Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

slm kızlarr

benim bayramım evde pijamalarla ogrenci tadında geçiyor... kalabalıkları pek sevmedigim icin dogrusu tuhaf karsilamıyorum. bazen uzuluyorum, ama olsun. en azından tatlı yiycek bi yer yok. benim de her gunum kendi halimde...:68:

bugunkü menum:

sabah kahvaltısı: bir tabakta dördü bi arada (domates+salatalık+kavun+karpuz) yedim... bir kibrti kutusu peynir ve bir bardak limonata eşliğinde...

öğle yemeği: büyükçe bi tabak zeytinyağlı barbunya

akşam yemeği: bi dilim kavun, bi bardak güllü yeşil çay, bi paket buzlu dondurma(gökkuşağı)

bugun daha bi litre su içtim. yatana kadar iki buçuk litre olur... bi kaç bardak bitki çayı içcem inşaallah...

işte boyle...

bi de sporumu ve tracy andersonı ihmal etmiyorum... tabi bi de aşığım en güzeli... daha da güzeli aşık olduğum adam da bana aşık...:69: isteyen herkese dengini nasip etsin Allah... :54:

ay yayyy yaaayyy, bitti kızlar ama ben de bittim... o nası bi videodur ya... hareketler kolay gorunuyo ama yok boyle bise... cok yoruldum, coookkk... ama tam ihtiyacım olan video kesinlikle... :64:
suppersin kaptaaannnn:54:
ben bu videoyu duzenli uygularsam bir aya mezunum inşallah hanımlar:66:
ay ellerim titriyo, bi dinginlik bastırdı anlatamam, butun kaslarımı ayrı ayrı hissediyorum, olcak ya bu iş, evet evet supper olcak :64:

ilk bayram tebriği benden gelsin... :46:

:64:İYİ BAYRAMLAAAAARRRR

Hahahah aynen benim de her yerimden terler akıyo bacaklarım falan titriyo bi süre ama sürekli yapınca alışırız :)) bi de bence post pregnancy ve mat videolarını aynı gün yapma. cardio+mat yada cardio+post pregnancy yap. hepsini birden yapsan bayılır kalırsın allah korusun :50: ben 1 gün mat bi gün post yapmayı düşünüyorum. ama sadece düşünüyorum yani bi türlü uygulayamadım :60:

Bayramda tatildeyiz canlarım bildirim yapmıyoruz ama Pazartesiden itibaren yeni kurallarımı uyguluyorum, az paylaşım yapana bay bayyy ona göre. Sonra ben duymadım demeyin :)) Artık bayramdı, ramazandı gibi bahaneler de yok toparlanmamız lazımm diğer takımlar uçuyo gidiyo :19:

Bayramda tatildeyiz canlarım bildirim yapmıyoruz ama Pazartesiden itibaren yeni kurallarımı uyguluyorum, az paylaşım yapana bay bayyy ona göre. Sonra ben duymadım demeyin :)) Artık bayramdı, ramazandı gibi bahaneler de yok toparlanmamız lazımm diğer takımlar uçuyo gidiyo :19:

vallaha sana katılıyorum ipekcim bencede artık silkelenip kendimize gelsek çok iyi olacak bu bayram güzelde kendi adıma sölüyorum beni duman etti vallaha doğru dürüst yemek yemediğim halde kendimi şiş hissediyorum gittiğin her yerde nezaketen bi parçada olsa tatlı yemek zorunda kalıyosun buda insanı alt üst ediyo pazartesi çabuk gelsede artık normale dönsek:)))
tartılmak istemiyorum vallaha şu aralar korkuyorum bi felaketle burun buruna gelcem diye:)))
sizde durumlar ne arkadaşlar??

Hahahah aynen benim de her yerimden terler akıyo bacaklarım falan titriyo bi süre ama sürekli yapınca alışırız :)) bi de bence post pregnancy ve mat videolarını aynı gün yapma. cardio+mat yada cardio+post pregnancy yap. hepsini birden yapsan bayılır kalırsın allah korusun :50: ben 1 gün mat bi gün post yapmayı düşünüyorum. ama sadece düşünüyorum yani bi türlü uygulayamadım :60:

yaa canım cardio dansa başlayanlar için, post pregnancy de hamilelik sonrası olduğu için ben sadece mat yapıyodum... 6 haftada, haftada 6 kez yapınca vucutta gözle görülür değişiklikler olcak diyo tracy videoda... acaba ben de diğer videoları yapsam mı? post pregnancy değil de dans cardio neden olmasın aslında... du şimdi başlıyım, bitince yazarım buraya, ellerim titreye titreye... aman sonuç güzel olsun da... bu arada benim vucudum bildiğiniz lımbırdaktı ve daha 3 gundur yapıyorum, ben baya toparlandığımı hissediyorum:66:
bence herkes bu videoyu denemeli
spordan sonra görüşürüüüüz:8:

sporumu yaptım, ama ne yoruldum ya...

yanlış anlamışım galiba, haftada beş ya da altı kez diyo, hafta sayısı vermemiş... bi de cardioyu da birlikte yapın diyo ama banane ki break dance figurlerinden,hiç de sevmem:63:

ben mat'im le mutluyum, zaten ancak gucum yetiyo, yetişemiyorum kadına soluklanayım derken... ama güzel haber, onceden sadece bir hareketi 10 kez tekrarlayabiliyordum, artık 15 kez:66:

bugunkü menüm şöyleydi bu arada:

kahvaltı: 2 haşlanmış küçük yumurta+bir domates+bir salatalık+minik bir peynir
ikindi yemeği(kahvaltıyı geç yapınca menulerimi birleştirmek zorunda kaldım): fırında minicik bir tavuk(iki ısırık)+ yine fırında orta boy patates+ fırında sarımsak ve soğan salatası( doğal antibiotik almak zorundayım,evet tadı pek hoş değil bu salatanın,denemeyin bence)

ara öğün olarak iki fincan orta şekerli Türk kahvesi içtim ve spor yapmadan önce başım donmesin diye meyveli yoğurt yedim... şimdi canım bi fincan güllü yeşil çay istiyo,mizah dergisinin yanına şahane gider:68:... bi de bugun 2 lt su içtim.

bu kadaaaar:42:

bayramda kilo alan ya da oyle hisseden kızlaaar:64:
merak etmeyin, burda hep birlikte vercez fazlalıklarımızı, hadi bekliyorum artık sahalaraaaaa:66:

yaa canım cardio dansa başlayanlar için, post pregnancy de hamilelik sonrası olduğu için ben sadece mat yapıyodum... 6 haftada, haftada 6 kez yapınca vucutta gözle görülür değişiklikler olcak diyo tracy videoda... acaba ben de diğer videoları yapsam mı? post pregnancy değil de dans cardio neden olmasın aslında... du şimdi başlıyım, bitince yazarım buraya, ellerim titreye titreye... aman sonuç güzel olsun da... bu arada benim vucudum bildiğiniz lımbırdaktı ve daha 3 gundur yapıyorum, ben baya toparlandığımı hissediyorum:66:
bence herkes bu videoyu denemeli
spordan sonra görüşürüüüüz:8:

canım spordan öne cardio yapmak lazımmış, yani dans olmak zorunda değil ip atlamak yada koşmak da olabilir. o video bayağı terletiyo ve yağ yaktırıyo. post pregnancy hamilelik sonrası ama sonuçta karın bölgesini inceltiyo. karın bölgende sorun yoksa sadece mat yap tabii :)) ben de tracy'ye ilk başladığımda 3-4 gün üst üste yapmıştım ve göbeğim gitmişti. ama sonra sporu bıraktım ve sevgilimi göbekciğim beni özlemiş geri döndüü :43:

Ben size söylemedim ama bi süredir çok az yemek yiyorum. Ama kasıtlı olarak değil midem almıyo, canım sıcak yemek istemiyo. Mesela öğle yemeği olarak bi şeftali yiyorum doyuyorum. Ben de hazır canım yemek yemek istemiyorken hafif şeylerle doyayım dedim ve öğünlerimi hep meyveyle, zeytinyağlılarla, yada ton balıklı salatayla geçirdim. Az önce tartıya çıktım vee.... Söylemicem nazar değmesin :)) bir sonraki cuma bildirim yaptığımda görün heheh :)) Tartıya ilk baktığımda sevinçten çığlık atıcaktımmm. Artık şimdiki hedefim tartıdaki sayıyı azaltmak değil, vücudumu düzgün bir şekle sokmakk. Bunun için spor salonuma geri dönüş yapmaya karar verdim çok güzel motivasyon oldu bu tartıdaki sayı bana :) Bence aranızda yeni kaptanın kim olacağını belirleyin çünkü mezun olmama az kaldı sanırım :10::10::10::10:

slm kızlar nasıl geçti bayram benim iyidi hiç kısıtlamadım kendimi

umarım kilo almamışımdır

gelelim menüme

sabah 1 dl tost sabah dediysem saat 1 gibi

akşamda 1 kase bamya çorbası 5 6 kaşık pilav 3 4 kaşık et kuşbaşı salata ve kavun

sonra 1 salatalık azıcık çikolata

su tamam spor malesef yok...

ipekcim şu anderson videolarını bana da göndermen mümkünmü rica etsem
ayrıca dur bakalım mezunda olsan sen bizden ayrılamazsınnnn...

selam kızlar nasılsınız
nasıldı bayram :54:

ben baklava çörek ne bulduysam yedim :D
ama yarım kilo civarında fazla çıkıyorum, wc düzeni sorunlu şu anda o düzelince yarım kilo da gider gibi
bildirime kadar toparlarım yani inş.

tracy nin mat videosunu yaptım ben haftada 3-4 defa, bir ay boyunca
kollarım bacaklarım inceldi, başkaları da farkediyo

selam kızlar nasılsınız nasıl geçti bayramlar:)))
valaha ben çok kötüyüm bayram çok güzel geçti geçmesinede annem beni mahvetti kurumuşun sen diye diye elinde bi tabak etrafımda dolandı durdu ve sonuç tabi ortada tartılmadım ama kesinlikle 1 kilo almışımdır çünkü şuan pantolonum sıkıyo:((((
ağlamak istiyorumya :59:
napıcam ben şimdi:((
neyse artık olan oldu başa dönücez gene
ipekcim çok sevindim senin adınada ama kilonu yazmamışsın beklicezmi biz şimdi cumaya kadar yazda bizede motive olsun canımya:))

selammmm

annemde 1 hafta daha kalıcaktım ama kilo alırım diye korkudan kalamadım

akşam eve geldik
sabah tartıldım

çok kilo almışımmmmmmmm :84:

hemen patates haşladım bugün temizkil günümüz açlıktan ölmek üzereyim ama yediklerime sayıyorum
ne yaptım ben böleeeeee inanamıyorum hala
sabahtan beri patate yiyorum su içiyorum evin işi bitti akşama ütü var ellerim titriyoo
dayanıcam ama yok öyle yemeğe saldırma:47: kendime o kadar kızıyorum kii:27:

selam kızlar nasılsınız nasıl geçti bayramlar:)))
valaha ben çok kötüyüm bayram çok güzel geçti geçmesinede annem beni mahvetti kurumuşun sen diye diye elinde bi tabak etrafımda dolandı durdu ve sonuç tabi ortada tartılmadım ama kesinlikle 1 kilo almışımdır çünkü şuan pantolonum sıkıyo:((((
ağlamak istiyorumya :59:
napıcam ben şimdi:((
neyse artık olan oldu başa dönücez gene
ipekcim çok sevindim senin adınada ama kilonu yazmamışsın beklicezmi biz şimdi cumaya kadar yazda bizede motive olsun canımya:))

of off bu anneler zatenn:43:Allah başımızdan eksik etmesin bir baklava yapmış parmaklarımızı yiycektik nerdeyse

bana kilon iyi diyo:52: ya nasıl görüyosa beni artık:89:

bende kilom iyyi diye yedim de yedim:97:

canım ya özellikle bana bi fırça atta aklım başıma gelsin

ipekçim benim bi sorunum var nasıl hallederiz bilmiyorum

benim oğlan 1 aydır netten oyun oynuyor,kendini yice kaptırdı şimdilik biraz esnek davranıyorum ama pazartesi okula başlıycaz onun içinyarından itibaren nettin kablosunu çekmek istiyorum

bizim evdepc sürekli açıktır hepimiz takılıyoruz ama artık sadece oğlana değil hepimize kısıtlama getirmem lazımki etkili olsun

yani kısacası ben nasıl ve ne zaman girerim buraya bilemiyorum ,çocuklar yattıktan sonra desem ben onlardan önce uyumazsam iyidir,zor bi dönem bekliyo bizi

Selaaam kızlar naber??

SA nın kilo savaşı tüm hızıyla devam ediyor bildirim olmadığı için cuma günü tartılmadım inşallah artık bu hafta 78.00 olurum ya :)

Düğüne azıcık kaldıı :)

Bugün yediklerimi sporumdan ve akşam yemeğimden sonra yazıcam canlarımmm

Kızlar bu spor nasıl:

günde 100 yan mekik
50 mekik
yarım saat bisiklet çevirmek..

nasıl? bun hergün tekrarlasam ve bir kaç günde bir dozu arttırsam nasıl olur?

Selaaam kızlar naber??

SA nın kilo savaşı tüm hızıyla devam ediyor bildirim olmadığı için cuma günü tartılmadım inşallah artık bu hafta 78.00 olurum ya :)

Kızlar bu spor nasıl:

günde 100 yan mekik
50 mekik

bunların yanında yürüyüş yap bence, yaptıkların sıkılaşmanı sağlar ama yağ yakmak için en ideali tempolu yürüyüş

slm arkadaşlarr.. bayram ve ertesi yoğun geçtii...anca gelebildim geçmişi yarın okuyup...hızlı bir şekilde başlıcazz inş...hepiniz kocaman öptümm kızlarrr......

of off bu anneler zatenn:43:Allah başımızdan eksik etmesin bir baklava yapmış parmaklarımızı yiycektik nerdeyse

bana kilon iyi diyo:52: ya nasıl görüyosa beni artık:89:

bende kilom iyyi diye yedim de yedim:97:

vallaha benimkide beni nasıl görüyosa kurumuşun diyo başka bişey demiyo yedirdi yedirdi ne var ne yok bak yüzüne kan geldi diyoya ağlamak istiyorum. şimdide açıldı gene benim boğazım ne yapcam bilmiyorum bide eşim izinde devamlı bişeyler istiyo yap Allah yap yememek için kendimi zor tutuyorum ama akşam gecenin 10 nunda puding yapıp yedikya utanıyorum kendimden:17:

vallaha benimkide beni nasıl görüyosa kurumuşun diyo başka bişey demiyo yedirdi yedirdi ne var ne yok bak yüzüne kan geldi diyoya ağlamak istiyorum. şimdide açıldı gene benim boğazım ne yapcam bilmiyorum bide eşim izinde devamlı bişeyler istiyo yap Allah yap yememek için kendimi zor tutuyorum ama akşam gecenin 10 nunda puding yapıp yedikya utanıyorum kendimden:17:

eşlerde ayrı bi sorun zatenn

senin eşininde kilo sorunu yokmu

dün eşim alışverişe gitti dondurma alma diye tembihleye tembihleye bir oldum,almadan gelmiş bu sefer çocuklar başlıyo annecim sen tombiş daha tatlısın sakın zayıflama hemsen zayıfsın ki hemde çok zayıf diye söylenip durdular

kızım anne sen dondurma rejimi yapsana diyo

son bir aydır yediğim dondurmaların haddi hesabı yok zaten

Selaaam kızlar naber??

Kızlar bu spor nasıl:

günde 100 yan mekik
50 mekik

çok sevindim senin adına devam et canım arkadaşında dediği gibi yürüyüşte ekle tam olur

düğün telaşındanda kilo verirsin sen

ah kendi düğüğn hazırlıklarım geldi aklıma

düğün tarihi belli olmadan bir gelinlik denemiştim 40 beden olmuştu,düğün üzeri aynı gelinliğin 36 bedenini daraltmak zorunda kalmışlardı yani hiç farkında olmadan bayağı kilo vermişim

Back
X