- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
Nabersiniz kızlar
10.30
2yumurta 1dilim ekmek
Domates salatalık
14.30
1büyük kase mercimek salatası
17.30
1avuç badem fındık süt ile
21.30
1kase tarhana
1acı biber turşu
Saçma bi menü olsun moralimi bozmıcam o zaman yemeye sarıyom zamanla alışcam olımlu düşüncem
Oğlanon totişinde bi kısım kurt peşinde Koşturmaktan yemek yiyemedim akşam geç oldu
Bugün anndme geldim kalmaya aynı mahalledeyiz de onlar noemalde köyde duruyo kış için geldiler yarın işlerimiz var eşim de işde olunca akşamdan geldim
Afiyet olsun tatlım, çorba geç olmuş ama sende geç uyuyorsun anladığım kadarıyla. Moralini bozacak hiç birşey yok tatlımNabersiniz kızlar
10.30
2yumurta 1dilim ekmek
Domates salatalık
14.30
1büyük kase mercimek salatası
17.30
1avuç badem fındık süt ile
21.30
1kase tarhana
1acı biber turşu
Saçma bi menü olsun moralimi bozmıcam o zaman yemeye sarıyom zamanla alışcam olımlu düşüncem
Oğlanon totişinde bi kısım kurt peşinde Koşturmaktan yemek yiyemedim akşam geç oldu
Bugün anndme geldim kalmaya aynı mahalledeyiz de onlar noemalde köyde duruyo kış için geldiler yarın işlerimiz var eşim de işde olunca akşamdan geldim
Vay vay vay vayyy arkaadaşım tebrik ediyorumGünaydın kızlar. Kilo paylaşımı ve hesaplamasını yapayım hemen.
Eki Görüntüle 2564680
Geçen hafta: 73.3
Bu hafta:72.8
Fark:0,5
Yüzde 0,682
Ooooo güzel rakam tebrikleeerAa teşekkr ederm canm uyanamadım hala :)
Tekrar yazaym
Geçen hafta 68.1
Bu hafta 67.5
Fark 0.6
Yüzde 0.88
Tatlım olsun en azından zararında da olmadı takıma, haftasonunda dengeledin mi haftaya cumaya şahanesin
dambillar onemli canim en azindan 1 kiloluk fln al mutlaka.Merak etmektehim bigün deniycem tabi ağıelık yok yerine bişeyler uydururuk bi deneyeyim
guzel tebriklerGünaydın kızlar. Kilo paylaşımı ve hesaplamasını yapayım hemen.
Eki Görüntüle 2564680
Geçen hafta: 73.3
Bu hafta:72.8
Fark:0,5
Yüzde 0,682
cok guzel canim. sagol erkenden yazdigin icin :)Aa teşekkr ederm canm uyanamadım hala :)
Tekrar yazaym
Geçen hafta 68.1
Bu hafta 67.5
Fark 0.6
Yüzde 0.88
sabit gelince takima hayrin olmamis olmuyor sadece ortalama uye sayisina gore bolundugu icin zararin da oluyor canim lutfen bu haftasonu hic kacamak yapma. cok guzel bir yuzdeyle gelebilirsin sen
guzel canim :) sporla gittigi icin sekilli gidiyordur oEveeet geldik o malum zamana
Geçen hafta: 72,8
Bu hafta: 72,3
Fark: 0,5
Yüzde: 0,69
Bence bir kaç güne regli olacak olmama rağmen güzel bir rakamla geldiğimi düşünüyorum
Ya zaten kimse bana 70 göründüğümü söylemiyor, böyle söylemler olunca daha da motive oluyorumguzel canim :) sporla gittigi icin sekilli gidiyordur o
Nasılmış bacaklarınYa zaten kimse bana 70 göründüğümü söylemiyor, böyle söylemler olunca daha da motive oluyorum
Tek bir sorumun var vücudumda o da bacaklarım, inşallah onlarda düzene girecek.
Şüşman bacaklarım, eti de çok sıkı değilNasılmış bacakların
Eneeee kediiii ne ettiin yahu?Ben de kilo bildirem zalımSismaniye dan azar yemeyem
Geçen hafta 62.8
Bu hafta 63
Gelenn +200
Sıradaki zoppalar kedü için gelebülü
her uye mezumiyeti tadacak kedi baki kalacakBen de kilo bildirem zalımSismaniye dan azar yemeyem
Geçen hafta 62.8
Bu hafta 63
Gelenn +200
Sıradaki zoppalar kedü için gelebülü
Hafta sonu anamdaydım zalım şişko anamŞüşman bacaklarım, eti de çok sıkı değil
Ama kollar ve sırt üf anam üf
Eneeee kediiii ne ettiin yahu?
Neden böyle olduuu guzum
Hee vallah hala daha eylül kilomdayım aylar geçti içimdeki şişko kedi doymadıher uye mezumiyeti tadacak kedi baki kalacak
nedyim
Ben anneme söylüyorum güzel yemek varsa beni çağırmaHafta sonu anamdaydım zalım şişko anam
Göbek nasıl göbek bana göbekten haber verin i heyt göbek modundayım benim de göbeeem arşa çıkuyür
Aynen benimde öyle 55 kiloyken bile 1 bardak su içeyim, hemen 3 aylık hamile göbeğiHafta sonu anamdaydım zalım şişko anam
Göbek nasıl göbek bana göbekten haber verin i heyt göbek modundayım benim de göbeeem arşa çıkuyür
Elma tipli misin sen de canım ?Aynen benimde öyle 55 kiloyken bile 1 bardak su içeyim, hemen 3 aylık hamile göbeği
dambillar onemli canim en azindan 1 kiloluk fln al mutlaka.
guzel tebrikler
cok guzel canim. sagol erkenden yazdigin icin :)
sabit gelince takima hayrin olmamis olmuyor sadece ortalama uye sayisina gore bolundugu icin zararin da oluyor canim lutfen bu haftasonu hic kacamak yapma. cok guzel bir yuzdeyle gelebilirsin sen
Elma tipli misin sen de canım ?
Yağ oranını azaltıp kas artırmamız lazım kardiyo öneriliyor aslında ama ben kim kardiyo kim göbekli yaşamayı da istemiyorum işe başlayana kadar bi hal çaresine bakmam lazım
Ben anneme söylüyorum güzel yemek varsa beni çağırma
Ah bu analar Allah başlarımızdan eksik etmesinVar ise aramızda annesini kaybeden de Allah annelerinin mekanını cennet eylesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?