Göbek ölçünü aldın mı kaç cm sin ?Sanırım elma tipliyim evet. Sevdiğim tek özelliği orantılı kilo almam, basen, bel, kalçam orantısız artmıyor. Aslında internette inanılmaz kardiyo ve ağırlık antrenmanları var. Ama akşam çocukla beraber pilim bittiği için vakit ayırıp yapamıyorum. Gerçi dambılları kucaklamanın vakti geldi, 100 kilodan 73 e düşünce kollar bayrak gibi dalgalanıyorbirde aklıma geldi, karın için yatmadan önce yoğurt ve baharatlı karışımlar öneriyorlar, onu da araştırmak lazım
Aboooow kedi atağa kalktı kaplan olma yolundasın bravooooLaa nerdesinSismaniye nörün gülüm kendine güveniyorsan ağlamayacaksan var mısın yarışa
Cumaya kadar en çok kim eriyecek kim kimi geçecek
Yaparız ben bu haftasonu bir hasta olayım, cumaya hiiiç birşeycik kalmazEki Görüntüle 2564792
@Canim cocuklarim @Luteb03hande_buse SekerMandalinasi D Dildev herderdedeva
Son 1 hafta hepimizin de son verilmesi gereken kilosu basarilabilir durumda kizlar :)
@Dildev basarmis bile :) darisi basimiza
Hoşgeldiiiin tatlımSlm hatunlar bu arada
Oooo 4 gün büyük başarı, hey maşallah devamı da gelsin inşallaahFazlasıyla vericem canım. Haftaya cuma 71 leri görmem lazım. 4 gündür gece yemem de yok, 16 ya tamamlayamasam bile 15 saat aç da kalıyorum. Kesin vericem kesin
Ben güveniyorum bacım yok mu karşıma geçecekLaa nerdesinSismaniye nörün gülüm kendine güveniyorsan ağlamayacaksan var mısın yarışa
Hosbulduk kuzummYaparız ben bu haftasonu bir hasta olayım, cumaya hiiiç birşeycik kalmaz
Hoşgeldiiiin tatlım
Oooo 4 gün büyük başarı, hey maşallah devamı da gelsin inşallaah
Kediciklere döndüm bende hahaha
İzmir'de hava kapalı yağmur çamur ortalık, tam film açıp yayılıp izlemelik ama yemezlerHosbulduk kuzumm
Nasil gidiyor
Vay vay süperİzmir'de hava kapalı yağmur çamur ortalık, tam film açıp yayılıp izlemelik ama yemezler
Mesainin bitmesini bekliyorum, yallah tazyik spora böyle koşuşturmaca işte.. Senin nasıl gidiyor tatlım pek görünmüyorsun? Her şey yolundadır umarım
ooooooLaa nerdesinSismaniye nörün gülüm kendine güveniyorsan ağlamayacaksan var mısın yarışa
senin kilonYaparız ben bu haftasonu bir hasta olayım, cumaya hiiiç birşeycik kalmaz
Hoşgeldiiiin tatlım
Oooo 4 gün büyük başarı, hey maşallah devamı da gelsin inşallaah
Kediciklere döndüm bende hahaha
Ben güveniyorum bacım yok mu karşıma geçecek
Vayy babooo nerede görülmüş kedinin yarışmadn çekildiği töbeler töbesi insan şunu demeye korkar yürek yidin zaaroooooo
meydan okuma
alirim bi dal.
ozledim senle yarismayi eski gunlerdeki gibi. ama 3 gun sonra pes etmek yok hukmen galip sayilirim bak
ayrica yenersem durum mesajini pisi pisi kopatim beni yendi bitirdi yapacak misin
12.12 - 14.12.2019 arasında hep iyi düşünmemiz gerekiyormuş, düşündüklerimiz gelecekteki 10 yılı etkileyeceğini söylediler astrologlarVay vay süper
Ya bu aralar kendimi her konuda ihmal ediyorum
Havalar mi yildiz mi venüs mu her ne karin agrisiysa inadına miskinim
Suan çocukları uyutma cabasinda olunca sıkıntıdan kostum buraya
Ilham yok bende suara yavv bilmem nedendir
Yaaa ben bi kere dedim
Ben seni istanbul gibi düşünmüşüm hepİzmir'de hava kapalı yağmur çamur ortalık, tam film açıp yayılıp izlemelik ama yemezler
Mesainin bitmesini bekliyorum, yallah tazyik spora böyle koşuşturmaca işte.. Senin nasıl gidiyor tatlım pek görünmüyorsun? Her şey yolundadır umarım
Düşünce için değişik bi stil var mı yav oturup akşama ne pişirsem stilinde mi düşünücez nasıl düşüncez şimdi heyecanlandım12.12 - 14.12.2019 arasında hep iyi düşünmemiz gerekiyormuş, düşündüklerimiz gelecekteki 10 yılı etkileyeceğini söylediler astrologlar
Miskinim deme güzel enerjiler yay etrafına ki her şey güzel olsun tatlış
Yaaa ben bi kere dedimSekerMandalinasi rakibem ol diye ama action göremedim
Bana jaguar hanım diyeceksinizAboooow kedi atağa kalktı kaplan olma yolundasın bravoooo
bu hafta biraz azimli.gibi geldi bana12.12 - 14.12.2019 arasında hep iyi düşünmemiz gerekiyormuş, düşündüklerimiz gelecekteki 10 yılı etkileyeceğini söylediler astrologlar
eeeeee gorunen koy kilavuz istemezVayy babooo nerede görülmüş kedinin yarışmadn çekildiği töbeler töbesi insan şunu demeye korkar yürek yidin zaar
Beni yenebileceğin ihtimalini kendinde görüp yazı bile düşünmüşün helal olsun ama bence sen kedinin sana yazdırcağı profil mesajından kork bi zalımlık yapabülürüm coming soon beybisu
Yok canım almadım. Evde bir mezura bulursam bakarım akşamGöbek ölçünü aldın mı kaç cm sin ?
Kuzum sende öyle bi zamanda demiştin ki, o haftam baya yıkık geçmişti. Hadi kapışalım bu hafta. Bakalım en çok gramı kim verecek12.12 - 14.12.2019 arasında hep iyi düşünmemiz gerekiyormuş, düşündüklerimiz gelecekteki 10 yılı etkileyeceğini söylediler astrologlar
İstanbul benden büyük onla başa çıkamamBen seni istanbul gibi düşünmüşüm hep
Her şeyi düşün ama olumsuz düşünmeyecekmişsinDüşünce için değişik bi stil var mı yav oturup akşama ne pişirsem stilinde mi düşünücez nasıl düşüncez şimdi heyecanlandım
E hadi o zamaaaaaan rakibemKuzum sende öyle bi zamanda demiştin ki, o haftam baya yıkık geçmişti. Hadi kapışalım bu hafta. Bakalım en çok gramı kim verecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?