gülaycım bu hafta beraberiz inşallah ikimiz içinde güzel bi hafta olur atarız şöle fazlalıkları üstümüzden:))
bizde seni çok seviyoruz canımya sölediğim gibi üzme kendini yazdıklarından anladığım kadarıyla sen zaten sorunu bulmuşsun kendini çözmüşsün inan şöle bi 10 kilo versen dahada iyi hissediceksin kendini annemden biliyorum bak anlatayım sana annnemii biraz moral olsun sana annem 79-80 kiloydu boyuda çok kısa 1.50 düşün artık neyse ve annem menepozda o nedenle sürekli kafada büyüttü bu kilo verme meselesini ben asla kilo veremem zaten metebolizmam yavaş çalışıyo diyodu neyse işte dedim annne bak beraber başlayalım denemekten zarar gelmez başladı annem diyete ekmeği çıkardı hayatından şekere elini sürmedi ilk 3 ayda 10 kilo verdi 69 a düştü daha sonra devam etti tabi diyete ama bol bolda spor yaptı ben işe geliyorum annem deli gibi spor yapıyodu daha sonra 2 kilo daha verdi şimdi 67 kilo oldu aynanın karşısından alamıyoz şimdi annemi bütün kıyafetleri bol geliyo ve bu onu dahada bi motive ediyo şimdiki hedefiyse 65 bayrama kadar 65 e inmeyi hedefliyo böle giderse kesin inecekte bunları sana anlatıyorum çünkü annem 50 yaşında bunları yapabiliyosa bizim haydi haydi yapmamız gerekiyo sende başarıcaksın eminim ben ama kararlı ol.biz senin yanındayız .
önceki yazdığın gibi tek tek yaz buraya bir gün içinde neler yediğini eğer nete o gün giremiyosan biyere not al dolabın kapağına falan as devamlı gözünün önünde olsun daha sonrada buraya yazarsın.
canın sıkıldıkça yemeğe sarılma tutmaya çalış kendini eski resimlerine bak mesela işe yarıyo ben yapıyorum arada 55 kilo olan gülaya bak nasılmış bırakma kendini.
güveniyorum sana ve iyi haberler bekliyorum senden.
menülerini yaz boncuk vericem anlaştık mı?
![]()
![]()
![]()
teyzeme maaşallah ne kadar güzel azimli biriymişş...ben yaparsam başarıcam inanıyorum ama bende erteleme hastalığı var sanırım sürekli
bi erteleme..daha sonra ..sundan sonra bundan sonra..ne o ne bilmiyorumm işte..şimdi diyip başlayamadımm benn yaaa...offfffff...kötüyüm bugun yinee..
ne güzel ilk başlarda ne güzel gidiyodum ne oldu bana ben anlamadım neden koptumm...kocaman bir oooofffffffffffffffffffffffff cekmek istiyorummmmmm...........