Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Cuma Günü Menüm

Sabah : 2 dilim küçük su böreği sekersiz çay

Ara :YEŞİL ÇAY

Öğlen : tavuk şiş ızgara +çoban salata 1 bardak Cola :26:

Akşam : bir tabak ıspanak yoğurtlu
2 tane minik kanat

yatmadan 2 dilim karpuz

1 bardak kefir

su 2lt spor Oğlusumla ördeklere ekmek atmaya gittik bol bol yürüdük :)

canım Allah bağışlasın yavrunu...maaşalllah... onlar bizim herşeyimizz...ben birde sunu söylicem canım yanlışım varsa düzelt ..kefir sanırım ayrandan daha kalorili bişeyy ..yanlışmıyımm....

kızlar artık bende menümü suhan22 gibi erkenden vericemm ki hesabım erkenden kapansınn...etkili olacağını düşündüm bu yöntemin ...hayırlısı bakalım..

benim bugun menümm pek iç acıcı değil kalorili seyler ama az yiyorum eskisine nazaarann..haaa birde ben bu sabak 97.600 cıktım tarıda bu da benı cok mutlu etti..su dan kaybetmişimdir ama olsun morelim yerine geliyorr...

sabah -az patates kızarması-3 dilim ekmek -az recel-domates -cay

ara --yarım avuctan az ceviz-yeşik cay

öğle-sabahtan artan patetes vardı yarım kase yemek yapmaya üşenince onu yedim yarım bardak ayran ve 1 dilim ekmekle..

ara-b 2 biskivi arası dondurma..230 kaloriymişş..bunu gece eşim gelince almış ..hadi yiyelim dedi ben yemedim yarına saklıcam dedim..hayret inanmıyorum sana ciddimisin dedi..evet dedim yemedim..aklımda kalmasın kendimi kasıp piskolojım bozulmasın diye yedim..canım cekmemişti..ama cok güzeldi :)

5 tane de küçük balık kraker

akşam--hakkımı doldurduğum için bir sey yemicem sadece 9 gibi cacık yapıcam yine...

su ne kadar olur 1.5-2 olur heralde

sporum yok.ama dışarı cıkıcam coccuklarlar2 saat filan kalırım heralde..parkta.... şimdilik bu kadar ...arkadaşlarr hepinize teşekkür ediyorum..burası bana cok ii geldi..

slm millet nasıl gidiyor haftasonu

ben iyiyim çok şükür
ha bu arada safranes die bir çay sipariş ettim arkadaşım
çay ve dietle 10 kilo vermiş
pztsi geliyor eniycem bakalım

bugünki menüm
sabah kep. ekmkle tost vişne suyu

çay şekersiz

öğle 2 3 kaşık mısır
yarım simit

ara yarım tost

akşam salata 1 yumurta 2 dl ekmek çay yoğurt 3 4 kaşık
pişmaniye :(( kan şekerim düştü :))
su tamam 30 dk yürüyüş...

işte bu benim menüm acaip gaza geldim ramazana kadar 5 kilo vermem lazım
çok mutluyum zayıflayacak olmak bile mutlu ediyorsa zayıflayınca nolur bilmem

slm gülay valla süpersin kısa zamana toparlıyorsun tbrkleerrrr...

benim bu günde fene değildi

sabah 1 kurabiye öğle yağsız kızartma 1 dl ekmek

ara salata 1 dl ekmek

akşam 1 tabak soslu makarna az yağlı karpuz salata

su 3 lt olmuştur yanıyoruz sıcaktan

spor 2 saate yakın yürüyüş alışverişteydim baya tempolu yürüdüm

byyyy...

spor ve su çok güzell ama sabah kahvaltını pek sevmedim. genel olarak bakınca da daha güzel menülerin vardı. aralar da eksik o yüzden :nazar::nazar::nazar: verebiliyorum.
bu arada kurabiye dedin de ben geçen gün 2 tepsi kurabiye yapmıştım şu anda onu bulamıyorum nereye kayboldu ki acaba :44:

ben de artık menü yazmaya başlayabilirim sanırım. bu sıcaklarda kendimi çok halsiz hissediyorum ne yemek yiyesim var ne de hareket edesim...
dün sabah 1 dl karpuz, 1 kk yarım yağlı peynir, 1 dl ekmek
ara: 1 bardak böğürtlen suyu
öğle: domates soslu makarna, 1 limonlu soda
ara: 1 kase meyveli dondurma
akşam: 2 tavuk but, derilerini yemiyorum çok yağlı oluyo diye

2.5 lt su, bütün gün yürüdüğüm için yorgundum spor yapmadım

slm millet nasıl gidiyor haftasonu

ben iyiyim çok şükür
ha bu arada safranes die bir çay sipariş ettim arkadaşım
çay ve dietle 10 kilo vermiş
pztsi geliyor eniycem bakalım

bugünki menüm
sabah kep. ekmkle tost vişne suyu

çay şekersiz

öğle 2 3 kaşık mısır
yarım simit

ara yarım tost

akşam salata 1 yumurta 2 dl ekmek çay yoğurt 3 4 kaşık
pişmaniye :(( kan şekerim düştü :))
su tamam 30 dk yürüyüş...

işte bu benim menüm acaip gaza geldim ramazana kadar 5 kilo vermem lazım
çok mutluyum zayıflayacak olmak bile mutlu ediyorsa zayıflayınca nolur bilmem

pişmaniyeye bişey demiyorum çünkü zaten gün boyu çok az yemişsin bişey olmaz :61:
buna da :nazar::nazar::nazar::nazar: 1 tane ara yaptığın için :34:

pişmaniyeye bişey demiyorum çünkü zaten gün boyu çok az yemişsin bişey olmaz :61:
buna da :nazar::nazar::nazar::nazar: 1 tane ara yaptığın için :34:

tşkler ipekcim malesef bazen ara olmuyor

yoğunluktan sanırım

sen menünü paylaşmıyorsun o yüzden yorumlayamaıyorum
gerçi senin diete bile ihtiyacın yok bence ama :))

gelelim banucanın pazar menüsüne

sabah ve ara yok geç kalktım çünki

öğle 1 kepçe bamya çorbası 1 dl börek 3 4kaşık pilav
et salata 1 dl baklava

ara türk kahvesi çay

akşam 1 dl ekmek peynir karpuz

su 3lt yi geçmiştir

spor yok belki yürürüm birzadan yürürsem yazarım

işte böyle yarın çayım geliyor
yupi çok heyecenlıyım bakalım bnede haftada 1 kilo verebilecekmiyim
çok ümitliyim
bayrama kadar 5 verirsem nefis bir kıyafet alıcam

tşkler ipekcim malesef bazen ara olmuyor

yoğunluktan sanırım

sen menünü paylaşmıyorsun o yüzden yorumlayamaıyorum
gerçi senin diete bile ihtiyacın yok bence ama :))

gelelim banucanın pazar menüsüne

sabah ve ara yok geç kalktım çünki

öğle 1 kepçe bamya çorbası 1 dl börek 3 4kaşık pilav
et salata 1 dl baklava

ara türk kahvesi çay

akşam 1 dl ekmek peynir karpuz

su 3lt yi geçmiştir

spor yok belki yürürüm birzadan yürürsem yazarım

işte böyle yarın çayım geliyor
yupi çok heyecenlıyım bakalım bnede haftada 1 kilo verebilecekmiyim
çok ümitliyim
bayrama kadar 5 verirsem nefis bir kıyafet alıcam

paylaştım ya menümü canım :)

öğle yemeği çok fazla olmuş sabah ve ara da yok. :nazar::nazar: vericem sporunu da yaparsan 3 boncuk :)

ben de bugünümü yaziyim
sabah: 2 tane peynirli sigara böreği
öğle: 1 tavuk but, yarım tabak makarna
ara: 1 lokma tatlısı
akşam: 1 tavuk but, yarım tabak makarna

spor yok, su 3 lt

Son düzenleme:
günaydın kızlar haftasonu giremedim alışveriş yaptım bol bol yeni ciciler aldım kendime haftasonu düğün için elbise aldım günlük kıyafetler falan yakında hiçbiri olmayacak offf of

sabah güzel...öğlende iyi..arada dondurma olmamış ama yapacak bir sey yokk insan nasıl karsı koyabilir ki :) sıcaklar hele bunaltınca...akşamı yemediğin güzel olmuşş..sen akşamları hep hafif geçiriyosun ne güzel özeniyorum vallahi sana....benimde bu akşamım hafif olcak bakalımm..sonunda isyan etmezsemm :69:

sporun,suyunda güzel...ben bugün 3 boncuk:nazar::nazar::nazar: veriyorum..umarım beyenirsin canım..yanlışımm varsa düzeltt olur mu?bu kadar yorumlaya biliyorum anca..daha kendimi düzeltmeden başka arkadaşıma yorum yapmak bana biraz ağır geliyor htam varsa özür dilerimm...

Günaydın canım,
lütfen öyle düşünme ben senin yorumlarını çok önemsiyorum o yüzdende en ince ayrıntısına kadar yazıyorum ve tek tekte ne yazmışsın diye okuyorum o nedenle lütfen bu şekilde devam et çok iyisin hatta bana karşı boncuk konusunda bonkörsün bile diyebilirim.canım benim:))

hafta sou giremedim harap ettim kendimi o nedenle önce unutmadan kendi menülerimi yazayım daha sonra seninkilere bakarım.
cumartesi;
sabah:
1 dilim kepek ekmeği
1 domates
1 biber
çok az tulum peyniri
1 salatalık
3 zeytin
öğlen:
4 yaprak sarması
1 dilim kek
1 parça börek(patatesli)
1 bardak çay(şekersiz)
öğleden sonra:
1 kase yoğurt çorbası
ara:
1 şeyfatali
akşam:
yemek yemedim
1.45 dk yürüdüm ve 7 tane halı yıkadım şuan kollarımı kaldıramıyorum her tarafım ağrıyo çok kötü durumdayım.

pazar menüm:
sabah:
1 dilim kepek ekmeği
sucuk
öğlen:
1 adet şeftali
öğleden sonra:
1 patlıcan 1patates
1/2 soğan
1 biber
1 avuç kadar kuşbaşı (yağsız) bunların hepsini yağsız olarak fırına attım ve onu yedim çok hafif oldu tavsiye ederim
akşam:
yemek yemedim sadece bikaç tane çubuk kraker yedim
ara:
kiraz
bu arada sabah 2 saat yürüdüm
öğleden sonrada kalan 6 halım vardı onları yıkadım akşama kadar artık ölüyorum sandım nasıl yattığımı hatırlamıyorum ve nasıl kalkabildiğimide:(((

benimm bugun kü menümm peki ii değil ama benim normal beslenme şeklime göre azz..daha güzell olacakk ama...inş..

sabah domate-peynir-4-5 zeytin..acık cayy--3 dilim ekmek

ara 1 fincan yeşil cay -1kaç tane cevizz .... be bunları yedikten 5-10 dk. sonra neden bilmiyorumm elim ayagım titremeye başladı..bayılcak gibi oldumm.
karnım ac değildi ama sanırım sabah az yedimm ondan oldu diyorumm...

bende hemen 3-4- zeytin az reçel- 1 lokma ekmek yedimm ondan sonra düzeldimm..onuda yemezdim ama dışarı cıkıyodum..bayılırım diye korktum..

öğlen-dışarda olduğum için 1 kıymalı pide ve ayran yedimm..normalde ben 3 tane yiyorum bugun bende hayret ettim ...doydumm...

ara-- soda 1 şişe

akşam da yemedim --nedendir bilemiyorumm 1 pide bna cok geldi..sureklı su içtim

ama 10.30 da dayanamadımm 1 kase cacık yedimm..ben birde emziriorum kızlar 1.5 yasında oğlum var .. sütüm gitsin istemiyorum.

daha kötü bişeyler yemeyeyim diye cacık yedimm...

su heralde 1.5- 2 litre olmuşturr..
spora gelince daha başlayamadımm ama bugun 2.5 saatim dışarda gectialışveriş ve cocuklarla parka gittim..işe yarar heralde hiç yoktan iidirr..

gülaycım bakalım sen neler yapmışın hafta sonu:))
sabah,çok güzel bi kahvaltı olmuş bak zeytini azatmışın neydi o öyle bi sürü zeytin yiyodun kutluyorum seni ekmekte 3 dilime inmiş süpersin :nazar: değmesin sana :34:
öğlen,çok çok güzel harika buna yapacak yorum yok sadece:nazar: verilir başka bişey sölenmez:)
aranda çok iyi sıcakta bol bol soda iç ama sade olsun onada bir :nazar:
şu sabah kahvaltısından sonra yediklerin olmamış ama yavaş yavaş tabi dikkat et bundan sonra :20:
akşamda hafif yemişin cacık çok güzel ama saati pek olmamış canımya akşam 7 den sonra yemek yememye çalış senin için daha iyi olur ayrıca bebişin varmış ben bu konuyu dr sormuştum benimde 2 çocuğum var tabi büyüdü şimdi benimkiler ama emzirdiğim dönemde en çok bunu merak ediyodum az yersem süt azalırı diye dr bana şey demişti sütün büyük bir kısmı sudan oluşuyomuş o nedende bol bol sıvı alman gerekiyor bunun tatlıyla falan ilgisi yok dedi tatlı yemenin tek nedeni tatlıdan sonra bol bol su içmek başka bi espirisi yok yani o yüzden bol sıvı alırsan sütünde bi azalma olmaz canım korkma.
sana bu menün için :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: veriyorum aslında 3 vericektim ama son boncuk azmin için çok iyi gidiyosun devam et böyle:))))

kızlar artık bende menümü suhan22 gibi erkenden vericemm ki hesabım erkenden kapansınn...etkili olacağını düşündüm bu yöntemin ...hayırlısı bakalım..

benim bugun menümm pek iç acıcı değil kalorili seyler ama az yiyorum eskisine nazaarann..haaa birde ben bu sabak 97.600 cıktım tarıda bu da benı cok mutlu etti..su dan kaybetmişimdir ama olsun morelim yerine geliyorr...

sabah -az patates kızarması-3 dilim ekmek -az recel-domates -cay

ara --yarım avuctan az ceviz-yeşik cay

öğle-sabahtan artan patetes vardı yarım kase yemek yapmaya üşenince onu yedim yarım bardak ayran ve 1 dilim ekmekle..

ara-b 2 biskivi arası dondurma..230 kaloriymişş..bunu gece eşim gelince almış ..hadi yiyelim dedi ben yemedim yarına saklıcam dedim..hayret inanmıyorum sana ciddimisin dedi..evet dedim yemedim..aklımda kalmasın kendimi kasıp piskolojım bozulmasın diye yedim..canım cekmemişti..ama cok güzeldi :)

5 tane de küçük balık kraker

akşam--hakkımı doldurduğum için bir sey yemicem sadece 9 gibi cacık yapıcam yine...

su ne kadar olur 1.5-2 olur heralde

sporum yok.ama dışarı cıkıcam coccuklarlar2 saat filan kalırım heralde..parkta.... şimdilik bu kadar ...arkadaşlarr hepinize teşekkür ediyorum..burası bana cok ii geldi..

sabahtan başlıyalım,artık şu kızartmayı yavaş yavaş hayatından çıkartsan nasıl olur gülaycım :47:
öğlende patates var çok kötü ama ayran iyi
aran fena sayılmaz dondurma biraz fazla kalorili ama olsun en azından akşam yememişin bak gelişme var çok iyi
akşamda hafif olmuş cacık yiycekmişin ama gene saati çok geç biraz daha erken yemeye çalışırsan senin için süper olur çok acıkırsan meyve falan ye oyalar seni şimdi yaz bi sürü meyve var bu konuda sıkıntıda çekmessin mesela salatalık ye bak şimdi aklıma geldi çok iyi tok tutuyo.
üzgünüm gülaycım sana bu menüyle :nazar: :nazar: boncuk veriyorum kızartmaların olmasaydı iyi bir menü olacakmış.

Benden bu kadar gülaycım umarım iyi yorum yapabilmişimdir menülerine bu günkü menümü öğleden sonra yazarım sana öğlen ne yiyceme karar veremedim daha ona göre yazıcam :79:

hafta sou giremedim harap ettim kendimi o nedenle önce unutmadan kendi menülerimi yazayım daha sonra seninkilere bakarım.
cumartesi;
sabah:
1 dilim kepek ekmeği
1 domates
1 biber
çok az tulum peyniri
1 salatalık
3 zeytin
öğlen:
4 yaprak sarması
1 dilim kek
1 parça börek(patatesli)
1 bardak çay(şekersiz)
öğleden sonra:
1 kase yoğurt çorbası
ara:
1 şeyfatali
akşam:
yemek yemedim
1.45 dk yürüdüm ve 7 tane halı yıkadım şuan kollarımı kaldıramıyorum her tarafım ağrıyo çok kötü durumdayım.

sabah cok güzel olmuş canımm..aslında hep böyle yapmamız lazım ama sıcaklara insan bıkıyo yemekten..
öğlende ne güzel herseyden tatmış az yemişssin bende inş. öyle yiyebilirm..herseyden az yemege calışıyorum..birde kalori hesabı yapmaya calışıyorrum..yoksa ben direk diyet moduna giremem..

ara ve meyvede güzel..sporunda güzel canım..hele 7 hakıyı yıkamak diyecek sözüm yok..halı yıkamayı ben hiç sevmiyorum..Allah tan bu halı fimaları cıktı da nfes aldım..ben bekarken annem cok halı yıkatırdı bana.dizlerim parcalanır günlerce acırdı..tövbe ettim ondn.halı yıkamak aklıma gelince dizlerim acı acı sızlıyo vallahi..acısı hala aklımdaa..annemde sağolsun kül kedisi gibi calıştırmış benı.. :)

ben 4 boncuk veriyorum :nazar::nazar::nazar::nazar:

pazar menüm:
sabah:
1 dilim kepek ekmeği
sucuk
öğlen:
1 adet şeftali
öğleden sonra:
1 patlıcan 1patates
1/2 soğan
1 biber
1 avuç kadar kuşbaşı (yağsız) bunların hepsini yağsız olarak fırına attım ve onu yedim çok hafif oldu tavsiye ederim
akşam:
yemek yemedim sadece bikaç tane çubuk kraker yedim
ara:
kiraz
bu arada sabah 2 saat yürüdüm
öğleden sonrada kalan 6 halım vardı onları yıkadım akşama kadar artık ölüyorum sandım nasıl yattığımı hatırlamıyorum ve nasıl kalkabildiğimide:(((

öğle yemeğine bayıldım bende denicemm.ama sanki fıfın boşetine koyarak yapsak daha mı iyi olurr acaba ..bi deneyeyimm..akşamı yememen cok güzel bende artık aksma yemeklerınden korkar oldum.akşamları hafif gecirince sabah tartıda düşük cıkıyorum inanması zorr..benim içinn..yeni keşfettim bende :)

sabah birde yürümüşssün bu yorgunluğa maaşallah sana...ben yine 4 :nazar::nazar::nazar::nazar: veriyorumm :)

gülaycım bakalım sen neler yapmışın hafta sonu:))
sabah,çok güzel bi kahvaltı olmuş bak zeytini azatmışın neydi o öyle bi sürü zeytin yiyodun kutluyorum seni ekmekte 3 dilime inmiş süpersin :nazar: değmesin sana :34:
öğlen,çok çok güzel harika buna yapacak yorum yok sadece:nazar: verilir başka bişey sölenmez:)
aranda çok iyi sıcakta bol bol soda iç ama sade olsun onada bir :nazar:
şu sabah kahvaltısından sonra yediklerin olmamış ama yavaş yavaş tabi dikkat et bundan sonra :20:
akşamda hafif yemişin cacık çok güzel ama saati pek olmamış canımya akşam 7 den sonra yemek yememye çalış senin için daha iyi olur ayrıca bebişin varmış ben bu konuyu dr sormuştum benimde 2 çocuğum var tabi büyüdü şimdi benimkiler ama emzirdiğim dönemde en çok bunu merak ediyodum az yersem süt azalırı diye dr bana şey demişti sütün büyük bir kısmı sudan oluşuyomuş o nedende bol bol sıvı alman gerekiyor bunun tatlıyla falan ilgisi yok dedi tatlı yemenin tek nedeni tatlıdan sonra bol bol su içmek başka bi espirisi yok yani o yüzden bol sıvı alırsan sütünde bi azalma olmaz canım korkma.
sana bu menün için :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: veriyorum aslında 3 vericektim ama son boncuk azmin için çok iyi gidiyosun devam et böyle:))))

canımm cok teşekkür ederimm..bunlar ilk boncuklarımm... :) cok mutlu oldumm....

sabahtan başlıyalım,artık şu kızartmayı yavaş yavaş hayatından çıkartsan nasıl olur gülaycım :47:
öğlende patates var çok kötü ama ayran iyi
aran fena sayılmaz dondurma biraz fazla kalorili ama olsun en azından akşam yememişin bak gelişme var çok iyi
akşamda hafif olmuş cacık yiycekmişin ama gene saati çok geç biraz daha erken yemeye çalışırsan senin için süper olur çok acıkırsan meyve falan ye oyalar seni şimdi yaz bi sürü meyve var bu konuda sıkıntıda çekmessin mesela salatalık ye bak şimdi aklıma geldi çok iyi tok tutuyo.
üzgünüm gülaycım sana bu menüyle :nazar: :nazar: boncuk veriyorum kızartmaların olmasaydı iyi bir menü olacakmış.

evet canımmm haklısın kızartmayı ben cok seviyorum ama asıl eşim cok istiyo diye yapıyorumm.inş.. buda düzelecek...ben daha önce diyetisyen gittim oğlum 1 yaşımdaydı ozaman ban diyetisyen artık sütün azalacak ..zaten bir kaç aya da kesicez emzirmeyi dedi..diyeti ilk gün uygulayınca benım sütüm tamamen gitti tm gün gelmedi..bende diyeti bıraktımm..ben oğlum ne zaman bırakırsa o zamana kadar emzirmeye kararlıyımm.kafama göre kesmicem bebğimi...ondan birazda diyetten korkuyorum..ama su cok etkili doğru ..ben cok suu içince sütüm artıyoo.beni 2 litre günlük kesmiyo..3-4 litre içince sütüm çoğalıı..onuda tv de bi doktor demişti.kilolu ve emziren kiş 3 lt yi geçmeli diyordu..içebildiğim kadar işte bende gayret ediyorum..ama su içmekte bi marifet.. Allahımm sürekli wc desinn... :)

kızlarr ya hergün tartılmak ii değil biliyorumm..ama tutamıyorum kendimi dünden beri moralim cokk ii inş. böle giderr..

sabah tartıldım 96.500 cıktımm inanamadımm..moralim düzeldii..in.şş..yarı yolda bırakmam.kızlarr ben 3-4 yıldır inanın bir mağzaya gidip kıyafet alamadımm olmuyor hiç birsey..lastikli etek giymekten bedenimi bilmiyorum 58 giydim olmadı siz düşününn ka olduğumu..ay bir kurtulsamm su kilolardann..deli gibi alış veriş yapıcamm..bu bayram belki kendime bir seyler alabilirimm ...

pazar günü yediklerimi yazayımm pek düzgün seyler yemedimm..ama cokta değildi eski halime göre..

sabah- domates,peynir ,az recel , 3-4 yeşil zeytin ,cay 2 dilim ekmek

ara soda

öğle karpuz, peynir,yarım haşlanmış patetes..ekmek ymedimm :)

ara-3-4 susamlı cubuk-3 tane hanımeller
1 tane pat.pide ama küçüktü.

akşam yemedim..

5 saat dışarda dolandım anam ağladı alış veriş yaptım.10.00 eve geldimm

dışarda yandım sıcaktan o yüzden 1 kase cacık yedimm birde soda içtimm

suda 2 litre yi gecmiştir heralde..

Back
X