eveet.. internet taktirabildimmi?
Hayir.. tabiiki hayir. esimi ikna etmek imkansiz. Ama hakki var ben haftada 4 gün calisiyorum 5 gün calissam full time normal calisiyor olurum ve maasim artar. Zor geciniyoruz esimin is bulma durumuda simdilik kesinlikle yok cünkü daha kimligi bile gelmedi. Ama ben genede evde internetim olsun istiyorum diye biraz inat edince sinirlendi tabii birde bu bulundugumuz maddi durumu anlamadigimi düsündü. neyse arastirdim ayda 59 a internet taktirabiliyormusum eve.. eeeh vallahi cok para benim icin simdilik... mobilya takistleri bilgisayarimin taksitleri... en iyisi biraz daha beklemek.. hem belki beni yüzde 80 yerine yüzde 100 calistirirlar maasim artar ozamanda yaparim interneti..
su anda iphonumun kablosuz baglanti özelligini actim.. laptopumla iphone üzerinden baglanti kurdum.. baglanti coook yavas ama cok mutlu oldum ne yapsam sayfa acilana kadar ben kalkip ziplasammi ek kalori olur?
Bu arada ben hala nasil zayiflayacagimi düsünüyorum.
Dukani nasil yapayimki.. esimle bu cok zor.. hele atak evresi dahada zor.. nedense bana cok zor geliyor.. direk ikinci evreyle baslasak olmuyormu bu diyete??