- 5 Ekim 2010
- 3.240
- 273
- 363
- 33
Kızlar size birşey soracam. 20 ekim bizim evlilik yıl dönümümüz. ve ben büyük ihtimalle tatile gidecem. evlilik yıl dönümünde ne yapacağımıza dair herşeyi eşime bıraktığımı söyledim. Biz balayında bi termal otele gittik. tekrar 4 gün için oraya gitmeye karar verdik. fakat sonradan düşündümde tekrar aynı yere gitmesekmi keşke istanbula gitsek ben orayı gezmeyi istiyorum dedim. ama tabii gittiğimiz otel hataydaydı eşim hatayı az çok bilir bazı yerlerini güzelce gezebilmiştik. İstanbula gitsek otel nerede nereyi gezecez uçakla gitsek dünya bir taksi parası diye ben vazgeçtim ve planlamayı ona bıraktım. ama şimdide içimde bir kaygı var ya güzel olmazsa tatilimiz acaba evlilik yıl dönümünde ne yapacaz diye sorun etmeye başladım. yani beni aynı otele götürse kabulüm ben çok beğenmiştim oraları fakat otelin restoranında yiyeceksek akşam yemeğimizi sinir olurum yani.
ya siz nasıl yapmıştınız? yani eşinizmi ayarladı herşeyi? ben bi restoran beğendim eşime o akşam orda yemek yemeye gitmemizi teklif etmelimiyim?
yoksa bunları erkekmi ayarlar
:
Çok soru sordum değilmi? ama ne yapayım son tatilimde yaşadıklarımdan sonra artık eşimin güzel bir planlama yapabileceğine pek inanasım gelmiyorda...
ve hediye olarak sizce ne almalıyım? 1 yıldır yazdığım bir günlük var onu çok güzel deri kaplı bir deftere temize çekip hediye edecem ona. peki başka ne?
ya siz nasıl yapmıştınız? yani eşinizmi ayarladı herşeyi? ben bi restoran beğendim eşime o akşam orda yemek yemeye gitmemizi teklif etmelimiyim?
yoksa bunları erkekmi ayarlar

Çok soru sordum değilmi? ama ne yapayım son tatilimde yaşadıklarımdan sonra artık eşimin güzel bir planlama yapabileceğine pek inanasım gelmiyorda...
ve hediye olarak sizce ne almalıyım? 1 yıldır yazdığım bir günlük var onu çok güzel deri kaplı bir deftere temize çekip hediye edecem ona. peki başka ne?