Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kızlar..ne zaman gelsem kimseolmuyor..

e ozamanda şu kişi günde bukadar yazmış olayı bana saçma geliyor.. yazışacak biri olmadıktan sonra nasıl yapayım ard arda mesaj mı atayım??

bugün yediklerim:

sabah: tost
öğlen: makarna
akşam:salata

2 litre suda içtim

kendimidüğüne hazırlamaya çalışıyoum:52:

3 kere sonuncu olan gidecek, yerine yeni üyeler gelicek. işte o zaman takım canlanıcak merak etme. ben bu haftanın mesaj listesini yapayım bi de yeni üyeler başlığına uğrayayım.

Bu hafta sadece suhan, yani minecim yazmış takıma.gerçi her hafta böyle. listenin birincisi hiç değişmeyecek bence.kendim bile takıma az uğruyorum diye kendime kızıyorum ama yine de benden çok daha az uğrayan kaç kişi var. şu liste moralimi bozuyor ama her hafta yapacağım ne yapalım.

suhan2: 2-2-6-6-5-1-8 = 4.29
mattika:0-0-1-2-0-0-1 = 0.57
lifegoeson:0-0-1-0-2-2-2 = 1
karanfill83:0-0-0-0-0-7-2 = 1.29
S_A:0-0-0-1-1-0-0 = 0.29
krakker:0-0-3-5-1-1 = 1.43
banucan:0-1-0-1-0-0-1 = 0.43

Sıralama:

1-suhan
2-krakker (izinli olmasına rağmen)
3-karanfill
4-lifegoeson
5-mattika
6-banucan
7-S_A

günaydın arkadaşlar nasılsınız?
pazar günü giremedim pazar günleri genelde yoğun oluyorum temizlik ve çocuklarla ilgileniyorum bide çocukları dışarı çıkarıyorum bütün günüm gidiyo o nedenle bi oturamıyorum bilgisayarın başına.
sıralama yapılmış gene vallaha banada sıkıcı geliyo arkadaşlar giriyorum hiç kimse yok kendi kendime yazıyo gibiyim ama hakta veriyorum okullar açıldı şimdi herkes yoğundur çocukların telaşı falan ama işte genede azda olsa bi uğramak gerekiyo formada inşalalh herkes için uygun bi çözüm bulunur buna.

cuma günğ menümü yazayım bu saatte...

sabah 13-15 dilim ekmek tereyaglı recelli-yarısıda cokomelli..cayy

ara yeşil cay.tarcınlı

öğle yok

akşam 1 kase tarhana corbası yarım tabak pilav..soğanlı havuç salata az ayran 1 dilim ekmek..

ara 1 paket cubuk kraker

yatmadan önce 1 tatlı kaşıgı cokomell..
karnım ac belki bir dilim ekmek daha yerim cokomelli...

menümm buu..ben buyum işte..bu kadar iradesiz biriyimm:59::59::59::59::59::59::59::59:

gülaycım hırpalama kendini artık bi dur derin nefes al ben bunu başarıcam de tekrar 55 kilo olucam de kendi kendini motive et bak bizde yanındayız sana istediğin kadar destek oluruz birbirimizi görmüyoruz ama genede çok yakın olduk burda kendine güven artık biz sana güveniyoruz canım böle üzme kendini .
sinirleniyosun daha çok yiyosun forma ilk yazdığın günleri hatırlıyorumda nekadar hırslıydın ve başlangıç için çok ta iyi kilo vermiştin hatta bizim listeyi kurtarırsa gülay kurtarır diyoduk noldu şimdi sana yapma böyle herşey senin elinde.
gene bi sürü ekmek yemişsin moralini bozma ve yemeğe sarılma güçlü ol çıkar hayatından artık şu ekmeği ekmek yemessen ölmezsin merak etme.

gülaycım bana kızma ama gerçektende bence senin artık şu ekmek olayına bi son vermen gerekiyo bi tutmaya çalış kendini bir hafta çıkar şu ekmeği hayatından bi dene bakalım nolucak 1 hafta dene sadece.
tatlıdan uzak durmaya çalış kahvaltılıklarının içinden tatlı ne varsa çıkar bakalım nolucak sölemesi kolay diyceksin belki ama öle değil gerçektende 52 kiloyum ama tatlıyı sofraya elim titreyerek koyuyorum canım istemiyomu tabiki istiyo ama korkuyorum ekmeğe dokunmuyorum bile biz yapıyosak sende yapabilirsin bu hafta senin için yeni bi başlangıç olsun bi dinle beni bakalım cumaya kadar nasıl bi değişiklik olucak sende.

selam kızlar, aslında buralardayım okuyorum ama yazasım yoktu bikaç gündür.
kafam dolu biraz belli konularda.
sanırım bu yüzden kilo aldım bu hafta.
haftasonu çikolatalı dondurmalı geçti. nerdeyse 3-4 aydır çikolata yememiştim..
inş bu hafta da kilo almam

03.10.2011 Minenin Menüsü :56:
sabah:
1/4 simit
çok az peynir
ara:
yok :50:
öğlen:
1 kuru biber,1 kuru patlıcan dolması
3 yk yoğurt
sütlaç :60: (çok güzeldiya dayanamadım)
ara:
yok
akşam:
fırında köfte(akşam yemeği belli olduğu için yazdım yanındada salata yitcem bukadar)
daha ne dediğinizi duyar gibiyim bide bukadar yazıyom utanmadan:))))

Bu hafta sadece suhan, yani minecim yazmış takıma.gerçi her hafta böyle. listenin birincisi hiç değişmeyecek bence.kendim bile takıma az uğruyorum diye kendime kızıyorum ama yine de benden çok daha az uğrayan kaç kişi var. şu liste moralimi bozuyor ama her hafta yapacağım ne yapalım.

suhan2: 2-2-6-6-5-1-8 = 4.29
mattika:0-0-1-2-0-0-1 = 0.57
lifegoeson:0-0-1-0-2-2-2 = 1
karanfill83:0-0-0-0-0-7-2 = 1.29
S_A:0-0-0-1-1-0-0 = 0.29
krakker:0-0-3-5-1-1 = 1.43
banucan:0-1-0-1-0-0-1 = 0.43

Sıralama:

1-suhan
2-krakker (izinli olmasına rağmen)
3-karanfill
4-lifegoeson
5-mattika
6-banucan
7-S_A

hahha.. :) durmuş durmuş sondakka gol atıp 3.olmuşum..

şaka bir yana artık gercekten toparlanmamız lazımm..başta benn..buraya cok inanaıyorum arkadaşlıgınıza ve samimiyetinizw cok güveniyorumm..
canım arkadaşlarımm......

gülaycım hırpalama kendini artık bi dur derin nefes al ben bunu başarıcam de tekrar 55 kilo olucam de kendi kendini motive et bak bizde yanındayız sana istediğin kadar destek oluruz birbirimizi görmüyoruz ama genede çok yakın olduk burda kendine güven artık biz sana güveniyoruz canım böle üzme kendini .
sinirleniyosun daha çok yiyosun forma ilk yazdığın günleri hatırlıyorumda nekadar hırslıydın ve başlangıç için çok ta iyi kilo vermiştin hatta bizim listeyi kurtarırsa gülay kurtarır diyoduk noldu şimdi sana yapma böyle herşey senin elinde.
gene bi sürü ekmek yemişsin moralini bozma ve yemeğe sarılma güçlü ol çıkar hayatından artık şu ekmeği ekmek yemessen ölmezsin merak etme.

evet canımm cok haklısınn başarıcam sadece kırmam gereken bir sey var o neyse onu bekliyorumm..dşimdiye kadar olan desteğine cok teşekkür ederimm..diğer arkadaşlarımaa...az önce yazdığım gibi buranın samimiyetine güveniyorum..başarıcammm...umutluyumm

bu takaımdan da vazgecmicem ..bir ara dedimm ayrılayım takımdan 3-4 ay sonra yeniden başlarım..ama bırakmıcamm..sizi cok sevdim ben..diyet haricindede bana moral oluyosun sanalda olsa bi ortamım var.bu inanılmaz hoşuma gidiyoo..

sizi cokkkkkk seviyoruummmmm canım arkadaşlarımmm....
:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

gülaycım bana kızma ama gerçektende bence senin artık şu ekmek olayına bi son vermen gerekiyo bi tutmaya çalış kendini bir hafta çıkar şu ekmeği hayatından bi dene bakalım nolucak 1 hafta dene sadece.
tatlıdan uzak durmaya çalış kahvaltılıklarının içinden tatlı ne varsa çıkar bakalım nolucak sölemesi kolay diyceksin belki ama öle değil gerçektende 52 kiloyum ama tatlıyı sofraya elim titreyerek koyuyorum canım istemiyomu tabiki istiyo ama korkuyorum ekmeğe dokunmuyorum bile biz yapıyosak sende yapabilirsin bu hafta senin için yeni bi başlangıç olsun bi dinle beni bakalım cumaya kadar nasıl bi değişiklik olucak sende.

benim yemek yeme alışkanlıgım cok garip kendime bakıyorum ne zamandırr.acaba ne zamanlar yiyorum diye ..sorun nerde diyee..ben mutlu oluncada

yiyorum, üzülüyorum yiyorum, canım sıkılıyo sıkıntıdan yiyorum..bende yemek alışkanlık azgıma ne atsam yiyorum.tıka basa doyayım yinede diyorum ki

acaba ne yesem..yemediğim zamanlarıda öğrendim..ben asosyal bi tipoldum cocuklardan sonra..kimseyle görüşmüyorum oturmya gezmeye..insan

ilişkilerim iyi herkesi seviyorum ama tabiri caizzse yabani gibi insan içine çıkmıyorum..cıktığım zamanlar biryerlere gidip eve geldiğimde normale

dönüyorum..bende bu sene inş. haftada bir arkaşlarımla görüşümm..hepside vefasızlıgımdan şikayetci evime misafir alıcam..cokta mutlu oluyorum

insanlarla hasbihal edince..sanırım ben deprosyana mı girdim beni sosyal ortamlar düzeltiyo...onu anladım.ben insan içine cıkınca kendimi

farkediyorum ..hayatı farkediyorum..bi söz vardı..''insan insanlığı insandan öğrenir,insanla kendini eğitir.'' inanılmaz doğru bir söz olduğuna

inanıyorumm..neyse uzattım kızlar sıkmayayım sizide...karar coktan verildi ..başlamak kaldı..olacak inş.. :))))

03.10.2011 Minenin Menüsü :56:
sabah:
1/4 simit
çok az peynir
ara:
yok :50:
öğlen:
1 kuru biber,1 kuru patlıcan dolması
3 yk yoğurt
sütlaç :60: (çok güzeldiya dayanamadım)
ara:
yok
akşam:
fırında köfte(akşam yemeği belli olduğu için yazdım yanındada salata yitcem bukadar)
daha ne dediğinizi duyar gibiyim bide bukadar yazıyom utanmadan:))))

kız ilahi ..Allah iyiliğiini vesin emii..minenin menüsü ne demk yazdım..sende bana mine bbenim canım yazınca heralde kzının adı diye düşündüm..
:52::52::52:

mine adınmışşşş..ay ben şimdi anladımmm....

benim yemek yeme alışkanlıgım cok garip kendime bakıyorum ne zamandırr.acaba ne zamanlar yiyorum diye ..sorun nerde diyee..ben mutlu oluncada

yiyorum, üzülüyorum yiyorum, canım sıkılıyo sıkıntıdan yiyorum..bende yemek alışkanlık azgıma ne atsam yiyorum.tıka basa doyayım yinede diyorum ki

acaba ne yesem..yemediğim zamanlarıda öğrendim..ben asosyal bi tipoldum cocuklardan sonra..kimseyle görüşmüyorum oturmya gezmeye..insan

ilişkilerim iyi herkesi seviyorum ama tabiri caizzse yabani gibi insan içine çıkmıyorum..cıktığım zamanlar biryerlere gidip eve geldiğimde normale

dönüyorum..bende bu sene inş. haftada bir arkaşlarımla görüşümm..hepside vefasızlıgımdan şikayetci evime misafir alıcam..cokta mutlu oluyorum

insanlarla hasbihal edince..sanırım ben deprosyana mı girdim beni sosyal ortamlar düzeltiyo...onu anladım.ben insan içine cıkınca kendimi

farkediyorum ..hayatı farkediyorum..bi söz vardı..''insan insanlığı insandan öğrenir,insanla kendini eğitir.'' inanılmaz doğru bir söz olduğuna

inanıyorumm..neyse uzattım kızlar sıkmayayım sizide...karar coktan verildi ..başlamak kaldı..olacak inş.. :))))

acıktığımızdan değil alışkanlıktan yiyoruz, uzun zamandır gayet iyi besleniyodum, spor da yapıyodum.
şu sıralar spor yok, biraz da canım sıkkın ne bulsam yiyorum, kilo veremicem ama almıcam da en azından.
sen de kendini çözmüşsün iyi hissettircek şeyler yapıp yemeğe yüklenmemek lazım

sofra kurup birileriyle yavaş yavaş yersem daha iyi doyarım ben mesela, atıştırsam doyamam daha çok da yesem

Kızlar nasılsınız bakalım ne yapıyorsunuz??

benim bugün yediklerim:

sabah: 1kücük ekmek
öğlen: 2sert yumurta salata
akşam: ızgara tavuk ve çok az patateskızartması

1 litre su

spor 45 dk yürüyüş..

dün 3 tane yeni üye çağırdım 3ü de gelmemiş. risin vardı ama onu maalesef takıma alamıyorum devamlılık yapmadığı için. aliye, samanyolu, vafers vardı eskiden. çok iyi üyelerdi keşke geri dönselerdi toparlanırdık ama dönmediler :50: ya ben en iyisi eşleşme yapayım. 7 kişi olduğumuz için birisi dışarda kalıyo. kendimi dışarda bıraktım ben de.

banucan-krakker
suhan2-karanfil
mattika-S_A

gülaycım bu hafta beraberiz inşallah ikimiz içinde güzel bi hafta olur atarız şöle fazlalıkları üstümüzden:))
bizde seni çok seviyoruz canımya sölediğim gibi üzme kendini yazdıklarından anladığım kadarıyla sen zaten sorunu bulmuşsun kendini çözmüşsün inan şöle bi 10 kilo versen dahada iyi hissediceksin kendini annemden biliyorum bak anlatayım sana annnemii biraz moral olsun sana annem 79-80 kiloydu boyuda çok kısa 1.50 düşün artık neyse ve annem menepozda o nedenle sürekli kafada büyüttü bu kilo verme meselesini ben asla kilo veremem zaten metebolizmam yavaş çalışıyo diyodu neyse işte dedim annne bak beraber başlayalım denemekten zarar gelmez başladı annem diyete ekmeği çıkardı hayatından şekere elini sürmedi ilk 3 ayda 10 kilo verdi 69 a düştü daha sonra devam etti tabi diyete ama bol bolda spor yaptı ben işe geliyorum annem deli gibi spor yapıyodu daha sonra 2 kilo daha verdi şimdi 67 kilo oldu aynanın karşısından alamıyoz şimdi annemi bütün kıyafetleri bol geliyo ve bu onu dahada bi motive ediyo şimdiki hedefiyse 65 bayrama kadar 65 e inmeyi hedefliyo böle giderse kesin inecekte bunları sana anlatıyorum çünkü annem 50 yaşında bunları yapabiliyosa bizim haydi haydi yapmamız gerekiyo sende başarıcaksın eminim ben ama kararlı ol.biz senin yanındayız .
önceki yazdığın gibi tek tek yaz buraya bir gün içinde neler yediğini eğer nete o gün giremiyosan biyere not al dolabın kapağına falan as devamlı gözünün önünde olsun daha sonrada buraya yazarsın.
canın sıkıldıkça yemeğe sarılma tutmaya çalış kendini eski resimlerine bak mesela işe yarıyo ben yapıyorum arada 55 kilo olan gülaya bak nasılmış bırakma kendini.
güveniyorum sana ve iyi haberler bekliyorum senden.
menülerini yaz boncuk vericem anlaştık mı?
:16: :16: :16:

bugün göreve çıkıyorum ne yiyeceğim belli değil dışarda ne bulursam onu yiycem büyük ihtimalle o nedenle menü yazamıyorum :84:
nefret ediyorum böyle olunca bütün günüm mahvoluyo dışarda yemek yemek kadar kötü bişey yok ya :95:

selam ben diyete başlayamadım pazartesi günü

öf yemek yemek daha kolay geliyo daha zevkli bide

biz galiba okul ve ders işini rayına oturtmaya başladık daha sık gelirim artık buraya

bu gün öğleden sonra okuldayım yine

dışardan ortaokulu birimek isteyen bi r bayan var ,onu ders çalıştırıyorum ,inşallah faydalı olabilirim,birine bişeyler öğretmek çok güzel bir duygu hele bide karşındaki öğrenmek isteyen biriyse

Back
X