Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Eline koluna sağlık canım bugünkü sprımu yazarım kızlar arkadaş o kadar emek vermiş boşa çıkarmayın sporunuzu yazın günlük ben menümü de yazayım kaptanım
sahgull
Sağlıklı kızartma
Süzme yoğurt
Bir yumurta

Öğlen yok

Akşam

Fellah köftesi ama çok az yedim 3 yemek kaşığı içi tavuklu
Süzme yoğurt

Hosbulduk cnm ben 33 yaşındayım 4 çocuğum var benimde küçüğü 5 aylık dogum kilolarımı vermeye çalışıyorum bi yola çıktım inşallah bende vermeden dönmem bu yoldan

Menülerimi de yazayım

Saat 10

Saat 14.30
Bi tabak tavuk sote
Bi bardak şalgam suyu
Acı biber
2 wasa

Saat 19.30
1 havuç
Bi kaç lokma şeftali
1 dilim tb ekmeğe bal- kaymak
1 kaşık makarna

Akşam yemek yapmadım kendim için canımın istediklerinden yerim dedim iyi de oldu
Belki birazdan bi kahve içerim

Spor 70 dk yürüdüm 140 puan

Hosbulduk cnm ben 33 yaşındayım 4 çocuğum var benimde küçüğü 5 aylık dogum kilolarımı vermeye çalışıyorum bi yola çıktım inşallah bende vermeden dönmem bu yoldan
Haayy maaşallah canım Rabbim hepsine uzun huzurlu sağlıklı ömürler versin
Şuan kaç kilosun hedefin nedir bir de boyun kaç ? Çalışıyor musun ??
Bizler gibi profiline ekler misin boy kilo vs bilgilerini birbirimize sorup durmayız iyi olur

Hoşgeldin canım 27 yaşımdayım 3çocukluyum 6aylık oğlum var
Hem kendimiz hemde evlatlarımız için vermemiz lazım canım düşsekte yolumuzdan dönmeyelim

suan
Sağol cnm hepimizin yavrularına sağlıklı uzun omur versin acılarını göstermesin yarın düzenlerim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…