Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Afiyet olsun tatlım , düzenine maşallah Dinlen de çabucak atlat hastalığını
Amiiin ya daha kötü olmasın tek dileğim, geçen hafta ofiste hasta arkadaş vardı sağolsun dağıttı herkese
Neyi hooplattın gece kuzucum, sakız çiğnesen olmaz mı? Ne güzel gidiyorsun rakibeeem haydi toparla kendiniiiii
Havalardan herhalde e tabi bi de hastalıkta var benim yataktan kalkasım gelmiyor, bugün servisi beklettim (ki normalde beklemek yasak) asla yetişemezdim

Sabah:1 mantarlı omlet(içine 2 silme kaşık yulaf kepeği)1 küçük kase lor ,1 avuç çiğ fındık 1 armut(wc için)
Ara: yeşilçay 1 fincan + 2 ceviz
Saat 3te= 1 kase susuz kurufasulye 1 kase yoğurt
Aksam saat 17 00: 1 kase tarhana ,3 köfte
18de bitki çayı karışık
19da sade kahve

Su:2 lt
Spor:1 saat yürüyüş
Dünkü menüm :)

Basla o zaman hemencecik kuzum
Ekmeksiz kahvaltı ettm
Elim gitmedi değil ama yemeden atlattım öğlen yemem diye düşünüyom akşama balık var annemlerde yicez kendim için yağlk kağıtta yapayım diyorhm
Başlamam şart olmuş ödemler gidince daha iyi olur regli de akşam sabah zaten

Merhabalaaar, eski takımın konuşmaları ne kadan güzelmiş yaa
Lusi e yazım tarzına bayıldım sizinde öyle muazzam enerji
Ben yeniyim yaş 26, kilo duman altı bir şüşkoyum memnun oldum efenim
Bende uykucu eski ve daimi şişkolarındanım 28 yaş 3çocuk birde huysuz kocam var bende memnun oldum canım

Hayat çok acımasız enerji bi düştü mü sonuç artı enerjiyi bulmuşken sıkıca sarılayım dedim

gecmis olsun canim. bi an once iyilesirain insallah.
hastayken spor olmuyo ama istah da olmuyor o yonden iyi

Neyi hooplattın gece kuzucum, sakız çiğnesen olmaz mı? Ne güzel gidiyorsun rakibeeem haydi toparla kendiniiiii
Kalan azıcık dukan bisküvisiyle başladım. Peşinden çikolatalar, lokumlar.. Acilen toparlanmam lazım. Zayıflama işini kimse için değilde kendim için yaptığımın bir farkına varabilsem bu kadar zorlanmayacağım ama..

Oooo şahane afiyetler olsun
28 ve 3 çocukk muuu
Hey maşalllah sendeki enerji hiç bitmez, allah bağışlasın
Huysuz bir koca mı aha da bende de var, bende de var
gecmis olsun canim. bi an once iyilesirain insallah.
hastayken spor olmuyo ama istah da olmuyor o yonden iyi
Amin canım sağolasın, ya evet pek yok iştahım.. Çorba ve limoon pul biber karabiber bol bol.. İlaç kullanmayı sevmiyorum. Doğal yollarla halletmeye çalışıyorum.
Naptın ya rakibem bugüne dengelersin kuzum sıkma kendini bu kadar..
Bu hafta tartıda buluşalım güzel sonuçlar alalım

Kızz mandalina suyunu sıkarım senin haaa sapıtmak yok zoppayı yirsin gelirim sıhhıyeye
Hem Dukan bisküvisi yeme içinde tatlandırıcı var edebinle hurmanı ye geç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…