Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

slm naber
sıcak ve sıkıcı bir gün açlıkta eklenince
en çok da susuzluk

pc de zayıflama die die geziniyorum
kilo verenlerin resimleri acaip motive edici
offffffffff

daraldım valla
bayramdan sonra ciid bir şekilde bir şeyler yapıcam
yardım alıcam
iyi bir dietisyene gidip paraya kıyıcam
olmuyo başka türlü...

bedelini ödeyip karşılığını alıcammm..

spor salonunnada yazılıcam yada yüzme bakalım

2012 ye zayıf giricemmmm...

:65::65::65:
inş. banucumm ...ramazan beni iyice dağıttı.dağılmaya müsaittim zaten..ramazandan sonra toparlıcazz inş. hep birlikte beraberr başarıcaz canım inş. ben buraya
cok inanıyorumm cok güveniyorumm..mattika nın dediği gibi ertelememek lazım hemen bişeyler yapmalı daha az yemeli ve gereksiz kalori almamalı...
inş.. hersey güzel olcak ...

ertelemek yok:20::20:
ramazanda tatlı yağlı vs yemedikten sonra az da olsa veriliyo..
senin kilon fazla bi başlasan hızlı verirsin moralin düzelir..
ertelersen hep kilolu kalırsın

mattika cok hklısın canımm..senın azmıne irade hayranım ..senden öğrenicek cok seyimiz varr hayatımm..iyi ki burdasın canımm :)

ramazan ve hafta sonu canımm mazur görelimm ..bende öyle bir zor zamanda giriyorum ki anlatamam..yıne bir yere davetliyizz..gizliden giriyorum ...geç kaldımm bile.. :))))))))))

Beni niye kimse bi yere davet etmiyo ya bak şimdi çok yalnız hissettim kendimi. Kızlar burdaysanız her evde olan malzemelerle yapılacak bi yemek söyleyebilir misiniz? Alışveriş yapmak istemiyorum ve evde pek bi şey yok. Menemen demeyin hiç sevmem :)

Beni niye kimse bi yere davet etmiyo ya bak şimdi çok yalnız hissettim kendimi. Kızlar burdaysanız her evde olan malzemelerle yapılacak bi yemek söyleyebilir misiniz? Alışveriş yapmak istemiyorum ve evde pek bi şey yok. Menemen demeyin hiç sevmem :)

kıyamam ya bize gel sen en iyisi patatesli yumurta yap canım çok severim küp küp doğrayıp kavuruyorsun üstüne yumurta kırıyorsun

herkese günaydın kızlar nasılsınız
hafta sonu giremedim şehir dışındaydım ufak minik bi kaçamak:))))
neler yedim neler mattikacım senin sözünü dinledim bıraktım kendimi pizzasından tut ekmek arası köftesi mantısı derkeeeennn tabi alışkın olmayan midem infilak etti bozuldu ama genede pişman değilim hepsi güzeldi arada yapmak gerekiyomuş böyle kaçamaklar:26:

herkeze günaydın kötü bir hafta sonu geçirdim dayımlar motor kazası geçirdi ben boğaz enfeksiyonu olsum bu yüzden ipek bildirimde bulunamadım canım kilom 56

Suhan sen nasıl oldun canım?

Gülay kaç tane sigara böreği dedin anlaşıldı sen kilolarından gayet memnunsun zayıflamak asla istemiyorsun :47:

bunun için çabada sarfetmiyorsun çok kızdım çoook

vallaha nasıl yazayım menülerimi zaten okuyuncada şok olucaksınız:77:
cuma akşamı çıktım işten çiğ köfte dürüm yedim arkasındanda 2 tane şekerpere
cumartesi sabah kahvaltısı
patates kızartması,omlet(sucuklu),1 dilim ekmek,zeytin,peynir
öğlen
1 pizza be diet kola yanındada 3 minik parça tavuk
aşam
mantı
ay ben yazarken yoruldum vallaha
pazar kakahvaltı
1 parça ekmek,zeytin,peynir,sucuklu omlet ve meyve suyu
öğlen
ekmek arası hamsi
akşama yemek yemedim ve sahurada kalkamadım bu gün orucum akşama kadar hafta sonu yediklerimi hayal edip teselli bulucam.
bukadar kızlar nasıl ama şok şok şok
heralde bi kaç ay bunla kalırım ben:1:

yanlız şokladığımı düşünüyorum vücudumu umarım işe yarar.
bugün akşamada makarna yemeği düşünüyorum sadece bakalım akşama kadar kararımı değiştirmessem.

herkese günaydın kızlar nasılsınız
hafta sonu giremedim şehir dışındaydım ufak minik bi kaçamak:))))
neler yedim neler mattikacım senin sözünü dinledim bıraktım kendimi pizzasından tut ekmek arası köftesi mantısı derkeeeennn tabi alışkın olmayan midem infilak etti bozuldu ama genede pişman değilim hepsi güzeldi arada yapmak gerekiyomuş böyle kaçamaklar:26:
vur dedik öldürmüşsün sen de suhancım :D
aslında iyi olmuş bünyeni şaşırtırsın böylece.. ama mideni bozmadan ye..
mide rahatsızlandıkca olumsuz psikoloji geliştirir insan yemeklere karşı..
midenin sesini duy.. acıktım dediğini de doydum dediğini de

yanlız şokladığımı düşünüyorum vücudumu umarım işe yarar.
bugün akşamada makarna yemeği düşünüyorum sadece bakalım akşama kadar kararımı değiştirmessem.

akşama sadece şu sadece bu diyosun hep..
hafif bi çorba iç mutlaka önce, mideni rahatlatır oruçtan sonra..
sonra yersin makarnayı

vur dedik öldürmüşsün sen de suhancım :D
aslında iyi olmuş bünyeni şaşırtırsın böylece.. ama mideni bozmadan ye..
mide rahatsızlandıkca olumsuz psikoloji geliştirir insan yemeklere karşı..
midenin sesini duy.. acıktım dediğini de doydum dediğini de

akşama sadece şu sadece bu diyosun hep..
hafif bi çorba iç mutlaka önce, mideni rahatlatır oruçtan sonra..
sonra yersin makarnayı

vallaha haklısın canım vur dedin öldürdüm ben ama iyi oldu boşver :34:
ama bugün mahvoldum ben açlıktan artık midemin resmen sırtıma yapıştığını hissediyorum şuan yazarken bile ellerim titriyo keşke akşam yeseydim nasıl geçicek zaman bilmiyorum
:43:

SA 13 Ekime kadar 15 Kilo vermek istiyor

Bugünkü Menüm:

Sabah: 1 simit
öğlen: 3 Yemek kaşığı pilav 4 yemek kaşığı sebze yemeği :)
Arada: 1 şekerli çörek :(
Akşam: yarım şiş adana kebap (ay 2 tane yememek için zor tuttum kendimi) VE Bolca Salata..

Kızlar Ben yediklerimin yağlarını emen ilaçlar kullansam neoolur? 5 yıl önce kullanmıştım çok memnundum

SA 13 Ekime kadar 15 Kilo vermek istiyor

Bugünkü Menüm:

Sabah: 1 simit
öğlen: 3 Yemek kaşığı pilav 4 yemek kaşığı sebze yemeği :)
Arada: 1 şekerli çörek :(
Akşam: yarım şiş adana kebap (ay 2 tane yememek için zor tuttum kendimi) VE Bolca Salata..

Kızlar Ben yediklerimin yağlarını emen ilaçlar kullansam neoolur? 5 yıl önce kullanmıştım çok memnundum

öyle bi ilaç mı var ilk kez duydum ve hakkında bi şey bilmediğim için yorum yapamam. ama sadece yemeği kısmakla olmaz spor da lazım 15 kiloyu verebilmen için

selammm

yoğun bi haftasonu geçirdik

dün temizlik günüydü halılar silkelendi birden aklıma esti salonun kocaman halısını balkonsa yıkayım dedim ,yıkadım ama çok yoruldum balkon küçük olduğu için çok zor oldu,yıkamaya veriyodum önceden pek temiz gelmiyodu ,sıcak sularla foşur foşur bi yıkadım tertemiz oldu

halı yıkama için pratik bilgileriniz varmı kızlar

salanun 1 ydek halısı daha var bu kurusun onuda yıkıycam

eşim hasta olcaksın daha çok para gitçek diyo ama kendim yıkayınca daha temiz oldu yaww

bugünde 2 küçük halı yıkıycam

hamaratlığım üstümde sormayın

herkeze günaydın kötü bir hafta sonu geçirdim dayımlar motor kazası geçirdi ben boğaz enfeksiyonu olsum bu yüzden ipek bildirimde bulunamadım canım kilom 56

Suhan sen nasıl oldun canım?

Gülay kaç tane sigara böreği dedin anlaşıldı sen kilolarından gayet memnunsun zayıflamak asla istemiyorsun :47:

bunun için çabada sarfetmiyorsun çok kızdım çoook

canım ok geçmiş olsun sana..dayında iyidir umarımm..
yokk banucum cok kararlıyımm bu akşam kendime bir program hazırlıcamm...5 aylık bir süre tanıdım kendime kararlıyımm...sadece ramazan biraz etkili diyorumm....

selammm

yoğun bi haftasonu geçirdik

dün temizlik günüydü halılar silkelendi birden aklıma esti salonun kocaman halısını balkonsa yıkayım dedim ,yıkadım ama çok yoruldum balkon küçük olduğu için çok zor oldu,yıkamaya veriyodum önceden pek temiz gelmiyodu ,sıcak sularla foşur foşur bi yıkadım tertemiz oldu

halı yıkama için pratik bilgileriniz varmı kızlar

salanun 1 ydek halısı daha var bu kurusun onuda yıkıycam

eşim hasta olcaksın daha çok para gitçek diyo ama kendim yıkayınca daha temiz oldu yaww

bugünde 2 küçük halı yıkıycam

hamaratlığım üstümde sormayın

benim eşimde hastalanınca daha cok para gidiyo diye bana ağır iş yaptırmıyoo..ama dinleyen kimm? peki işleri yapacak kim? ..sanki sihirli deynek var elimizde...sihirli oklava mı desek acaba :52:

kızlar ben bugun oruçlu değilim sütüm azalıyo...o yüzden 1 gün tutup 1 gün tutmicamm..oğlum suan 19 aylık gerek yok diyor cevremdekiler ama ben kendi ne kadar emerse emzirmye kararlıyım..zaten ayette de süt hakkı bebeğin 30 aydır diyor.haksız yere sütten kesmem doğru değil diye düşünüyorum..oğlum heersyeden fazlasıyla yiyor..ek gıdanın alasını alıyo ama emmeden de vaz gecmiyo doyana kadar emiyoo..ne yapıcam ben kesemem ki..bazıları bunu neden anlamıyoo onuda anlamıs değilim..

Back
X