Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kızlar size birşey soracam. 20 ekim bizim evlilik yıl dönümümüz. ve ben büyük ihtimalle tatile gidecem. evlilik yıl dönümünde ne yapacağımıza dair herşeyi eşime bıraktığımı söyledim. Biz balayında bi termal otele gittik. tekrar 4 gün için oraya gitmeye karar verdik. fakat sonradan düşündümde tekrar aynı yere gitmesekmi keşke istanbula gitsek ben orayı gezmeyi istiyorum dedim. ama tabii gittiğimiz otel hataydaydı eşim hatayı az çok bilir bazı yerlerini güzelce gezebilmiştik. İstanbula gitsek otel nerede nereyi gezecez uçakla gitsek dünya bir taksi parası diye ben vazgeçtim ve planlamayı ona bıraktım. ama şimdide içimde bir kaygı var ya güzel olmazsa tatilimiz acaba evlilik yıl dönümünde ne yapacaz diye sorun etmeye başladım. yani beni aynı otele götürse kabulüm ben çok beğenmiştim oraları fakat otelin restoranında yiyeceksek akşam yemeğimizi sinir olurum yani.

ya siz nasıl yapmıştınız? yani eşinizmi ayarladı herşeyi? ben bi restoran beğendim eşime o akşam orda yemek yemeye gitmemizi teklif etmelimiyim?

yoksa bunları erkekmi ayarlar :1:::1::1:

Çok soru sordum değilmi? ama ne yapayım son tatilimde yaşadıklarımdan sonra artık eşimin güzel bir planlama yapabileceğine pek inanasım gelmiyorda...

ve hediye olarak sizce ne almalıyım? 1 yıldır yazdığım bir günlük var onu çok güzel deri kaplı bir deftere temize çekip hediye edecem ona. peki başka ne?

madem grupta yer var,o halde hoşbuldum:1:
S_A,eşinin klasik bir eş olduğunu düşünüyorsan ayarlamayı sen yapmalısın;çünkü erkekler böyle şeylere fazla kafa yormayı sevmezler...
düşündüğün hediye,eşinden sana gelse eminim bunun harika birşey olduğunu düşünürsün ama erkekler böyle bir günlük okumayı bile külfet sayarlar..
tabii bu yazdıklarım,çoğu eş için geçerli:1: eğer sen eşinin çok farklı,çok düşünceli,çok detaycı vs. olduğunu düşünüyorsan o başka:24:
klasik bir erkeğe verilebilecek en güzel hediye,tv kumandasını ona verip tvnin önünden çekilmektir:27:

İyi Geceler;

Size bu satırları sağ bacağım elimde yazıyorum :1:
Sabahtan beri yaptığım temizliğe doyamamanın verdiği bünye kaşıntısı ile gecenin onbirinde callanetics dedikleri ne olaki diye araştırmam, 47 yaşındaki hocayı ve arkasındaki 70 yaşındaki öğrencisini görüp "bu nene yapıyorsa ben dağı bile delerim peeh" deyişim ve bacağı masaya atmamla birlikte (bacak hareketlerine kadar gelmiştim yalnız dikkatinizi çekerim) bacağın masanın üstünde kalışı, benim bacağımı kucaklayışım ve halıya yatışım, o sırada kedimin halıya yattım diye oyun oynuyorum sanışı, beni yalayışı, benim o sırada "lassie olaydı şimdiye ambulans çağırmıştı, sen beni yala" diye söylenişim ve eşimin içeri gelip beni görmesi, sonra ekrandaki beyaz saçlı neneyi görüp "puhahaa nene bile yapıyor" deyişi, bacağıma masaj yapışı ile ben callan nedir öğrendim bacılar ve de büyüğe saygıyı, her ak saçlı neneye burun kıvırmamayı da acı bir şekilde öğrendim :1: Yalnız epey okudum ettim de, günde bir saatten bir hafta sonunda acayip incelenler, selülitleri kalmayanlar, 5 kilo verip 15 kilo vermişçesine duranlar, öncesi sonrası bıdıbıdıları falan filan.Yani bayağı kafama yattı.Bir de sevdim de.Ben öyle kolları açalım, memeleri zıplatalım hadi koçum ölene dek zıplayalım şeylerini sevmem yani yapamam, üç zıplarım 5 zıplarım bırakırım ama bu zıplamalı atlamalı değil.Kas çalıştıran, vücudu titreten ve ciddi ciddi vücudu şekillendirici bir şey ki hocası da bale hocasıymış.Hareketler zaten antin kuntin bale şeysi.Bir de 80lerde falan mı çekilmiş ne, absürt mayolar, duvara sarılıp totoyu duvara değdirip geri kıvrılmalar falan :1: Bir ara camdan baktım, panjur falan inik değilse birisi görse beni, hatun duvarı kucaklamış stripcizci gibi sürünüp duruyor, anlatamam da derdimi hacı amca ben callan yapıyorum diye :1:

Yarına tuvalete gidecek mecali kendimde bulursam devam edeceğim buna.
Öncesinde danslı, mekikli, bisikletli bir nevi cardio çalışması ile ter atmak sonrasında bununla vücut titrettirip, ciddi sıkılaşmayı sağlamak şimdiki planım.

Şimdilik yurttan haberler bunlar.
İyi geceler, hafif sabahlar.
Bu arada çok açım üleyyyyn..Neyse yarın 2. gün.13 gün mızmızlanmadan devam edeceğim.

bu arada tanıtayım kendimi..
34 yaşında,evli mutlu ve çocukluyum..ingilizce öğretmeniyim.. birkaç ay önce 1.takımdaydım ama diyeti bırakınca sildirdim kendimi..şimdi ipin ucunu yakalayayım dedim biryerlerden..kilom 63 küsürlerde ama küsürünü izninizle yarın tartılıp yazayım:34:

S_a bacım,

Dürüst olayım mı? Öyle şiirdi, şarkıydı, günlüktü, fotoğraftı hatta "içimden geldi sana 625 sayfa roman yazdım" de, adam tınlamaz ve içinden küfreder o derece altına imzamı atarım :1: Eğer senin eşin Türkse tabii ve de milyarda bir olan farklı genetiğe sahip bir erkek değilse :1:
O yüzden hediye dediğin işe yarayacak, kullanacak, elinin altında olacak ve zevklerine hobilerine hitap edecek.
Mesela benim eşim tanıştık tanışalı bir 6 senedir işte sürekli özel günlerde benden darbuka ve uzaktan kumandalı helikopter ister.
he bu adam müzisyen falan değil, ama içine ciguli mi kaçmış bilmem illa darbuka ister.Ya da 35 yaşındadır ama uzaktan kumandalı helikopter görse bir yerde bir çocuğun elinde, çocuğu ağlatır da elinden alır kumandayı kendi oynar. :1:

He eşine darbuka al demiyorum tabii ama fanatik x takımını tutuyordur onun forması ya da maçına bilet (birlikte), x filminin oyununun karakterini seviyordur onun bir şeysi, ne bileyim sigara içiyorsa çakmak, kravat takıyorsa kravat, yani ya onun hobilerine, zevklerine hitap edecek absürt bir şey (misal darbuka :1: ) ya da günlük hayatta hep kullanacağı, yani işine ciddi yarayacağı bir şey.Gerisi bence fasa fiso.

Yıldönümü için de tavsiyem erkektir, o yapsın diye topun atılmaması.Çünkü bunu ben de çok yaptım, işte sevgililer günü gelir, ben karışmam sen günü planla, sen süpriz yap, sen et falan filan adil değil ayrıca bazen de karşı tarafın hoşuna gitmeyebiliyor.
Bence ortak planlayın.Sen restoranı seç, o sonrasında gidilecek yeri seçsin,ne bileyim sen kahvaltıyı planla, o başka şeyi falan filan.Hem paylaşım olur hem güzel fikirler çıkabilir.

İstanbul için de Ağva taraflarını düşünebilirsiniz.Çok romantik börtü böcek, nehir kenarında hamaklar falan.Hem ekonomiktir hem de tam balayı çiftleri için gibidir.Otel ve akşam yemeği derken de illa otelde kalıyorsunuz diye yemeği de orada yemek zorunlu değil ya istediğiniz yere gidersiniz.Oteldeysen içki içiyorsanız odaya süpriz bir şeyler söyleyebilirsin, yok içmiyorsanız çikolatalı pasta alırsın oda servisine verirsin içeri getirir.Ne bileyim.Romantik biri olmadığımdan çok parlak fikrim yok. :27:
Umarım istediğin, düşlediğin gibi geçer bacım.

bu arada tanıtayım kendimi..
34 yaşında,evli mutlu ve çocukluyum..ingilizce öğretmeniyim.. birkaç ay önce 1.takımdaydım ama diyeti bırakınca sildirdim kendimi..şimdi ipin ucunu yakalayayım dedim biryerlerden..kilom 63 küsürlerde ama küsürünü izninizle yarın tartılıp yazayım:34:

Hoşgeldiniz ya da rahat olayım hoşgeldin bacım :1:
Ben winston, 31 yaşındayım, ben de ingilizce öğretmeniyim.Evliyim, çocuksuzum.Bir kedim bir de kargam var. (Kızlar bu arada kargamız büyüdü, yakında uçacak gidecek ben de arkasından gözümde bir damla yaş ile el sallayacağım :1:- dile kolay 8 ay olmuş neyse inşallah uçup gidecek sağlıklı bir şekilde)

Bana da nickin tanıdık geldi, sanki yarışmalardan gözüme çarptı dediydim ki 1. takım demişsin.
Boyunu merak ettim, sakıncası yoksa.
63 şu an benim için uğruna halaylar çekilesi bir kilo olduğu için ciddi ciddi boyunu merak ettim.

Hoşgeldin tekrardan, umarım hep birlikte istediğimiz kilolara ineriz.

madem grupta yer var,o halde hoşbuldum:1:
S_A,eşinin klasik bir eş olduğunu düşünüyorsan ayarlamayı sen yapmalısın;çünkü erkekler böyle şeylere fazla kafa yormayı sevmezler...
düşündüğün hediye,eşinden sana gelse eminim bunun harika birşey olduğunu düşünürsün ama erkekler böyle bir günlük okumayı bile külfet sayarlar..
tabii bu yazdıklarım,çoğu eş için geçerli:1: eğer sen eşinin çok farklı,çok düşünceli,çok detaycı vs. olduğunu düşünüyorsan o başka:24:
klasik bir erkeğe verilebilecek en güzel hediye,tv kumandasını ona verip tvnin önünden çekilmektir:27:

Öncelikle takıma hoşgeldin. canım ben eşimle henüz kavuşamadım yani şöyle diyeyim o türkiyede ben ise yurt dışındayım. kısmetse sene sonu aynı evi paylaşabilecez. daha öncede ben ona günlük yazıp vermiştim ve oda geriye kalan sayfalarına yazmıştı. bu yüzden böyle bir hediye seçtim. ama tabii tek hediyem bu olmayacak başka hediyede olacak bu günllüğü evlilik yıl dönümü hediyesı adı altında vermem belkide aynı gün veririm ama hediye başka alacam.
S_a bacım,

Dürüst olayım mı? Öyle şiirdi, şarkıydı, günlüktü, fotoğraftı hatta "içimden geldi sana 625 sayfa roman yazdım" de, adam tınlamaz ve içinden küfreder o derece altına imzamı atarım :1: Eğer senin eşin Türkse tabii ve de milyarda bir olan farklı genetiğe sahip bir erkek değilse :1:
O yüzden hediye dediğin işe yarayacak, kullanacak, elinin altında olacak ve zevklerine hobilerine hitap edecek.
Mesela benim eşim tanıştık tanışalı bir 6 senedir işte sürekli özel günlerde benden darbuka ve uzaktan kumandalı helikopter ister.
he bu adam müzisyen falan değil, ama içine ciguli mi kaçmış bilmem illa darbuka ister.Ya da 35 yaşındadır ama uzaktan kumandalı helikopter görse bir yerde bir çocuğun elinde, çocuğu ağlatır da elinden alır kumandayı kendi oynar. :1:

He eşine darbuka al demiyorum tabii ama fanatik x takımını tutuyordur onun forması ya da maçına bilet (birlikte), x filminin oyununun karakterini seviyordur onun bir şeysi, ne bileyim sigara içiyorsa çakmak, kravat takıyorsa kravat, yani ya onun hobilerine, zevklerine hitap edecek absürt bir şey (misal darbuka :1: ) ya da günlük hayatta hep kullanacağı, yani işine ciddi yarayacağı bir şey.Gerisi bence fasa fiso.

Yıldönümü için de tavsiyem erkektir, o yapsın diye topun atılmaması.Çünkü bunu ben de çok yaptım, işte sevgililer günü gelir, ben karışmam sen günü planla, sen süpriz yap, sen et falan filan adil değil ayrıca bazen de karşı tarafın hoşuna gitmeyebiliyor.
Bence ortak planlayın.Sen restoranı seç, o sonrasında gidilecek yeri seçsin,ne bileyim sen kahvaltıyı planla, o başka şeyi falan filan.Hem paylaşım olur hem güzel fikirler çıkabilir.

İstanbul için de Ağva taraflarını düşünebilirsiniz.Çok romantik börtü böcek, nehir kenarında hamaklar falan.Hem ekonomiktir hem de tam balayı çiftleri için gibidir.Otel ve akşam yemeği derken de illa otelde kalıyorsunuz diye yemeği de orada yemek zorunlu değil ya istediğiniz yere gidersiniz.Oteldeysen içki içiyorsanız odaya süpriz bir şeyler söyleyebilirsin, yok içmiyorsanız çikolatalı pasta alırsın oda servisine verirsin içeri getirir.Ne bileyim.Romantik biri olmadığımdan çok parlak fikrim yok. :27:
Umarım istediğin, düşlediğin gibi geçer bacım.

takım forması hmm olabilir ama pek giyineceğini sanmıyorum, fenerbahçe maçına bilet hmm zor bir ihtimal ama güzel fikir. kravat hediye ettim şimdiye kadar 2 tane.

ama şu otelde içki fikrine bayıldım yani güzel olur aslında. otelde sadece istek üzerine yemekte içki veriyorlardı ama orda bir sorarım olmazsa pasta söylerim odamıza. veya marketten alır odada içerim falan :1::1:

işte dediğim gibi günlük olayı önceden gelen birşeydi. oda yazdı bana . ve mutlaka kullanabileceği bir hediye alacam ona.

balböcü hoş geldin bende 1.takımdan gelmeyim ama seni hatıralayamdım yada sen takım üyesi olarak benden önceydin sanırım gerçi ben hiç bişeyi hatırlayamıyorum hafızam çok kötü
neyse dün akşamki menümü üüzmle kapattım dün meyve günümdü bugün yoğurt yiyeceğim
s.a kızların fikirlerine katılıyorum en iyi hediye takım forması takımın donuda olabilir sen gece giyin göriyim dersin al sana ekşinli bi hediye olur
dün mekiği uyuyrken çektim diyim şok uykusuzdum direk uydum yaptığım tek spor eve iş çıkışı dönüüm oluyo 20 dk yürüyüş bugüne mekik niyetliyim için inşallah

Hoşgeldiniz ya da rahat olayım hoşgeldin bacım :1:
Ben winston, 31 yaşındayım, ben de ingilizce öğretmeniyim.Evliyim, çocuksuzum.Bir kedim bir de kargam var. (Kızlar bu arada kargamız büyüdü, yakında uçacak gidecek ben de arkasından gözümde bir damla yaş ile el sallayacağım :1:- dile kolay 8 ay olmuş neyse inşallah uçup gidecek sağlıklı bir şekilde)

Bana da nickin tanıdık geldi, sanki yarışmalardan gözüme çarptı dediydim ki 1. takım demişsin.
Boyunu merak ettim, sakıncası yoksa.
63 şu an benim için uğruna halaylar çekilesi bir kilo olduğu için ciddi ciddi boyunu merak ettim.

Hoşgeldin tekrardan, umarım hep birlikte istediğimiz kilolara ineriz.

winstonn,şu sıralar belki de en çok ihtiyacım olan kişi sensin.Allah yolladı beni buraya:1: Nerede öğretmensin? Ben bir ilköğretimdeyim ve sana neden ihtiyacım var yazayım... Bu yıl ilk kez bir İngilizce sınıfımız olacak ve bu sınıfta neler olmalı bunları araştırıyorum...
Kargan gidecekse ben sana yüzlerce karga yollayayım.Erzurum'da yaşıyorum ve hayatımda buradaki kadar hiçbiryerde karga görmedim:1:
Boyum 1.60..Sen uzun olmalısın ki böyle bir rakam seni tatmin etsin..

Öncelikle takıma hoşgeldin. canım ben eşimle henüz kavuşamadım yani şöyle diyeyim o türkiyede ben ise yurt dışındayım. kısmetse sene sonu aynı evi paylaşabilecez. daha öncede ben ona günlük yazıp vermiştim ve oda geriye kalan sayfalarına yazmıştı. bu yüzden böyle bir hediye seçtim. ama tabii tek hediyem bu olmayacak başka hediyede olacak bu günllüğü evlilik yıl dönümü hediyesı adı altında vermem belkide aynı gün veririm ama hediye başka alacam.

takım forması hmm olabilir ama pek giyineceğini sanmıyorum, fenerbahçe maçına bilet hmm zor bir ihtimal ama güzel fikir. kravat hediye ettim şimdiye kadar 2 tane.

ama şu otelde içki fikrine bayıldım yani güzel olur aslında. otelde sadece istek üzerine yemekte içki veriyorlardı ama orda bir sorarım olmazsa pasta söylerim odamıza. veya marketten alır odada içerim falan :1::1:

işte dediğim gibi günlük olayı önceden gelen birşeydi. oda yazdı bana . ve mutlaka kullanabileceği bir hediye alacam ona.

hoşbuldum canım... evliliğimin ilk yıllarında ne zaman eşime küssem günlük yazardım.ama eşim de gözünü kaldırıp ne yazdığıma bakmazdı bile..bir gün yine böyle küs günlerimden birinde içimi döktüm günlüğüme,günlüğü direkt eşime verdim.sonra mı? hiiiç:27: bunun hakkında tek bir yorum bile hatırlamıyorum..hatta okuyup okumadığından bile şüpheliyim:1:
şu ana dek eşime aldığım ve onun en beğendiği şey,navigasyon cihazıydı..arabanızın navigasyonu yoksa,bu işe yarayabilir:34:

balböcü hoş geldin bende 1.takımdan gelmeyim ama seni hatıralayamdım yada sen takım üyesi olarak benden önceydin sanırım gerçi ben hiç bişeyi hatırlayamıyorum hafızam çok kötü
neyse dün akşamki menümü üüzmle kapattım dün meyve günümdü bugün yoğurt yiyeceğim
s.a kızların fikirlerine katılıyorum en iyi hediye takım forması takımın donuda olabilir sen gece giyin göriyim dersin al sana ekşinli bi hediye olur
dün mekiği uyuyrken çektim diyim şok uykusuzdum direk uydum yaptığım tek spor eve iş çıkışı dönüüm oluyo 20 dk yürüyüş bugüne mekik niyetliyim için inşallah

ben seni hatırlıyorum canım:28: neredeyse aç bitiriyordun günlerini..ben o kadar yesem düşer bayılırdım biryerlerde:1:

Günaydın bu arada:34:

12 dakika yürüyüş yaptım bu sabah.. e daha ilk günüm..her gün 1er dakika artırıp maksimum 40 dakikada sabitlenmek hedefim..
Çörek otu yağımı içtim 2 su bardağı soğuk suyla..
kızlarım uyandı şimdi,kahvaltı zamanı:34:

Günaydın bu arada:34:

12 dakika yürüyüş yaptım bu sabah.. e daha ilk günüm..her gün 1er dakika artırıp maksimum 40 dakikada sabitlenmek hedefim..
Çörek otu yağımı içtim 2 su bardağı soğuk suyla..
kızlarım uyandı şimdi,kahvaltı zamanı:34:

günaydın koşubandındamı 12 dk sokaktamı yürüyüşş yapıyorsun
evet ben zaten bu kafayla ne yapıcam bilmiyorum burcum felsefesi gibi ya hep ya hiç yapııyorum
az yemeyi bi türlü başaramıyorum tadına baktımıı hepsini yemlyimm böle bii akılsızım işte
verdiğim kgnun hepsini geri aldım ama şimdi yine yanı şeyi yapıyorum katı diyettlerle tez zmanda vermeye çalışıyorum hata yaptığımın farkındayım ama olmuyo ya kendime hakim olamıyom tadını aldıımmıı aklım zihnim yemdiğimde kalıyoo
bu arad en doğru takıma geldinn diyebilirim tekrar hoş geldin sen zaten etli bi hatunsun sanırım şişko değilde

günaydın kızlar nasılsınız bakalım?
sonunda gelebildim geçen hafta Ankaradaydım dün sabah geldim haftayada yokum izne ayrılıcam 1 hafta malesef fazla yazamıyorum artık:((
bu arada stresim hala devam ediyo elime ne geçerse yiyorum cumaya kadar kendimi aç bırakıcam bakalım son aldığım kiloları verebilecekmiyim ben nasıl bişey oldum çıktım böle ya:43: :43: :43:
sizde neler var neler yok bi geçmişi okuyup geri geleyim.

Kızlar size birşey soracam. 20 ekim bizim evlilik yıl dönümümüz. ve ben büyük ihtimalle tatile gidecem. evlilik yıl dönümünde ne yapacağımıza dair herşeyi eşime bıraktığımı söyledim. Biz balayında bi termal otele gittik. tekrar 4 gün için oraya gitmeye karar verdik. fakat sonradan düşündümde tekrar aynı yere gitmesekmi keşke istanbula gitsek ben orayı gezmeyi istiyorum dedim. ama tabii gittiğimiz otel hataydaydı eşim hatayı az çok bilir bazı yerlerini güzelce gezebilmiştik. İstanbula gitsek otel nerede nereyi gezecez uçakla gitsek dünya bir taksi parası diye ben vazgeçtim ve planlamayı ona bıraktım. ama şimdide içimde bir kaygı var ya güzel olmazsa tatilimiz acaba evlilik yıl dönümünde ne yapacaz diye sorun etmeye başladım. yani beni aynı otele götürse kabulüm ben çok beğenmiştim oraları fakat otelin restoranında yiyeceksek akşam yemeğimizi sinir olurum yani.

ya siz nasıl yapmıştınız? yani eşinizmi ayarladı herşeyi? ben bi restoran beğendim eşime o akşam orda yemek yemeye gitmemizi teklif etmelimiyim?

yoksa bunları erkekmi ayarlar :1:::1::1:

Çok soru sordum değilmi? ama ne yapayım son tatilimde yaşadıklarımdan sonra artık eşimin güzel bir planlama yapabileceğine pek inanasım gelmiyorda...

ve hediye olarak sizce ne almalıyım? 1 yıldır yazdığım bir günlük var onu çok güzel deri kaplı bir deftere temize çekip hediye edecem ona. peki başka ne?

bence planı sen kendin yap şahsen genelde bu işlere ben bakarım çünkü o unutur:((
hediye olarakta saat düşünebilirsin erkekler için bence tek aksesuar :1:

günde 3 mesaj olayı bencede okey ama önümüzdeki hafta ben izne ayrılıcam evede internet almadık nolcek şimdi??

dün yediklerimla başlıyoım artık benimde hiç bahanem kalmadı diyetisyenide bıraktım aldım başımı gidiyoru aertık:(

03.09.2012
sabah:
-2 parça ekmek arası peynir/domates/yeşil biber
öğlen:
-1 porsiyon pilav/tas kebabı(1 porsiyon)
akşam:
-yemek yemedim
04.09.2012
sabah:
-1/4 simit
öğlen:
-taze fasülye/pilav /kavun
akşam:
yemek yok:))

Son düzenleme:
suhan senin bu çok yemelrini ben diyet olarak yiyorumyaa ay maşallah demki millet böle şişman olmuyooo

S.A bacım ben hayatta eşime bırakmam hiç bir şeyi. bizim evde planları ben yaparım ve buna bayılırım. Bir kaç örnek vereyim.
Hediye olarak bir sene eşime kendim siyah bir hırka örmüştüm. Benim vardı ve aynısında uzun kollu siyah fermuarlı falan bir şey ona ördüm ve süper olmuşu. eşimin bu zamana kadar en beğendiği şey. Ve gizlice örmüştüm. Resmen 5 sene falan parçalana kadar üzerinden çıkarmamıştı.
Bir sene ona eşofman takımı almıştım sonra onu bizim burada bir pastaneye vermiştim anlatmıştım falan. Daha sonra sabah kalkıp eşime hadi dışarıda yiyelim demiştim sonra pastaneye gidince garson bu size gelmiş beyenefendi diye vermişti.
sonra bir sene cüzdan, kemer, ve içtki matarası almıştım. O sene sultanahmete gitmiştik bende cüzdanı paketleyip cebime koymuştum. Eşim orada wc ye girince orada para alan adama verdim ve eşim para verince adamda bu da hediyesi :1: diye ona vermişti. Kemer'i kapnın önüne koymuştum eve gelince, mataraya da içki koyup yatağın baş ucuna koydum.
Bir sene de eşime günü birlik kaplıcaya gidelim demiştim. Ben tabii cantama, şarap, kadeh falan da almıştım. Günü birlik gittik ama akşama kadar oda tutalım dedim üstümüzü falan değiştirmeye, tabii onu da önceden ayarlamıştım oteli arayarak ayrıca o zamanlar bu spin spa (duş masaj aleti) meşhurdu. Ondan alıp internetten direk otelde bi kızla konuştum odaya koydurdum yatağın üstüne. Sonra odaya girince çok şaşırmıştı. Bir de süper bir kar yağıyordu karın altında açık havuza (kaplıca sıcaktı) falan girmişti. Akşamda şarap falan içmiştik . İnanılmaz eğlenmiştik yani . Yani belki fikir verebilir bacım.

suhan bacım hoş geldin. Neyse seni bir hafta daha izinli yazarız. ama sonra hemen buralara dönüyorsun haberin olsun bak. Yoksa biz winston la siz gelene kadar çifte kumrulara dönücez burda haberiniz olsun.

Balböcüüü takıma hoş geldin yeniden. Bende 30 yaşındayım. Bankacıyım. 3 yaşında bir kızım var. Kısa boylu hatunun tekiyim. Ondan 48 kilo olmak istiyordum ama artık 47 kilo olcam inşallah. Takımın derman ana'sıyım. Ya da lokman bacı sıyım. Her türlü ot, çöp benden sorulur buralarda. He bi de ingilizce bilmediğimden eziğim ben.

winston demek isveç he. Çok pis aklımı çeldin şimdi bak.

suhan bacım hoş geldin. Neyse seni bir hafta daha izinli yazarız. ama sonra hemen buralara dönüyorsun haberin olsun bak. Yoksa biz winston la siz gelene kadar çifte kumrulara dönücez burda haberiniz olsun.

Balböcüüü takıma hoş geldin yeniden. Bende 30 yaşındayım. Bankacıyım. 3 yaşında bir kızım var. Kısa boylu hatunun tekiyim. Ondan 48 kilo olmak istiyordum ama artık 47 kilo olcam inşallah. Takımın derman ana'sıyım. Ya da lokman bacı sıyım. Her türlü ot, çöp benden sorulur buralarda. He bi de ingilizce bilmediğimden eziğim ben.

winston demek isveç he. Çok pis aklımı çeldin şimdi bak.

tamam canım tamam kesinlikle 1 hafta sonra burdayım silkelenip kendime gelme vaktim geldi artık.
bu arada öğlen menümde bi değişiklik oldu yemekhaneye gitmekten vazgeçtim bizim kızlar menemen yapıcaklarmış öğlen burdayım 1 parça ekmek +menemen
şu isveçi bende araştırayım bi bakalım nasılmış:)

Back
X