yeni eşleşmelerr
eksik var mı??
banucan - pakize
hatice - gulaydemir
suhan2 - mattika
lifegoeson - krakker
sevgili hatıcee..bakalım bu hafta neler olucakk....umarım yüzümüz gülerr........
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yeni eşleşmelerr
eksik var mı??
banucan - pakize
hatice - gulaydemir
suhan2 - mattika
lifegoeson - krakker
gülaycım nasılsın hafta sonun iyi geçmiş sanırım sadık kalmışın diyete senin adına sevindm canım umarım bu hafta 93-94 arası olursun göreyim seni:)))
slm bu gün kötü geçti bence 12 gibi klaktım ama açolmadığım içinancak 4 gibi
1 kase haşlanmış patates ve 1 yumurta yedim
sonrada akşam 4 5 tane köfte 4 5tana kızarmış patates yedim
1 avuç kabak çekirdeği ve 1 kase puding
suyum tamam ama spor 30 dakika hafif tempolu yürüyüş
hepsi bu saam sapan bir gündü ama hiç açlık hissetmedim hyrsı bakalım...
selam kızlarr..bu sabah tartı 95.100 gösterdi..3 günlük bu yemeye saşmamak lazımm..
neyse ben vazgecmiş değilimm..daha da hırslıyım inş..arada böyle iniş cıkışlar olabilir..yolummm cok uzunn..
bu sabah pateteslerımı haşladımm 5 günde 5 kiloya başlıyorumm..bakalım neler olacakk..gün içinde girip yazıcamm..bende merak ediyorumm...
selam kızlarr..bu sabah tartı 95.100 gösterdi..3 günlük bu yemeye saşmamak lazımm..
neyse ben vazgecmiş değilimm..daha da hırslıyım inş..arada böyle iniş cıkışlar olabilir..yolummm cok uzunn..
bu sabah pateteslerımı haşladımm 5 günde 5 kiloya başlıyorumm..bakalım neler olacakk..gün içinde girip yazıcamm..bende merak ediyorumm...
Benim pazartesi Menüm
Sabah: 2 tane kurabiye
1 tane sossili börek
Öğlen : 2 tane peynirli domatesli tost,1 bardak Kola
Ara : 2 tane kurabiye ,2 dilim karpuz
Akşam : Az katlıcan salatası
1 tane kanat ızgara
3 kaşık melemen
2 dilim kepek ekmeği
Ara: yarım bardak kefir
gece gece gözüme top kek ilişti onuda yedim :26:
su 3 lt sporda yok
canım menün baya bir hamur işi ağırlıklı olmuş
ne desem bilmem ki ancak 3 verebilirim sana
banucan salı
12 gibi 1 kase çorba
ara 1 kase dundurmalı puding
akşam 1 dl peynirli börek 1 bardak meyve suyu
kirazla kapatıcam bu günü
su ve spor tamam
kızlar yarın 4 günlüğüne tatile gidiyorum
int olursa yazarım
ama olurda giremezsem
kilomu bildireyim
sabah 86.200.........
dü 300 gr gitmiş
şimdiden bildirirmi yaptım ona göre
eklemeyi unutmayın beni olurmu
a e olun...
evet kızlar 5 günde 5 kilo hüsranla sonuçlandı..öğleden sonra ianılmaz elim ayagım boşaldı sanki titreneye başladımm...Allahımm..aptallık bende kaç kere denedim böyle seyleri hep aynı oldu..nedense bu sefer başka dedimm..bu diyeti ilk defa duyuştum..kolay gelmişti ama olacak gibi değil benim gibi obez ve emziren birine hiç değilmişş.
kaç yıllık kilalarımdan budar cabuk kurtulamam zaten biliyorumm iştee ama ne diyebirim ki..
fenalasınca cocularım uyuyordu cok korktumm..hemen 2 yumurta kırdım .1 domates doğradım 2 dilim ekmekle yedimm.uzandımm kendime geldimm..lahana diyeti de yaptım ben 2.günün gecesi ölecektim gece yarısı kaltımki nefes alamıyorum titriyorumm..hemen yedimm bişeylerr..yok ya kızlarr birda ha böyle saçma seyler yapmam
en azında 80 kilonun altına düşmeden denememm..ne güzel gidiyordum yavaş ama sağlıklıydı..kilolarımm..haftada 2.5 ayda 10 kilo yapar..biz bu insanların gözü ne kadar aç..
hep fazlasını istiyor..
neyse moralimi bozmadımm ..deneyimlerime yenisini ekledimm :) mutluyumm siz varsınız..mutluyumm..zayıflaya biliyorum başaka bir sağlık sorunum yok..Allah sükür..
5 gün erken zayıflıcama 5 gün gec zayıflarım..birdaha tövbe kimseyede tavsiye etmem..
yediklerimi yazıyorum
sabah öğlene kadar arlarda da patetess.. uzun bir süre patates yemem heralde..
yağda 2 yumurta domates 2 dilim ekmek
akşam 1 ks tarhana corbası
daha sonra belki az karpuz yerimm...
suyu içiyorum 2 litre oldu..birazdan yürüyüşe cıkıcam..
yarında pilatese başlıcam ebru şallıyla..
hersey güzel olaacakk inşş.inanıyorumm..sizlerin desteği inancımı güçlendiriyor sağolun arkadaşlarr... :)
İstersen ben boncuklarım seni canım:))