Merhaba arkadaşlar.
Uzun bir aradan sonra verdiğim tüm kiloları almış olarak ve son derece motivasyonsuz olarak aranıza döndün. Aslında pek dönesim yok çünkü takımda kimsecikler yok ama malum 17 Kasımda buluşmamız var o yüzden döndüm. Umarım beni görür buluşmaya gelecek olan arkadaşlar. winston bacım aslında buralardaydım ama hiç yazıpta senin motivasyonunu bozmayayım diye sesimi çıkarmadım bacım. Senin paranı zarfın içine koydum hazırladım bacım. Ananın ak sütü gibim helal olsun. Çünkü ben artık 57 kiloyum. Bir haftada da 9 kilo verdiren bir diyet yokmuş bacım aradım. Ama 1 kiloyu her türlü alabilirim. Bu durumda 48 olmam gerekirken 58 kilo olabilirim bu da mantıklı aslında.

Bu hafta işe başlıyorum. En azından bir kaç gün dikkat etsemde bari 54' e falan düşsemde artık bıraksam bu diyet işlerini sıkıldım ve ben başaramıyorum. Artık pes ettim. Benim gittiğim spor salonu da tadilattaydı ama neyseki açılmış. Şimdiden sonra haftada iki gün yüzerim falan bir şekilde toparlarım ama artık takımdan hepten koptum. Zaten bakınca sanki başka takımı okuyor gibiyim artık. Kolay adapte olamam zaten. E günlük menümü yazıp gideceksemde hep dediğimiz gibi deftere yazarım hiç olmaya kalıcı olur.
Buluşma için görüyorum ki hiç bir aksiyon alınmamış kızlar. Nerde buluşucaz. Ne etcez. Hadi bakalım toplanalım bir an önce.