Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Evet bacılar günde 3 mesaj zorunluluğuna varım. Ben şimdi bir liste hazırlayıp oylamaya sunayım bari. Hergün 3 mesaj zorunlu olsun ve sıra ile her hafta birisi saysın mesajları. Öyle bir kişinin üstünde kalmasın mesaj sayma işi. Mesaj sayma işinde de hiç eşleştirmeye falan gerek yok normal takım listemiz belli zaten oradan devam eder liste. Ve menü de zornlu kızlar. Üstelik bugün kilonuzu bir yere kayıt ediyorum. Bundan sonra yani bugünkü listeden sonra ayda en az 2 kilo vermek zorunlu. Bu haftaki kilolarımızı cuma günü not alayım ben. Daha sonra oradan aylık bazda takip edeceğim. :47:

Cumaya kadar gelen giden kim varsa da gelsin ltf artık olmuyor böyle. Burada 3 kişi 4 kişi bir yere kadar gidiyor. Ve evet bu kadar az paylaşımla buranın face den farkı kalmadı. Diyetle falan alakası da kalmadı.

kızlar ben pek yazamıyorum kusuruma bakmayın kafam hiç ii değil bu aralar acaip bi depresyon halindeyim Rabbim sonumu hayretsin inş...

GÜNDE 3 MESAJ YAZILMASI İLE İLGİLİ OYLAMA

S_A .......................
Yakar76 .................
Se_zen ..................
Gölge_çiçeği ...........
Suhan2 ..................
Ejje89 ....................
Gırgırına .................
cedric20..................
Winstonlight............

Mesajların sayılması da bu liste üzerinden her hafta birisi yapacak. Cuma günleri olabilir mesela. Winston seni bilemedim ama sanırım her ikisine de katılırsın sanırım. Kilo bildirmiyorsun ama sonuçta nerdeyse herkesten çok sen yazıyorsun takıma

Se_zen ..................KABUL
Gölge_çiçeği ...........
Winstonlight............

Gölge_çiçeği ...........
Winstonlight............

kızlar ben pek yazamıyorum kusuruma bakmayın kafam hiç ii değil bu aralar acaip bi depresyon halindeyim Rabbim sonumu hayretsin inş...

Bacım yazmamak iyi geliyorsa sen bilirsin tabii ama. İnan kendi kendine çözemiyorsun hiç bir şeyi. Depresyona en iyi gelen şey bence bir kaç kilo vermek. Acayip motive olursun hemen. :1:

selam hatunlar dün gitiğim düğünde benim gibi 80 üzeri kg su olan bir geline bakıpp bakıpp beyaz gelinlik yakışmıyor şişman hatuna diyerekten bay bi motive oldum artık menülerimi yazcağım mekiğede başlayacağım
herkese bol iradeli haftalar dilerim

Aslında gelinlik yakışır herkese ama bööyleeee zayıf olunca kuğu gibi oluyor insan gelinlikle. Çok zarif duruyor bence.

kabul 3 mesajı elimizden gelnei yapmal lazım takım için cedrice içerledim ben ya okadar övdükk ama winstonun dediği gibi gerçekten en ... tan zman denk geldin bence neyse ozman hazır olun kzılar boş boş gevezlik ypmama
bugünkü menüm sabah şeftali
öğlen şeftali akşamada şeftali yiyeceğim

mekik çekmeme lazım yarın sayısını yazraım artık bugün ilk günüm fazla zorlamamda lazım
gerçi benim zorlamış halım 250 ydi bzim mekikçilerin yanında fossssss
şimdi artık hani kara verdim ya zayıflama işine yine başaldım diyet sayfalrı yazılarıı yda daha önce zayıflaynların resimleri
bu arad festen ekledim yeni bir hayattaki elifi fulyayı sedefi eliff vardıya 105 kg falan programı 88 lemi ne bitirdi şuan 60 lı kglara düşmüşşş 5 yaş gençleşmiş zaten gençtide23 mü ne

Aslında gelinlik yakışır herkese ama bööyleeee zayıf olunca kuğu gibi oluyor insan gelinlikle. Çok zarif duruyor bence.

ya düşün şişkoyum ya önce bi espir falan yapıyım dedim masa kalabalık işte damat hatuunun iyiisndne anlıyo önümüz kış sıcak tutarda falan filan sonra ben baktıkça baktıkça damada yakıştıramadım gelini sonra gelinliğede yakıştıramadım gelini
sonra yaşı damatan büyük gösteriyoda dedim dedim dedim dedim dans ederken şunlara bak damat zor kavrıyoda dedimm
bu bahsettiğim gelin benle ya aynı yada 3 kg azdır aslında kendimi görürü gib oldumda o yüzden bu kadar acımasız oldum hel şu trapezmi deniyo açık oluyoya gelinlik kollarrın en geniş yerii ortada böle sinir oluyorumya kiloluyuz bari ona göre giyinelim

tatlım biz nedesek boşş senin girceğin varsa kesin girmişsindir zaten şu depresyona vala aslında kesin çözümü var bunun gt 30 dk bi hastene aciline otur bi izle bak sonra nası bii yaşama hevesi şükürle çıkıyon kendine kızyon bu arada seni üzen sebepleri dert etiiğin için Allah yardımcın olsun sıkıntın ne bilmiyorum ama istresne annalt biz burda nelerimiz anlatmıyozki :)

....

Gölge_çiçeği ...........
Winstonlight............KABUL

Ayrıca bu cuma kilomla listeye girmek istiyorum.Madem eskisi gibi yazıp duruyorum burada vakit geçiriyorum,o zaman kiloyu yazmadan burada işim ne :1:
Mesaj zorunluluğuna katılıyorum, daha başka şeyler olursa fikir bazında dile getirip oylamaya sunabiliriz.
Takım ya canlanmalı ya da canlanmalı, aksi halde ne birbirimize faydamız olur ne de takıma.

Gölge_çiçeği ...........

Ayrıca bu cuma kilomla listeye girmek istiyorum.Madem eskisi gibi yazıp duruyorum burada vakit geçiriyorum,o zaman kiloyu yazmadan burada işim ne :1:
Mesaj zorunluluğuna katılıyorum, daha başka şeyler olursa fikir bazında dile getirip oylamaya sunabiliriz.
Takım ya canlanmalı ya da canlanmalı, aksi halde ne birbirimize faydamız olur ne de takıma.

He heytttttttt. (ay bi keoğlanı izleyin ya öyle güzel diyor ki şu he heyyytttt i bayılıyorum)
winston yeniden sahalarda. Bu hafta aramızdasın o zaman. SEvindim bacım.
İdda işine de bir karar veremedim. Ama yarış başladı. Ben deniz 48 kilo ya olucam ya da olucam şekerim. Bu yolda her yol mübahtır. :21:

merhaba,takımda yer var mı?

Takımda yer var. Gelebilirsin. Ama listeye alınmak için 2 hafta süren olacak. Mesaj yazmanda, katılımda falan aktif olursan listeye alınacaksın. gel bacım. Gel de gitsin yağlar. GEl ne olursan ol yine gel. görmüşsündür artık günde 3 mesaj yazma zorunluluğumuz var

Gölge_çiçeği ...........
cedric20..................kabul

bncede kabul ya gunde 3 mesaj atmalı herkes artık kımsede ızınlı olmasın ya:D

İyi akşamlar;

Winston İsveç'te :56: Gün 1

Sabah; Şekersiz sade nescafe.
Öğlen; 2 yumurta, 2 sivribiber.
Akşam; et&salata.

Sabah tek şekerli diyordu ama ben şeker kullanmadığımdan içine atmadım.Öğlen de domates ve ıspanak vardı yumurtanın yanına ama bende yoktular o yüzden biber ile sebze desteği yaptım.Akşam da 200 gram et diyordu, 2 tane hamburger köftesi yiyebildim onlar da kağıt gibi sanmam 200 gram etsin :1: Neyse..Bol bol temizlik yapıp, toto üstüne bu saate kadar oturmadım.Biraz dinlenip 1000den başlayıp mekikli günlerimin startını vereceğim, püskületim de beni bekler :1: az biraz da dans edeceğim.

Yatmadan da 2litre suyu tamamlayacağım.Bir de bu aralar çok salıp yedim, biraz da et ağırlıklı gideceğim için akşamları yarım paket yeşil, yarım paket kayısı çayı içeceğim sonra da zayıflayıp buralardan gideceğim, hee tabii önce se_zen bacıya nanik yapıp
gideceğim :33: :1:

S_A .......................KABUL
Gölge_çiçeği ...........

Günde 3 mesaj uygulaması hepimiz tarafından kabul edilirse her cuma akşamı mesajı takımdan biri saysın. İsimlerimizi alfabeye göre sıraladım. böylelikle eğer bu mesaj sayma olayı gerçekleşecekse ilk sırada cedric20 var.

cedric20
Ejje89
Gırgırına
Gölge_çiçeği
S_A
Se_zen
suhan2
winstonlight
yakar76

Bugün protein günümdü

sabah: 1 bardak süt
öğlen: tavuk eti yedim ve derilerini sıyırdım