- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
Winston bu akşam beni kimse tutamaz doğru markete gidiyorum. Göreceksin bundan sonra beni. Ve ağlayacaksın azmime. Gece yarıları kalkıp mekik çekeceksin.
Özellikle "ağlayacaksın azmime" demeyip küfür etsen anca bu kadar gaza gelirdim

Rahatım ben ama, şimdi senin mesai kaçta bitecek de eve gidecen de kızla ilgilenecen falan bu arada o sebze alışverişi falan yalan olur, ee onca çalıştın ettin yoruldun akşama evde malzeme de yook hem yarın başlarsın diyeceksin, sabah zaten hem tost hem yumurta, öğlen desen tabakta bir winston yok, akşam da böyle geçsin, yarın bakarız diyeceksin ee zaten yorgunsun akşam spor mu yapacan, boşverr yarın başlarsın

Ama ben şu an callan teyzeyi indiriyorum, sabah akşam 2 kez yapacağım, isveçe 13 gün devam sonra 600-800 sabit kalorili çakma isveç yapacağım.Her gece mekik ve bisiklet de yanında bonus.ohh suyumu da içtim mi, ekmeği mi de bölüp de paylaştım mı heytt kim tutar beni

Azmime olmasa da planlarıma ağlayıp, çok pis hasetlendin mi sen onu söyle

sağol winstonum inş çabuk atlatıcam..
sağol sezencim bende uyku sorunu var yıllardır zaten uyuyamıyorum o yüzden gittim birazda aile içi sorunlar eklenince artık kaldıramadım uykuya hasretim böle oluncada gün içinde çok olumsuz etkiliyo ders çlışmam gerekiyo uzmanlık için bakamıyorum başlayamıyorum bakalım işte inş çabukcak toparlarım kendimide istediklerimi yaparım....
Ben şu sigara hapından son 5-6 gün hiç uyuyamadım ya, çok iyi anladım uykunun önemini valla.Hani vücut yatarak da dinleniyor ama beyin zaten uykuda bile çalışıyor, bir de uyunmadığında böyle deli gibi bir şey oluyor insan.İnsan geriliyor, sinirler laçka, beyin uyuyori konsantrasyon olmuyor, hani içim uyuyor deriz ya bazen aynen öyle oluyor, bir süre sonra da benim gibi yok takip ediliyorum, yok evde hırsız var, yok zart zurt diye beyin oyun oynayıp iyice halüsünasyona ve ilerisine sürüklüyor insanı.
Umarım hemencecik eski uyku düzenine dönersin bacım.