"Bu mekik senin şeferine emmoğlu" diyemeyecek miyim ben artıkın bacım

Bir mekik kardeşliği kolay kurulmuyor, sen bırakıp gidersen benim mekik gardaşım kim olacak, öyle 10 mekik çektim 20 mekik çektim 8 gün yattım oyy anam diyenler, ben 1500 çektim dediğimde göz pörtletenler, onca şeyi yiyip akşam 10 mekik çekti diye her yediğini hatta eski yağlarını bile erittiğini sananlar..söylesene bacım beni bu dünyada kim anlayacak üleeeyn...
Suhan gittiğinde 48lik dağıldı demiştim, sende mi gidiyorsun, mekik kardeşliğide mi dağılıyor hee..
Açaydım kollarımı, açaydım baklavalı göbeeemi, durduraydım seni kaslarımla, gitme diyeydim, koma beni yaban ellerde diyeydim.
Hem ayrılıp gidince, böyle misafir dobiş olmak kolay mı sanıyorsun...
Ne eşleştiriyorlar seni, ne listelere dahil ediyorlar, ne boncukluyorlar

Hep 3. sınıf vatandaşı, hep bir iteklenen zenci arkadaş, acıların dobişi Emrah'ın kız kardeşi gibi bir insan oluyorsun gün geliyor
Ayrıca illam gidecem diyorsan da güzel bir ayrılık yazısı isterim, ne öyle sizi tanımak güzeldi kaybolun gidin şimdi der gibi..Onca yenmişliğimiz, içmişliğimiz oldu, kah mekik aletinde ağladık, kah 2000 diye yazıp buraları inlettik, dukandan ayça kaya'ya ordan ona burdan bura el ele peş peşe koştuk, kış geldi yedik, yaz geldi yedik, yazın sıcak dedik kışın soğuk dedik bayram dedik, seyran dedik hep el ele bahane bulduk, el ele yedik.Regl zamanımızı bile aynı zamana denk getirip birikte vurduk yemenin dibine.Şimdi onca yaşanmışlıktan sonra zırt diye gidemen bacım.Yalan mıydı her şey, oynadın mı tüm hislerimle, sevdamla, mekik aşkımla he?
beğenmedin mi ben, sevmedin mi hiç? Ezik miyim ulan ben? Yolda görsen ezik bu mu dersin, üstüme mi basarsın, kızzzzz Tülaaaayyy gitme.