- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
winston ne zamandır böyle besleniyosun ve ne kadar daha devam ediceksin, vallhi bravo![]()
Bacım 2 ay önce falandı, yabancı bir grup gördüm hatta o zaman uzaylı görmüş gibi ama şu an mantıkla baktığım mottolarını paylaşmıştım; "eğer zayıfsan daha az sabun/şampuan tüketirsin.Bu yüzden hep zayıf ol, hep zayıf kal" O zaman len bunlar ne içiyorlar, neyin kafası demiştim ama sonra aydınlanma yaşadım
Devam konusunda da ciddiyim bacım, ben diyet yapmıyorum zaten kilo da veremiyorum olayım beslenme.Tabii 65 altına düşünce bu kadar az yemeyeceğim ama bu tarza devam istiyorum.
Bravoluk olayım henüz yok; 2 ayın sonunda doğumgünü yemeğine gidip 1,5 lahmacun ve kutu ayran yiyip/içen iradesiz benim.
İstediğim şey sabah yazdığım gibi o özel gün, bu bilmemne gün demeden yaşamak.
Bunu yapabilirim neden yapmıyorum? Çünkü işime gelmiyor, henüz o kafada o bilinçte değilim!
Halamın oğlunun doğumgünü mü var? Tamam.Gitmeden ye kerevizi iç 2 litre suyu, kapıdan içeri gir değil lahmacun kuzu çevirseler midem dolu olduğundan yiyemem.Ama ben risk alıp, bile bile muz kabuğuna koştum ve sonuç fiasko.
Bu disiplini kazanacağım gün işte o gün benim günüm olmuş olacak, ben olmuş olacağım o gün (inşallah tabii)
Sabah:
2 yum
Peynir, 6 zeytin
3 ceviz, biraz badem
Marul
Akşam:
Tarhana çorbası
Pırasa
Bulgur pilavı
3 köfte
30 dk yürüyüş
Kayısılara ne oldu bacım
2 laf ettik, kökten kaldırmışsın bakıyorum :26:
Tarhana bende de var anneannemler yapmış, kalorisi yağsız olsa ne olur ki varmı bilgin bacım?
Tarhanayı geçen sene Karatay hoca en son açıklıyordu sanırım.:26:
30 dakikaya da
Bacım bu toto oturduğunda 3lü koltuğun 2 minderini kaplıyordu şimdi yavaş yavaş insana benzedimWinston hayret ettim yaw senin azmine maasallah :)
Bende azim olmasın da kimde olsun