Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Göbek ölçünü aldın mı kaç cm sin ?

hande_buse tatlim genel olarak menuler güzel
Acaba spor olmayinca dünkü yedigin patates mi siskinlik yapti onu düşündüm sadece

Yaparız ben bu haftasonu bir hasta olayım, cumaya hiiiç birşeycik kalmaz
Slm hatunlar bu arada
Hoşgeldiiiin tatlım
Fazlasıyla vericem canım. Haftaya cuma 71 leri görmem lazım. 4 gündür gece yemem de yok, 16 ya tamamlayamasam bile 15 saat aç da kalıyorum. Kesin vericem kesin
Oooo 4 gün büyük başarı, hey maşallah devamı da gelsin inşallaah
Kediciklere döndüm bende hahaha
Laa nerdesin Sismaniye nörün gülüm kendine güveniyorsan ağlamayacaksan var mısın yarışa
Cumaya kadar en çok kim eriyecek kim kimi geçecek
Ben güveniyorum bacım yok mu karşıma geçecek

Hosbulduk kuzumm
Nasil gidiyor
İzmir'de hava kapalı yağmur çamur ortalık, tam film açıp yayılıp izlemelik ama yemezler
Mesainin bitmesini bekliyorum, yallah tazyik spora böyle koşuşturmaca işte.. Senin nasıl gidiyor tatlım pek görünmüyorsun? Her şey yolundadır umarım

Vay vay süper
Ya bu aralar kendimi her konuda ihmal ediyorum
Havalar mi yildiz mi venüs mu her ne karin agrisiysa inadına miskinim
Suan çocukları uyutma cabasinda olunca sıkıntıdan kostum buraya
Ilham yok bende suara yavv bilmem nedendir

Laa nerdesin Sismaniye nörün gülüm kendine güveniyorsan ağlamayacaksan var mısın yarışa
Cumaya kadar en çok kim eriyecek kim kimi geçecek
oooooo
meydan okuma
alirim bi dal.
ozledim senle yarismayi eski gunlerdeki gibi. ama 3 gun sonra pes etmek yok hukmen galip sayilirim bak
ayrica yenersem durum mesajini pisi pisi kopatim beni yendi bitirdi yapacak misin

senin kilon SekerMandalinasi na denk.
oku meydanini kabul eder belki

oooooo
meydan okuma
alirim bi dal.
ozledim senle yarismayi eski gunlerdeki gibi. ama 3 gun sonra pes etmek yok hukmen galip sayilirim bak
ayrica yenersem durum mesajini pisi pisi kopatim beni yendi bitirdi yapacak misin
Vayy babooo nerede görülmüş kedinin yarışmadn çekildiği töbeler töbesi insan şunu demeye korkar yürek yidin zaar
Beni yenebileceğin ihtimalini kendinde görüp yazı bile düşünmüşün helal olsun ama bence sen kedinin sana yazdırcağı profil mesajından kork bi zalımlık yapabülürüm coming soon beybisu

12.12 - 14.12.2019 arasında hep iyi düşünmemiz gerekiyormuş, düşündüklerimiz gelecekteki 10 yılı etkileyeceğini söylediler astrologlar
Miskinim deme güzel enerjiler yay etrafına ki her şey güzel olsun tatlış
senin kilon SekerMandalinasi na denk.
oku meydanini kabul eder belki
Yaaa ben bi kere dedim SekerMandalinasi rakibem ol diye ama action göremedim

Ben seni istanbul gibi düşünmüşüm hep

Düşünce için değişik bi stil var mı yav oturup akşama ne pişirsem stilinde mi düşünücez nasıl düşüncez şimdi heyecanlandım

bu hafta biraz azimli.gibi geldi bana
olmadi D Dildev var.
sari kart sildirmek isteyen hande_buse var

eeeeee gorunen koy kilavuz istemez
zaten profil mesajin 21/1 de kaldi. bi hafta reklamimi alsan bi eksigin olmaz

Kuzum sende öyle bi zamanda demiştin ki, o haftam baya yıkık geçmişti. Hadi kapışalım bu hafta. Bakalım en çok gramı kim verecek

Ben seni istanbul gibi düşünmüşüm hep
İstanbul benden büyük onla başa çıkamam
Sezen Aksu - İzmir'in Kızları şarkısı benden hepinize gelsin
Düşünce için değişik bi stil var mı yav oturup akşama ne pişirsem stilinde mi düşünücez nasıl düşüncez şimdi heyecanlandım
Her şeyi düşün ama olumsuz düşünmeyecekmişsin
Olumlu olumlu olumlu
Kuzum sende öyle bi zamanda demiştin ki, o haftam baya yıkık geçmişti. Hadi kapışalım bu hafta. Bakalım en çok gramı kim verecek
E hadi o zamaaaaaan rakibem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…