Evet bacılar günde 3 mesaj zorunluluğuna varım. Ben şimdi bir liste hazırlayıp oylamaya sunayım bari. Hergün 3 mesaj zorunlu olsun ve sıra ile her hafta birisi saysın mesajları. Öyle bir kişinin üstünde kalmasın mesaj sayma işi. Mesaj sayma işinde de hiç eşleştirmeye falan gerek yok normal takım listemiz belli zaten oradan devam eder liste. Ve menü de zornlu kızlar. Üstelik bugün kilonuzu bir yere kayıt ediyorum. Bundan sonra yani bugünkü listeden sonra ayda en az 2 kilo vermek zorunlu. Bu haftaki kilolarımızı cuma günü not alayım ben. Daha sonra oradan aylık bazda takip edeceğim. 
Cumaya kadar gelen giden kim varsa da gelsin ltf artık olmuyor böyle. Burada 3 kişi 4 kişi bir yere kadar gidiyor. Ve evet bu kadar az paylaşımla buranın face den farkı kalmadı. Diyetle falan alakası da kalmadı.

Cumaya kadar gelen giden kim varsa da gelsin ltf artık olmuyor böyle. Burada 3 kişi 4 kişi bir yere kadar gidiyor. Ve evet bu kadar az paylaşımla buranın face den farkı kalmadı. Diyetle falan alakası da kalmadı.