Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Afiyet olsun günü çok iyi kurtarmışsın , gün ortamında kendini kaybetmemişsinBöyle bir ortamda ben dikkat edemezdim

Afiyet olsun tatlım, çorba geç olmuş ama sende geç uyuyorsun anladığım kadarıyla. Moralini bozacak hiç birşey yok tatlım
Günaydın kızlar. Kilo paylaşımı ve hesaplamasını yapayım hemen.
Eki Görüntüle 2564680
Geçen hafta: 73.3
Bu hafta:72.8
Fark:0,5
Yüzde 0,682
Vay vay vay vayyy arkaadaşım tebrik ediyorum
Aa teşekkr ederm canm uyanamadım hala :)
Tekrar yazaym

Geçen hafta 68.1
Bu hafta 67.5
Fark 0.6
Yüzde 0.88
Ooooo güzel rakam tebrikleeer
Ben sabitim ne yazık ki Bu hafta takıma bir hayrım olmadı maalesef çok üzgünüm
sahgull Hepfitim haftaya güzel bir başlangıç için haftasonunu iyi değerlendireceğim
Tatlım olsun en azından zararında da olmadı takıma, haftasonunda dengeledin mi haftaya cumaya şahanesin

Merak etmektehim bigün deniycem tabi ağıelık yok yerine bişeyler uydururuk bi deneyeyim
dambillar onemli canim en azindan 1 kiloluk fln al mutlaka.
Günaydın kızlar. Kilo paylaşımı ve hesaplamasını yapayım hemen.
Eki Görüntüle 2564680
Geçen hafta: 73.3
Bu hafta:72.8
Fark:0,5
Yüzde 0,682
guzel tebrikler
Aa teşekkr ederm canm uyanamadım hala :)
Tekrar yazaym

Geçen hafta 68.1
Bu hafta 67.5
Fark 0.6
Yüzde 0.88
cok guzel canim. sagol erkenden yazdigin icin :)
Ben sabitim ne yazık ki Bu hafta takıma bir hayrım olmadı maalesef çok üzgünüm
sahgull Hepfitim haftaya güzel bir başlangıç için haftasonunu iyi değerlendireceğim
sabit gelince takima hayrin olmamis olmuyor sadece ortalama uye sayisina gore bolundugu icin zararin da oluyor canim lutfen bu haftasonu hic kacamak yapma. cok guzel bir yuzdeyle gelebilirsin sen

13.12.2019 Menü

Sabah (06:15
)
1 dilim kızarmış ev ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 KK peynir
Domates, salatalık

Ara (10:00)
Sade Türk Kahvesi
2 Adet Günkurusu

Öğle (12:30)
4 adet ızgara köfte
3 yk bulgur pilavı
1/2 kase yoğurt

Ara (15:00)
Yeşil çay

Spor Öncesi (18:30)
1 küçük tarçınlı muz

Spor Sonrası (20:30)
1 kase yoğurt (Limon, pul biber, zerdeçal)

Su: 2,5 litre sahgull Hepfitim
Spor: Malumunuz aylık olan programım Lusi

Şüşman bacaklarım, eti de çok sıkı değil
Ama kollar ve sırt üf anam üf

Eneeee kediiii ne ettiin yahu?
Neden böyle olduuu guzum
Hafta sonu anamdaydım zalım şişko anam
Göbek nasıl göbek bana göbekten haber verin i heyt göbek modundayım benim de göbeeem arşa çıkuyür

Göbek nasıl göbek bana göbekten haber verin i heyt göbek modundayım benim de göbeeem arşa çıkuyür
Ben anneme söylüyorum güzel yemek varsa beni çağırma
Ah bu analar Allah başlarımızdan eksik etmesin Var ise aramızda annesini kaybeden de Allah annelerinin mekanını cennet eylesin..

Aynen benimde öyle 55 kiloyken bile 1 bardak su içeyim, hemen 3 aylık hamile göbeği

Bu arada sabah 9. 30-10.00 arası kahvaltımı yaptım.

150 gr kadar mantar ile 1 yumurtalı omlet
60 gr hindi füme
60 gr beyaz peynir
Bir kaç tutam maydonoz
8 zeytin
Yarım avuç kadar badem.
Yaz yaz bitmedi, iyi yemişim bu sabah

Aynen benimde öyle 55 kiloyken bile 1 bardak su içeyim, hemen 3 aylık hamile göbeği
Elma tipli misin sen de canım ?
Yağ oranını azaltıp kas artırmamız lazım kardiyo öneriliyor aslında ama ben kim kardiyo kim göbekli yaşamayı da istemiyorum işe başlayana kadar bi hal çaresine bakmam lazım

Anladım canım çok üzgünüm ama hafta içi kaçamak yapmadım, yemekhanede çıkan makarna ve pilavları almıyorum bile inan aldığım zamanda yarım tabak alıp hepsini yemiyorum. Yemekçi aplamız bizi tanıdı sırada görünce tabakları yarım dolduruyor. .. Haftasonu daha çok dikkat edeceğim inşallah.

Plank denedin mi benim hamur gb göbeğimi bile toparladı canım

Ben anneme söylüyorum güzel yemek varsa beni çağırma
Ah bu analar Allah başlarımızdan eksik etmesin Var ise aramızda annesini kaybeden de Allah annelerinin mekanını cennet eylesin..

Aminnn . Allah razı olsun hepsinden, annem beni büyüttü yetiştirdi şimdi kızıma bakıyor.Sabahları erkenden geliyor kızımı okula bırakıyor hiç of puf demeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…