Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Winston bu akşam beni kimse tutamaz doğru markete gidiyorum. Göreceksin bundan sonra beni. Ve ağlayacaksın azmime. Gece yarıları kalkıp mekik çekeceksin.

Özellikle "ağlayacaksın azmime" demeyip küfür etsen anca bu kadar gaza gelirdim :1: vayy kılıçlar çekilmiş he.
Rahatım ben ama, şimdi senin mesai kaçta bitecek de eve gidecen de kızla ilgilenecen falan bu arada o sebze alışverişi falan yalan olur, ee onca çalıştın ettin yoruldun akşama evde malzeme de yook hem yarın başlarsın diyeceksin, sabah zaten hem tost hem yumurta, öğlen desen tabakta bir winston yok, akşam da böyle geçsin, yarın bakarız diyeceksin ee zaten yorgunsun akşam spor mu yapacan, boşverr yarın başlarsın :27:
Ama ben şu an callan teyzeyi indiriyorum, sabah akşam 2 kez yapacağım, isveçe 13 gün devam sonra 600-800 sabit kalorili çakma isveç yapacağım.Her gece mekik ve bisiklet de yanında bonus.ohh suyumu da içtim mi, ekmeği mi de bölüp de paylaştım mı heytt kim tutar beni :27:
Azmime olmasa da planlarıma ağlayıp, çok pis hasetlendin mi sen onu söyle :1:

sağol winstonum inş çabuk atlatıcam..

sağol sezencim bende uyku sorunu var yıllardır zaten uyuyamıyorum o yüzden gittim birazda aile içi sorunlar eklenince artık kaldıramadım uykuya hasretim böle oluncada gün içinde çok olumsuz etkiliyo ders çlışmam gerekiyo uzmanlık için bakamıyorum başlayamıyorum bakalım işte inş çabukcak toparlarım kendimide istediklerimi yaparım....

Ben şu sigara hapından son 5-6 gün hiç uyuyamadım ya, çok iyi anladım uykunun önemini valla.Hani vücut yatarak da dinleniyor ama beyin zaten uykuda bile çalışıyor, bir de uyunmadığında böyle deli gibi bir şey oluyor insan.İnsan geriliyor, sinirler laçka, beyin uyuyori konsantrasyon olmuyor, hani içim uyuyor deriz ya bazen aynen öyle oluyor, bir süre sonra da benim gibi yok takip ediliyorum, yok evde hırsız var, yok zart zurt diye beyin oyun oynayıp iyice halüsünasyona ve ilerisine sürüklüyor insanı.
Umarım hemencecik eski uyku düzenine dönersin bacım.

Özellikle "ağlayacaksın azmime" demeyip küfür etsen anca bu kadar gaza gelirdim :1: vayy kılıçlar çekilmiş he.
Rahatım ben ama, şimdi senin mesai kaçta bitecek de eve gidecen de kızla ilgilenecen falan bu arada o sebze alışverişi falan yalan olur, ee onca çalıştın ettin yoruldun akşama evde malzeme de yook hem yarın başlarsın diyeceksin, sabah zaten hem tost hem yumurta, öğlen desen tabakta bir winston yok, akşam da böyle geçsin, yarın bakarız diyeceksin ee zaten yorgunsun akşam spor mu yapacan, boşverr yarın başlarsın :27:
Ama ben şu an callan teyzeyi indiriyorum, sabah akşam 2 kez yapacağım, isveçe 13 gün devam sonra 600-800 sabit kalorili çakma isveç yapacağım.Her gece mekik ve bisiklet de yanında bonus.ohh suyumu da içtim mi, ekmeği mi de bölüp de paylaştım mı heytt kim tutar beni :27:
Azmime olmasa da planlarıma ağlayıp, çok pis hasetlendin mi sen onu söyle :1:

Ben şu sigara hapından son 5-6 gün hiç uyuyamadım ya, çok iyi anladım uykunun önemini valla.Hani vücut yatarak da dinleniyor ama beyin zaten uykuda bile çalışıyor, bir de uyunmadığında böyle deli gibi bir şey oluyor insan.İnsan geriliyor, sinirler laçka, beyin uyuyori konsantrasyon olmuyor, hani içim uyuyor deriz ya bazen aynen öyle oluyor, bir süre sonra da benim gibi yok takip ediliyorum, yok evde hırsız var, yok zart zurt diye beyin oyun oynayıp iyice halüsünasyona ve ilerisine sürüklüyor insanı.
Umarım hemencecik eski uyku düzenine dönersin bacım.

Valla hasetlendim en çok ta callen ablaya ya. Acep bende yapsam mı. ama 21 gün yapmak da lazımmış ya. Aslında yapanlar süper sonuçlar almış. kadının hayat hikayesine kadar okuduydum bir ara. Hadi bacım o zaman beraber yapalım. Ben de başlayayım callen ablaya. ama bırakmadan 21 gün boyunca yapıcaz. Ben diyet olarak tavuk+ salata+sebze çorbası olayına başlıyorum. Benim diyetim bu.
Uyku dedin de aklıma geldi. Sende uykusuzluk yaptı, okuduğum insanlarında %97 sinde uykusuzluk yaptı diye ilaca başlayınca ne hayallerim vardı ya. eşim bile bekliyordu ilaca başlamamı. İki üç gün önce uykum var yatıcam diyordum. iyi uyu nasıl olsa yakında uyuyamıycan sabaha kadar konuşuruz o zaman derdi. Bende plan yapmıştım. Gece 3 e kadar eşimle konuşuruz, sonra o uyur ben ders çalışırım, sonra 6 gibi 1 saat spor yaparım falan diye bütün hayallerim yıkılmıştı. Sadece 1 gece uyuyamamıştım onda da uyuyamadığımı anca sabah anlamıştım. :1: Hala gülüyorum o günlerime. :1: Birde herkese bakın ben ilaç kullanıyorum depresyona giricem, her şeye ağlarsam falan beni dikkate almayın, ayrıca aldığım kararları da dikkate almayın duygusal olucam falan diyordum ama yok anam. Nasıl mutlu mutlu çalıştım 3 hafta anlatamam. Normalde sinir küpüne döndüğüm olaylar karşısında "olur ya öyle kabullenmek lazım, canım insanların kendi tercihi, amannn hayat kısa takma kafana," falan gibi mutluluk cümleleri kurdum durdum 3 hafta boyunca. Sonra da ilacı bırakınca asıl depresyona girdim. :44: Sanırım bende bir arıza vardı.

@Se-zen bacı doğruyu söyle gözün kaldı dimi özellikle callan teyze şeysinde :27:
2 saat bekledim indirdimvideoyu.Dün netten rusça bir sitede bulmuş yapmıştım neyse her sefer inmesini bekle yap olmaz diye pcye indirdim.
neyse aynı 1 saatlik video ama teyze zaten o kadar yavaş ve güzel bir ingilizce konuşuyor ki yani hello'yu bilmeyen biri bile videoyu anlar, zaten kol aç, bacak kaldır orada 10 kişi yapıyor daha neyine alt yazı ekliyorsun ekrana eşek kadar , hadi eşek kadar alt yazı koydun bu sefer de körler okuyamaz, dünyadaki en pepeş en kekeme ve en kötü sesli kadına bir de bunları türkçe seslendirelim fikrini hangi denyo verdi ya.

Şimdi hem yabancı teyze konuşuyor, üstüne pepeş türkçeye çeviriyor, üstüne ekranda kocaman türkçe yazılar.Bir de kadın meditasyon şeysi gibi alta çiçek böcek su sesi koymuş, bizim pepeş kekeleye kekeleye pelvisi kaldırıyoruz, bilmemneyi indiriyoruz diye heyecanlı heyecanlı kekeleyince ne su sesi kalıyor ne bir şey.Sesi kapatsam teyzenin de sesi kapanıyor, teyzenin sesi açsam bu pepeş evladı da arkadan konuşuyor, atyazıyı kapatamadım zaten.hay yarabbim diyorum.

Se_zen sanırım senin üzerine fazla gittim, Allah da verdi cezamı şimdi 21 gün sabah akşam bu kadın sesiyle imtihan olacağım sanırım :47:

Yazdıkların için de evet ben de çok bakmıştım ama videolar ve giyilen mayolar falan 1980leri işaret ettiğinden hep bakıp bakıp kapattım, dün de öyle incelenleri, bacakları hatta basenleri bile incelenleri okuyup edince gaza geldim, 21 gün her gece 1 saat yapsam ki 30 dakika falan sürüyor aslında, yani her gün 30 dakikamızı ayıramaz mıyız ki bacım? Atla deve değil yani.Hareketler de güzel, baştan zorlar ama sonra alışırız.

Allahım rakibimle birlikte utanmasam el ele spor yapacağım :27:

neyse ben şu teyzenin ses dosyasını nasıl silerim, onu araştırayım biraz.

kımse bırsey yazmmaıstr dıye sayfaya bugun bakmadım maslalah yanı bn bakmayınca sohbet akmıs gtmıs kızlr bnm kılo wermem durdu 59.8 de takıldım oyuzden vucudu sasrtmak ıcın canım ıstremedıgı halde yuksek kalorılı seyler yedım bugun yarında oyle yapıcam 2 gunluk soklama yapıyorum oyuzden yedıklermı yazmıyorum:)

@Se-zen bacı doğruyu söyle gözün kaldı dimi özellikle callan teyze şeysinde :27:
2 saat bekledim indirdimvideoyu.Dün netten rusça bir sitede bulmuş yapmıştım neyse her sefer inmesini bekle yap olmaz diye pcye indirdim.
neyse aynı 1 saatlik video ama teyze zaten o kadar yavaş ve güzel bir ingilizce konuşuyor ki yani hello'yu bilmeyen biri bile videoyu anlar, zaten kol aç, bacak kaldır orada 10 kişi yapıyor daha neyine alt yazı ekliyorsun ekrana eşek kadar , hadi eşek kadar alt yazı koydun bu sefer de körler okuyamaz, dünyadaki en pepeş en kekeme ve en kötü sesli kadına bir de bunları türkçe seslendirelim fikrini hangi denyo verdi ya.

Şimdi hem yabancı teyze konuşuyor, üstüne pepeş türkçeye çeviriyor, üstüne ekranda kocaman türkçe yazılar.Bir de kadın meditasyon şeysi gibi alta çiçek böcek su sesi koymuş, bizim pepeş kekeleye kekeleye pelvisi kaldırıyoruz, bilmemneyi indiriyoruz diye heyecanlı heyecanlı kekeleyince ne su sesi kalıyor ne bir şey.Sesi kapatsam teyzenin de sesi kapanıyor, teyzenin sesi açsam bu pepeş evladı da arkadan konuşuyor, atyazıyı kapatamadım zaten.hay yarabbim diyorum.

Se_zen sanırım senin üzerine fazla gittim, Allah da verdi cezamı şimdi 21 gün sabah akşam bu kadın sesiyle imtihan olacağım sanırım :47:

Yazdıkların için de evet ben de çok bakmıştım ama videolar ve giyilen mayolar falan 1980leri işaret ettiğinden hep bakıp bakıp kapattım, dün de öyle incelenleri, bacakları hatta basenleri bile incelenleri okuyup edince gaza geldim, 21 gün her gece 1 saat yapsam ki 30 dakika falan sürüyor aslında, yani her gün 30 dakikamızı ayıramaz mıyız ki bacım? Atla deve değil yani.Hareketler de güzel, baştan zorlar ama sonra alışırız.

Allahım rakibimle birlikte utanmasam el ele spor yapacağım :27:

neyse ben şu teyzenin ses dosyasını nasıl silerim, onu araştırayım biraz.

Ayy evet aynı videoyu indirmişiz. Çeviren kız bi de yanlış falan çeviriyor. Callen teyzeye yetişicem diye uğraşıyor. Kadın o kadar yavaş konuşuyor ki insanın uyuyası geliyor. Spor değil hipnoz yaptırıyor sankim. Ama tabii kötü de olsa allah razı olsun diycem çünkü herkes ingilizce bilmiyor bacım. Ne eziyon ki. ordan bakınca ezik gibi mi görünüyorum. öyle mi geliyor ordan yani.:43:

kımse bırsey yazmmaıstr dıye sayfaya bugun bakmadım maslalah yanı bn bakmayınca sohbet akmıs gtmıs kızlr bnm kılo wermem durdu 59.8 de takıldım oyuzden vucudu sasrtmak ıcın canım ıstremedıgı halde yuksek kalorılı seyler yedım bugun yarında oyle yapıcam 2 gunluk soklama yapıyorum oyuzden yedıklermı yazmıyorum:)

Bende dediydim cedric sanırım bizden adam olmaz diye uğramamaya karar verdi. Tamda biz ısınmaya başlamıştık. Göremeden getttiiii diye ağıt yakacaktım nerdeyse.

Ayy evet aynı videoyu indirmişiz. Çeviren kız bi de yanlış falan çeviriyor. Callen teyzeye yetişicem diye uğraşıyor. Kadın o kadar yavaş konuşuyor ki insanın uyuyası geliyor. Spor değil hipnoz yaptırıyor sankim. Ama tabii kötü de olsa allah razı olsun diycem çünkü herkes ingilizce bilmiyor bacım. Ne eziyon ki. ordan bakınca ezik gibi mi görünüyorum. öyle mi geliyor ordan yani.:43:

Yok bacım ingilizce anlamayanlar için altyazı yapsınlar mesela tamam.Ya da spor yaparken altyazı mı okuyacağım diyenler oluyordur tamam simultane gitsin birisi.Ama hem yabancı teyze konuşuyor, üstüne okumayı yeni söküp kurdelesini yeni bağlamış ve de aynı anda peltek psişik biri konuşuyor aynı anda altyazı var ve aynı anda fonda su sesi böcük sesi.
Ne bileyim bacım ya hareketli yani göstermeli şeyler olunca isterse japonca konuşsunlar ben bakıp yapıyorum, öyle çeviri aramıyorum ama tabii senin gibi işin detaylarını, püf noktalarını iyice öğrenmek isteyenler için de çeviri şart.

Zaten söylene söylene videonun başını yemişim.Rapidden indirmiştim, normalde kaydedilen yeri falan sorardı, bu sefer zart diye indirdi sanki videoyu indirmedi de taradı gibi.Neyse şu an pcde yok yani.Ben gene geçen günkü rusça siteden yapacağım.Değil 21 gün, 21 dakika aynı Türkçe pepeşe tahammül edemeyacağim valla.

Bu arada menü için;
sabah; tek şekerli kahve
öğlen; bir dilim salam, 2 kaşık yoğurt
akşam;et& 2 kaşık yoğurt. (salata yapmaya üşendim :1: )

Eşime fırında beşamel soslu makarna yaptım, tereyağ soslu mercimek çorbası, et ve de mozaik pasta.
Hiç birini de yemedim heyyt bree heyytt :27:
yalnız mozaik pasta biraz düğün pastası ebatında oldu, bir hafta rahat dolapta kalır, o kısım biraz beni korkutmuyor değil.
Gerçi üzerine fındıktan se_zen yazacaktım, her baktığımda aklıma sıska sezen gelsin de yemeyeyim diye de bu sefer de koca "kim bu pastadaki sezen?" diyecek :1: hanıma bak, pasta yapmış üstüne sezen yazmış, sapıttı iyice diyecek diye tırstım ama artık nerede mozaik pasta görsem ona içimden sezeeeeen diye haykıracağım :27:

Aman da aman kilo davalım adıma pastalar da yaparmış. Ayyy daha önce hiç benim için pasta yapan olmamıştı. Duygulandım kız şimdi. :43::43::43:
Bu arada sen bana sıska sıska diyon ya biz hani buluştuk ya ben yanınızda hani cüce gibi kalmıştım. Hayatımda kendimi en kısa hissettiğim zamandır o. Kardeşim birisinin boyu bana yakın olmaz mı?
Benim ayaklarım çok hassastır öyle topuklu falan pek giyemem. İşe giderken bile şeker hastalarının kullandığı, klimalı, ortopedik, koca karı ayakkabıları giyerim. Hele hafta sonu düğün harici hayatta topuklu falan giyemem. Ama o günden sonra gidip kendime biri 9-10 cm diğeri 13 cm ayakkabı aldım. Birini bir gün giyebildim diğerini hadi gene arada giyiyorum ama buluşmaya gelince bu sefer kesin uzun topuklu ayakkabı ile gelicem. Aklıma geldi birden bire. Pek bi içerlemişim galiba. :59:

Aman da aman kilo davalım adıma pastalar da yaparmış. Ayyy daha önce hiç benim için pasta yapan olmamıştı. Duygulandım kız şimdi. :43::43::43:
Bu arada sen bana sıska sıska diyon ya biz hani buluştuk ya ben yanınızda hani cüce gibi kalmıştım. Hayatımda kendimi en kısa hissettiğim zamandır o. Kardeşim birisinin boyu bana yakın olmaz mı?
Benim ayaklarım çok hassastır öyle topuklu falan pek giyemem. İşe giderken bile şeker hastalarının kullandığı, klimalı, ortopedik, koca karı ayakkabıları giyerim. Hele hafta sonu düğün harici hayatta topuklu falan giyemem. Ama o günden sonra gidip kendime biri 9-10 cm diğeri 13 cm ayakkabı aldım. Birini bir gün giyebildim diğerini hadi gene arada giyiyorum ama buluşmaya gelince bu sefer kesin uzun topuklu ayakkabı ile gelicem. Aklıma geldi birden bire. Pek bi içerlemişim galiba. :59:

Benim düz giydiğimde ayak bilmemnesi oluyor, ayak dikeni mi heh topuk dikeni gibi.Yazın mesela bir hafta denizde düz terlik giyerim, sonra bir hafta ayaklarımın üstüne basamam topallarım.O yüzden plaj terliklerim bile topukludur. :51: Millet kesin kokoşa bak, kumsalda topuklu giyiyor ya da boyu az gelmiş daha da uzatıyor falan diyorlardır ama yapacak bir şey yok.Bir de seviyorum ya topukluyu, kalçayı kaldırıyor biraz daha şekillendiriyor, daha kadınsı geliyor bana.Geçen topuklularla avmde gezerken yaşlı bir amca (rahat 70 var) öyle bir baktı ki, eşimi dürtüm "len ölmeden bir dedeyi daha mutlu ettim, ne iyi insanım ben " dedim :1: Eşimin jetonu geç düştü, sonra sen dedeleri mi baştan çıkarıyorsun diye az surat yaptı ama benim olayım onları mutlu etmek, yüzlerini bir kuple güldürebilmekti :1:

Valla benim de içerlediğim yanımda oturan kişinin 40lı kilolarda olmasıydı.Hadi sen 20cm bile topuklu giyip beni geçebilirsin de, benim 20 kilo verme imkanım yok onu ne edicez...:27:

İstediğin pasta olsun bacım, eğer bu sefer bana yakın bir yerler olursa ben sana pasta bilem yaparım.Üstüne de se_zen reis bile yazarım :16: (Pasta yapma olayı yalan, benimkiler mundar mucuruk çocuk pastası gibi, ama satın alır sizlere ben yaptım derim şişşt çaktırmayın :1: )

Arkadaşım yakar bacı, buradan sana sesleniyorum, Allah rızası için artık gel, Suhan yoğun sen yoksun, biz se_zen ile ciddi ciddi el ele verip buralardan aşk böcekleri gibi gideceğiz. :16: :27:

Günaydınlaaar,

İçine dans,spor ve diyet 3lüsü kaçan winston sabahın köründe uyanmış, hatta sabah sabah verilen Çiılgın Bediş'e bile göz atıp güne Yonca Evcimik ile başlamıştır :3:

Sanırım açlıktan gözüme uyku girmedi.Ve bugün sabah kahvaltımda bir dilim ekmek ve kahve olduğu için heyecandan akşam yatarken bile ekmeği düşünüp uyudum :1: Ekmeği kahve ile katık yapıp yedikten sonra az biraz sabah sporu yaptım ve sizlere günaydın diyeyim dedim.He bu aralar su içmeyi de unutmaya başladım diye sabah kalkıp bir litreye yakın su içtim ki akşama kadar 2 litreyi tamamlamak kolay olsun.

Bu arada callan teyze zorlamadı diyordum ama kollarımın yani omuzlarımın kenarları arkaları ve özellikle basen altı taş olmuş, böyle kaslı gibi olmuş, zorlanmış ama öyle acısı yok demek böyle kastıra kastıra sıkılaştırıyor ne bilem.Akşam yatakta da bir kaç hareketini yaptım, eşime de "elle bak göbeğimi, kasları alttan titretiyom" "elle bak şuramı oynatıyorum" diye :1: Hiç etkili olamadım adamın gözünde.Hala geçen beni halıda elimde bacağımla kıvranırkenki halim aklına geliyor, bana pis pis gülüyor :27:

Neyse, hepimize hafif ve güzel bir gün olur inşallah.
Herkese tekrar günaydınlar. :16:

günaydın dünkü menüm
sabah yoğurt
öğle yoğurt
akşam üzüm
2 bardak yeşil çay
spor yok işe gidip gelirken 20 dk yürüyüş
şu callenmi ne nerdenindiriyoruzz bi zahmet bi link atsanıza ya

Günaydın kızlar,
Ne güzel bir gün böyle yahu.
Sabah sabah kalkıp kahvaltıda doğranmış kıvırcık üstüne 2 kaşık yoğurt koyup yedim yanına da yarım yumurta yedim. İşime geldim şimde de 9 otlu çayımı yaptım şimdi önümde ot çayım, normal çayım, ve suyum var. Üçü yanyana, bir ondan bir ondan içip duruyorum. Bu arada şu hani filtre kahve falan demledikleri içinde süzgeç olan bardak varya, ona yıllardır bakar dururdum en sonunda kendisi ile ot çayı demlene bildiğini öğrendiğimden beri elimden düşürmüyorum. Öyle güzel ki. Ne çöpü kalıyor ne başka bir şeyi. Eve de alıcam bir tane bunlardan.

günaydın dünkü menüm
sabah yoğurt
öğle yoğurt
akşam üzüm
2 bardak yeşil çay
spor yok işe gidip gelirken 20 dk yürüyüş
şu callenmi ne nerdenindiriyoruzz bi zahmet bi link atsanıza ya

Menün güzel de bacım üzüm neyin nesi. Sen 5 günde 5 kilo yapmıyormusun. Bütün gün yoğurt yemen gerekmiyordu senin. Ayrıca madem yeşil çay içiyorsun bunu 4 bardağa falan çıkar bari. Genelde diyetisyenler bile 4-5 bardak diyorlar. Callenin linkini şimdi bulamayacağım ama googleda callen yaz. sonra kadınlar kulubünün sayfası çıkıyor 2. sonuç mu ne. Oraya gir 599 . sayfada var. Umarım işine yarar. Ben yine fırsat bulursam gün içinde bakarım.

@Gırgırına,
Ne diyetindesin bacım merak ettim, yoğurtlu üzümlü güzel göründü gözüme :56:
Üzüm çok şekerli aklında olsun bacım, ben de dün dolandım dolandım 2 gün sonra bir meyve hakkım olacak diye ala ala elma aldım.
Yaz meyveleri hep şekerli yahu, kış gelse de ..Hoş portakal mandalina bunlar da 50 kaloriden başlıyor.Elma desen gene aynı kapıya çıkıyor, bir greyfurt azdır belki onu da hiç sevmem.

@Se_zen, 4-5 bardak yeşil çay çok değil mi yahu, içinde kafein yok mu onun bacım, sabaha kadar oturur, leptin salgılar ordan kilo veririz herhalde.Bu arada 9 otlu çaya hasetlendim.benim niye 9 otlu çayım yok ya..Şimdi hangi otlar, ne kadar mıncıklanmış, nerelerden toplanmış, gerçekten o poşette 9 ot var mı yoksa insan mı kandırıyorlar diye içime Uğur Dündar kaçar diye hiç bulaşmıyorum ama aklımın bir köşesine de yazdım.Bu arada mayonezli yeşillik makul gelse de yoğurtlu yeşillik hiç yemedim hımm bunu da kenara yazdım :1: Bir de meyveli yoğurt yiyemem bana garip gelir.Öff winston kes yemek mevzusunu diye kendime böğüresim var.
Sabah 8de kahve ve kızarmış bir dilim ekmek yedim/içtim ve buradan yetkililere sesleniyorum üzerine içtiğim 1 litre suya rağmen açımmm üleeeyn açıııım :56: :27:

evvet ben geldim.15 günlük marmaris tatili ve ardından 2 günlük kendine gelme süresi sonrası aranızdayım işte.geçmişi okudum anca 31 ağustostan beri girmemişim.günde 3 mesaj yazma olayına katılıyorum.yazın gerçekten buralar sessizleşti ama artık eylül geldi bi düzene girmemizin zamanı da geldi diye düşünüyorum.tatilimi anlatayım biraz bi kere yedim de yedim yemelere doyamadım bursaya döndüğümde 5 kilo falan artıdaydım baya bi tırstım ama orda ayaklarım fena halde şişti baya bi ödem oldu herhalde.dönünce hemen indi ayaklarım 3 kilo da azaldım demek ki ödemmiş onlar neyse yavaş yavaş düzenli beslenmeye geçtim.onun dışında tatilim iyi geçti hergün başka bir koya gittik deniz süper zaten tertemiz.bi de giderken alışveriş yaptım ya hergün değişik giyindim benim için çok farklı bi duyguydu.elbise etek şort hepsini giydim valla çok mutlu oldum.bi de seneye 36 beden olsam artık kim bilir neler giyerim :52:

@Se_zen, 4-5 bardak yeşil çay çok değil mi yahu, içinde kafein yok mu onun bacım, sabaha kadar oturur, leptin salgılar ordan kilo veririz herhalde.Bu arada 9 otlu çaya hasetlendim.benim niye 9 otlu çayım yok ya..Şimdi hangi otlar, ne kadar mıncıklanmış, nerelerden toplanmış, gerçekten o poşette 9 ot var mı yoksa insan mı kandırıyorlar diye içime Uğur Dündar kaçar diye hiç bulaşmıyorum ama aklımın bir köşesine de yazdım.Bu arada mayonezli yeşillik makul gelse de yoğurtlu yeşillik hiç yemedim hımm bunu da kenara yazdım :1: Bir de meyveli yoğurt yiyemem bana garip gelir.Öff winston kes yemek mevzusunu diye kendime böğüresim var.
Sabah 8de kahve ve kızarmış bir dilim ekmek yedim/içtim ve buradan yetkililere sesleniyorum üzerine içtiğim 1 litre suya rağmen açımmm üleeeyn açıııım :56: :27:

Ya bende çok diyordum ama bizim bankada diyetisyene gidenler var. Hepsine 5 bardak yeşil çay 5 bardak 7 otlu çay falan için demiş günde. Bayaa da iyi zayıfladılar sonra bende araştırdım 4-5 bardağa kadar herhangi bir sorun yokmuş. Tabii ki geç saatlere falan bırakırsan yeşil çayın uykusuzluk yaptığı doğru yanlız bu arada yeşil çayın içindeki kafein iyi kafein. öyle kafein diyince aklınıza kahvedeki kafein gelmesin. Gerçi matenin kafeini en iyisi. Ben şöyle yapıyorum yeşil çay yerine 9 otlu çay içiyorum. Bugün başladım kendilerine. İçinde 9 tane bitki var. Yeşil çay-mate-cinnema, barut ağacı, çoban çökerten, sinirli ot, biberiye, funda, bilye kekik var. Ben hepsinde 100 'er gram aldım evde karıştırıp kavonozladım. ama sana göre değil sanırım bacım. Bolca ellenmiş olduğuna eminim. :1::ssz:

He bir de diyet olarak da öyle belli bir şey yapmıycam bacım. Kafama göre takılıcam.
dün alış veriş yapıp kendime sebze çorbası yaptım. bol kabaklı, soğanlı, dereotu, maydonozlu falan
sabahları bazen çorba + salata (yoğurtlu kıvırcık yani. bu arada ben çok severim kıvırcık marul üzerine yoğurt katıp da yemeği)
Bazende yoğurtlu kıvırcık ve yumurta yerim.
öğlenleri bu hafta dışarıda yiycem arkadaş yanlız kalıyor yoksa yemğe çıkarken ev yemekleri yapan yer var orada yerim artık bir şeyler ama hafif bir şeyler tabii
akşamları da çorba+ salata (yoğurtlu kıvırcık yani :1:)

İş yerine de çorbamdan getirdim ara öğün olarak da çorbamdan yiycem çok acıkmak istemiyorum sonra daha çok yerim. Hatta gideyim de yiyeyim.

evvet ben geldim.15 günlük marmaris tatili ve ardından 2 günlük kendine gelme süresi sonrası aranızdayım işte.geçmişi okudum anca 31 ağustostan beri girmemişim.günde 3 mesaj yazma olayına katılıyorum.yazın gerçekten buralar sessizleşti ama artık eylül geldi bi düzene girmemizin zamanı da geldi diye düşünüyorum.tatilimi anlatayım biraz bi kere yedim de yedim yemelere doyamadım bursaya döndüğümde 5 kilo falan artıdaydım baya bi tırstım ama orda ayaklarım fena halde şişti baya bi ödem oldu herhalde.dönünce hemen indi ayaklarım 3 kilo da azaldım demek ki ödemmiş onlar neyse yavaş yavaş düzenli beslenmeye geçtim.onun dışında tatilim iyi geçti hergün başka bir koya gittik deniz süper zaten tertemiz.bi de giderken alışveriş yaptım ya hergün değişik giyindim benim için çok farklı bi duyguydu.elbise etek şort hepsini giydim valla çok mutlu oldum.bi de seneye 36 beden olsam artık kim bilir neler giyerim :52:

Hoş geldin bacım. Marmaris demek güzel. Benimde en çok gitmek istediğim yerdir kendisi. İnşallah seneye giderim bende marmarise.
Artık tam gaz burdasın herhalde okullarda açılıyor. Bu arada sen bu azimle seneye 34 beden bile olursun. Çatlatırsın bizi de.

Hoş geldin bacım. Marmaris demek güzel. Benimde en çok gitmek istediğim yerdir kendisi. İnşallah seneye giderim bende marmarise.
Artık tam gaz burdasın herhalde okullarda açılıyor. Bu arada sen bu azimle seneye 34 beden bile olursun. Çatlatırsın bizi de.

@Ejje, hoşgelmişsin bacım.

@Se_zen, bunun hazırı kesin vardır herkes bu çayı anlatıyor, herkes mi aktar aktar geziyor yahu, ben de hazırından alırım.Sinirli ota güldüm he ne o öyle sinirli şirin gibi :1: Bir de çobanı bilmemne eden ota da güldüm, unuttum şimdi adını :1: Sen o otların ne işe yaradığını ıncık cıncık bildiğin için saygıyla yaklaşıyorsundur onlara da , sinirli ot ne yahu..isme bak, şifa bekle.. :1: Zaten o ota laf et, öbür çaya laf et, yok efendim callan teyzeye yaşlı de, leslie ablaya koca baldırlı de, yok bisiklet çevirince kas yapılırmış de, yok mekik çekince baklava çıkarmış de, yok şu yok bu diye diye otur şişman kal winston diyorum.Tamam öldüm, sen çok vurma :1:

Bu arada günde 3 mesaj için; se_zen, winston, ejje, cedric, s_a tamam dediler.Suhan taşınma ve interneti bağlatma aşamasında olduğu için şu an müsait değil ama o da katılıyor.Geriye yakar (evet bir yakar vardı ne oldu ona yahu) gırgırına (cevap verdi mi bilmiyorum bu konuda) yeni ingilizce hocası üyemiz,gölge çiçeği kaldı.Fikrini belirtmemiş arkadaşlar da oylarsa, kabul edilirse pazartesiden itibaren başlatalım isterseniz.En azından günlük katılım gerçekleşmiş olur.

Back
X