- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
Kızz mandalina suyunu sıkarım senin haaa sapıtmak yok zoppayı yirsin gelirim sıhhıyeye
Hem Dukan bisküvisi yeme içinde tatlandırıcı var edebinle hurmanı ye geç
Başka türlü yola geleceğim yok bacım iki temizlik yapmaya gaz lazım banaCanın mı sıkılıyor senin 2 çocukla temizlik yarışması
Karabuğday patlağı da var lezizdi ben de bulgur patlağı aldım da tadına bakmadım dahaBugün markette buğday patlağı gördüm kalorisi azdı ama onlar beni yoldan çıkaran tuzaklar hemen uzaklaştım
Kolay gelsin destekçinimBaşka türlü yola geleceğim yok bacım iki temizlik yapmaya gaz lazım bana
Karabuğday patlağı da var lezizdi ben de bulgur patlağı aldım da tadına bakmadım daha
Çok tatlısınKızz mandalina suyunu sıkarım senin haaa sapıtmak yok zoppayı yirsin gelirim sıhhıyeye
Hem Dukan bisküvisi yeme içinde tatlandırıcı var edebinle hurmanı ye geç
Aslında ben varya, 10 günde 5 kilo vermiş insanım ama düzen oturamadım hala. Bırakmıyorum ipin ucunu ama salmaya da pek müsaitim işte.Naptın ya rakibembugüne dengelersin kuzum sıkma kendini bu kadar..
Bu hafta tartıda buluşalım güzel sonuçlar alalım
bak nasıl da atlamış oraya sana 30 dk cezaEvet çok sağlıklı karatay 20 kiloya yakın verdim uzun sürede korumuştum çok doğru bir tercih yapmışsın aferüm
Kız 10 günde 5 kiloda biraz şov ya, hiiç sağlıklı değil ama kafana koyduğunu yapıyormuşsun işte tatlım yine koyarsın aklına yaparsııınAslında ben varya, 10 günde 5 kilo vermiş insanım ama düzen oturamadım hala. Bırakmıyorum ipin ucunu ama salmaya da pek müsaitim işte.
10 günde 5 kiloooKız 10 günde 5 kiloda biraz şov ya, hiiç sağlıklı değil ama kafana koyduğunu yapıyormuşsun işte tatlım yine koyarsın aklına yaparsııın
Her sabah aç karnına 40 dk yürüyüş + if + ketojenik beslenme + her akşam yemekten önce 40 dk hiit kardiyo yada yemekten 2 saat sonra 45 dk koşu ile inan veriyorsun. 2 kilo ödem gitmiştir o ayrı. Ama ama ama.. Ne vaktim ne enerjim var tüm bunlar için maalesef.Kız 10 günde 5 kiloda biraz şov ya, hiiç sağlıklı değil ama kafana koyduğunu yapıyormuşsun işte tatlım yine koyarsın aklına yaparsııın
64.9izne ayrildiginda kac kiloydun cnm
Aunen canım evdeki stresden kaynaklı bebekden çelmiyom 2. Sınıfa giden kız öldürüyo benide derslerde çok zorlanıyo delircem hala bitmedi stres de bitcek gibi de değilHoşgeldinSen doğumdan sonra gelmiştin canım sonra boşladın mı diyeti ?
Hangisi sensinŞuraya şöyle bi başlık bırakiiim akşama oylama var oy verin gari ben de yarışmaya katılıyourmen pasaklı olaraktan belkim ben kazanırım ehuheheh
Temizlik Yarışmasına Buyrun
Afiyet olskn canımIyi akşamlar kızlar. Günün özetiyle geldim.
Sabah
1 koca kase mantar çorbası
Öğlen
1 koca kase mercimek çorbası
Akşam
Yarım kase domates çorbası
Yarım kase işkembe çorbası
1 kase haşlanmış brokoli karnabahar yoğurtlu
2 kaşık mantar sote
3 tane gün kurusu
2 lt susahgull
Bugün kendimi şartlamıyorum
O kadar çeşit çeşit çorbayı sen mi pisirdin ya.Iyi akşamlar kızlar. Günün özetiyle geldim.
Sabah
1 koca kase mantar çorbası
Öğlen
1 koca kase mercimek çorbası
Akşam
Yarım kase domates çorbası
Yarım kase işkembe çorbası
1 kase haşlanmış brokoli karnabahar yoğurtlu
2 kaşık mantar sote
3 tane gün kurusu
2 lt susahgull
Bugün kendimi şartlamıyorum
Ay dün gece sapitan bir ben değilmişim sevinsem mi uzulsem mi bilemedim. Bu gece bastıran açlık krizlerinin sebebi ne ola ki ?ben de gece gece uç beş sarma gömdüm vicdan azabından olecem. Bundan sonra çocuklarla yatıp zibarayim artık geç vakitte iş güç yapayım derken arada sapitiyorum.Kalan azıcık dukan bisküvisiyle başladım. Peşinden çikolatalar, lokumlar.. Acilen toparlanmam lazım. Zayıflama işini kimse için değilde kendim için yaptığımın bir farkına varabilsem bu kadar zorlanmayacağım ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?