- 5 Şubat 2018
- 7.775
- 24.713
- 298
- 34
Ahhh bu kocalarah kaptancım adam geriliyo özel gün deyince ula zaten 12 yıl oldu bi kere kutlamadı değişik bi yöntem denedim,hergün bugün ayın kaçı dedim,bu sefer unutma değil aman neyse yine geçti gitti.
benimde kiloların gizli sebebi o.zira ben sağlıklı beslenirim
bi sebebi hızlı hayat tempomdan hızlı yemem bi sebebi de sürekli stres altında olmam çünkü adama herşey stres yapıyo.dün okul alışverişi yapıcaz tek bi yere girerim alacagını al çıkalımla başladık.ya orda yoksa gerginliği ve ben.ve tabiki 2. bi yer gerekti ve hemen stres oldu girmedi kırtasiye ye deli oldum.3 cocuk kalabalık ortamö dıişarda bekleyen koca.
bende olay çokkkkkkkk.
Benimki de aynı ne yalan söyleyeyim bu sene marketlerden aldım yarısını kırtasiyeden uyguna geldi aynı ürün kalanlar için kırtasiyeye gidilcek paşam kartı verdi halledersin sen diye zaten eşimin hiç uygunmu diye bakma adeti yoktur evvel sene büyük kızın ana okul ihtiyacını alıyoruz bildiğin Faberin pasteli ni 25e aldık üstünde etiketi bile duruyo başka yerde markette falan hep 10 du
Bu sene adama bırakmadım hiç zaten 2. Sınıfın pek masrafı yok daa anasınınıfı baya masraflı neyse buna da şükür
bu sefer unutma değil aman neyse yine geçti gitti.