
Ek gıdaya geçtim ya canım bir de denedim etkilenmiyor ya benim sütüm baya geliyorİF yapıp çok kilo veren var canım dikkat et sütün etkilenmesin
Cuma C.tesi Pazar P.tesi Salı Ç.ba P.be Toplam Lusi 140 puan sahgull sleepy angel Sismaniye Hepfitim ervanazlim S Salty murya07 pretty_rose
Hosbulduk cnm ben 33 yaşındayım 4 çocuğum var benimde küçüğü 5 aylık dogum kilolarımı vermeye çalışıyorum bi yola çıktım inşallah bende vermeden dönmem bu yoldanCanim cocuklarim canım hoşgeldin seni den ekleyeceğim listeye PC başına geçince, unutmadım yani emin olabilirsin
Kendinden bahseder misin biraz tanışalım
Ben kedi 30 yaşındayım Ankaradayım 30 ay ve 5 aylık iki bebem var doğum kilolarımı vermeye çalışıyorum nasipse vereceuum
Haayy maaşallah canım Rabbim hepsine uzun huzurlu sağlıklı ömürler versinHosbulduk cnm ben 33 yaşındayım 4 çocuğum var benimde küçüğü 5 aylık dogum kilolarımı vermeye çalışıyorum bi yola çıktım inşallah bende vermeden dönmem bu yoldan
Hoşgeldin canım 27 yaşımdayım 3çocukluyum 6aylık oğlum varHosbulduk cnm ben 33 yaşındayım 4 çocuğum var benimde küçüğü 5 aylık dogum kilolarımı vermeye çalışıyorum bi yola çıktım inşallah bende vermeden dönmem bu yoldan
Insallah cnn ölmek var dönmek yok bu yoldanHoşgeldin canım 27 yaşımdayım 3çocukluyum 6aylık oğlum var
Hem kendimiz hemde evlatlarımız için vermemiz lazım canım düşsekte yolumuzdan dönmeyelim
Biz değil içimizdeki şişko ölsünInsallah cnn ölmek var dönmek yok bu yoldan
Sağol cnm hepimizin yavrularına sağlıklı uzun omur versin acılarını göstermesin yarın düzenlerim insallahHaayy maaşallah canım Rabbim hepsine uzun huzurlu sağlıklı ömürler versin
Şuan kaç kilosun hedefin nedir bir de boyun kaç ? Çalışıyor musun ??
Bizler gibi profiline ekler misin boy kilo vs bilgilerini birbirimize sorup durmayız iyi olur
dogumgunun kutlu olsunnnnnKızlar bugün benim doğum günüm
5 aylık olan kız mı erkek misuan
Sağol cnm hepimizin yavrularına sağlıklı uzun omur versin acılarını göstermesin yarın düzenlerim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?